- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da postypq..ne iskam da se izmy4va
Zna4i s edno mom4e predi 2 meseca se zapoznahme hodihme 1 sedmica i az go skysah.Ot togava samo me tyrsi,dori po4ti vsqka ve4er stoi na peikata pred moq blok s cel da me vidi.Vinagi kogato mi se obadi si namiram razni opravdaniq,no tazi ve4er me pokani na kino i az prieh.Po edno vreme vze da pravi s prysta po kraka mi syr4ica i pi6e6e obi4am te i taka nqkolko pyti az go sprqh i mu kazah:Ne sym za teb.Kato svyr6i filma sednahme na edna peika v gratskata i toi zaplaka tolkova mi stana gadnoToi kaza:"razbra li kakvo ti pisah?" az:"Mi mislq 4e da no naistina li .. tazi duma e mn silna?!Toi:"Mi kato gleda6 sylzite v o4ite mi istinski li sa?" Az kazah da i toi vika sama si otgovori.Adski mi stana gadno do sega mom4e ne mi kazvalo "Obi4am te "i da e plakalo pred men.Toi vidq 4e i na men mi stana gadno i kaza:nedei ne si razvalqi nastroenieto nali ti si dobre,az mu kazah ne ne moga taka i go gu6nah.Toi kaza:"Nqma6 si na predstava kolko mn iskah da te vidq"
Izprati me do nas i mi kaza 4e iska celuvka za da byde pone tazi ve4er malko 6tastliv az mu kazah:kakyv e smisyla ot takiva celuvki bez liubov i toi kaza molq te 6te mi stane po-dobre.I az vikam:dobre ne mi e problem" i go celunah.Nz kakvo da pravq kakvo da mu govorq az ne iskam da sym s nego,a toi strada tolkova mnogo
![]()
Molq vi posyvetvaite me [-o<
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!