.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Мислите ли дали има такива момчета?

Мислите ли дали има такива момчета които не изневеряват и няма да изневерят на приятелката си?-за всякаква изневяра става дума(изкам да разбера какво мислят женския пол по този вапрос)

Мега фен Аватара на koalka
    Има естествено.И това са тези момчета,които наистина обичат и не искат никоя друга.

Супер фен
    da az sym takyv ku 6te izneverqqm kysam predi tva

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има естествено.И това са тези момчета,които наистина обичат и не искат никоя друга.
    точно така е...
    напр. приятелят ми (мисля :P )

Мисля,че всички момчета са склонни към изневяра.........

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Всички момчета изневеряват.. ако има някой който не е изневерил , ще го направи рано или късно...

Има разбира се. Всеки истински влюбен мъж/момче не би изневерил. И аз бих дала за пример приятелят ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Има естествено Току що едно такова отговори Хахаха
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Определено има такива обаче се срещат много рядко..
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    в момента съм влюбен в едно момиче и за мен просто другите са невидими

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Има разбира се
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Не, няма, защото всички мъже сме еднакви! Просто не си прави илюзии, мъжете изневеряваме, но го правим майсторски, затова рядко ни надушват.
    П.С.> Ако оставим майтапа настрана - имаш хиляди пъти по-голям шанс да спечелиш голямата награда от лотарията в САЩ, отколкото да срещнеш момче, което не изневерява.
    П.С.> Това си е лично мое мнение, с което не искам да ангажирам никой. Ако искате го приемайте, ако искате го установявяйте от личен опит.
    Левски шампион але але!

4e to iznevqrata ne e tolkova lo6o ne6to,moje dori da ima polojitelen efekt vurhu vruzkata!No po princip horata sa sklonni da izneverqvat,koeto si e edin vid luja vse pak i to ku liubimiq 4ovek-kofti,no e taka...

Мега фен
    Град
    SF
    Според мен всеки мъж е по-малко или пове4е склонен да изневери.. дали ще го направи или не зависи от моми4ето - ако тя успява да му дава вси4ко от което има нужда и мъжът се 4увства щастлив с нея, не би трябвало да има при4ина да изневерява така мисля де

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Xах малко глупав въпрос (според мен ).Много ясно,че има такива момчета..:}
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami da razbira se ,4e ima takiva mom4eta.Moito gaje naprimer e jiv primer
    Do sega ne mi e izneveril i az na nego su6to ne sum.A hodim ot dosta vreme
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Град
    Varna

Re: Мислите ли дали има такива момчета?

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    Мислите ли дали има такива момчета които не изневеряват и няма да изневерят на приятелката си?-за всякаква изневяра става дума(изкам да разбера какво мислят женския пол по този вапрос)
    S1jalqvam 4e otgovarqm az 6toto iska6 jenskiq pol ama smqtam 4e i mnenieto na edno mom4e nqma da e izli6no kakto i da e ta misl1ta mi e s1jalqvam dami s1jalqvam 4e 6te rpedam i m1jkiq pol ama takova jivotno nqma kakto i takova momi4e abe principno ima edna takava kategoriq koito ne biha izneverili v normalni usloviq no za s1jalenie ili sa iz4ezva6t vid ili ve4e gi nqma no dori i te pri podhodq6ti uskoviq biha izneverili
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Ако изневяра се счита да мислиш за друго момиче, което те е привлякло физически и искаш да прекараш поне една вечер с нея за разнообразие - НЯМА МОМЧЕТА, които да не изневеряват.
    Дори и да има много любов между момчето и момичето, винаги има моменти, в които те си омръзват или имат някакви проблеми. И в такива моменти момчето много често поглежда настрани. Присъствала съм на такива случаи - момче, което много обича приятелката си да тръгне да друго момиче (например мен - 3 пъти ми се е случвало).

Супер фен Аватара на Barbie
    Човек, който "никога няма да изневери" няма. Всеки, мъж или жена, потенциално има шанс някой ден, в някаква ситуация да изневери. И сега не ми казвайте "Ама аз никога не бих..."....то и аз никога не бих, но човекът е прекалено сложен механизъм - никой не се познава достатъчно добре, за да знае какво точно би направил във всяка една от различните ситуации, с които може да се сблъска. Не опростявайте нещата: "Ако човек обича, не би изневерил" - човек понякога не осъзнава, че обича. Прекалено склонни сме да правим грешки, за да кажем "никога не бих..."
    Тъй че - не, няма мъж, който със сигурност да бъде винаги верен...но няма и такава жена...

Винаги си избирам момичета, които са достатъчно яки, за да знам че когато ми дойде желанието бих натискал само тях и че те могат да го задоволят

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Мне няма(поне така си мисля де )
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

ima razbira se...no spored men sa po 1 na hilqda :P

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Hmm az mislq 4e I dvata pola sa sklonni kym iznevqra. Tova da sky6a6 s nqkoi i posle vednaga da trugne6 s drug tova sy6to e tip iznevqra, dori mislovna. Ako mine pokrai teb nqkoi gotin 4ovek ot druiq pol, ti bi go zagledal i bi si kazal" A vij go toq kolko dobre izglejda, mnogo e qk" ... tova pak bi bilo iznevqra pone spored men. NQma prosto 4ovek koito da ne izneverqva, moje da ne go pravi v realnosta... no mislovno bi go napravil i to ne vednaj.[vse pak govorim za sqkakv vid iznevqra]
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Spored men ima mom4eta , koito ne biha izneverili na svoqta priqtelka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си