.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ima est

Супер фен
    Град
    Bourgas
    естествено 4е има такива но за съжаление мн рядко може6 да попадне6 на такъв екземпляр
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Категорично мисля,че няма такива момчета...Особенно,ако става и на въпрос и да не поглежда друга-това е НЕВЪЗМОЖНО!Много ясно,че ако покрай него мине яка мацка ще я загледа...Абе такива момчета не съществуват
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има естествено.И това са тези момчета,които наистина обичат и не искат никоя друга.
    мойто момченце е от този тип
    btw иСкам,а не изкам

Голям фен
    Град
    на луната
    Всяко правило си има изключения, така че има и такива момчетаа
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    vij ima vsqkakvi mom4eta! Ima takiva deto samo izpolzvat momi4etata,drugi-samo za sex,treti oba4e ve4e ot lubov. Te sa nai-istinski

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има естествено.И това са тези момчета,които наистина обичат и не искат никоя друга.
    =D> =D>
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

nasty_f

gre6i6,ima takiva mom4eta,poznavam samo edin zasega-tova sam az,no ne go kazvam za da se hvalq ili ne6to podobno,kazvam go za6toto ne lyja i e taka,pak ti ako iska6 vqrvai,no vseki gre6i v tozi slu4ai ti sgre6i.

Цитирай Първоначално написано от tanita_g
    Мисля,че всички момчета са склонни към изневяра.........
    i az...
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Повече от фен
    ...

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Ами, когато бившия ми изневери и след това на още свои следващи приятелки направи същия номер, бях сигурна, че всички момчета са едни и същи - говеда (никой да не се обижда). Странното е, че като приятел само е страхотен! Та такам...бях силно убедена в твърдението си, но ето че съм вече година и половина със сегашния си приятел и нито веднъж не е направил нещо, с което да ме накара да се съмнявам. Вярно е, че го ревнувам и че има безброй приятелки, но само до там... Дори не е погледнал на някоя от тях по по-различен начин...И съм сигурна в него. Имахме и все още имаме проблеми и все пак не е залитал настрани заради това, верен си е. И защо трябва да се слагат всички момчета под един знаменател? Ами момичетата? Познавам много такива, които изневеряват, но аз никога не бих го направила. Или съм с един, или с николко. Всякакви хора има. Когато обичаш някого просто знаеш, че не можеш да му причиниш това.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Rqdko se sre6tat,no ako mom4eto e po-seriozno i izpitva 4uvstva..ima 6ans,drug e v1prosa za kolko vreme..
    Look deep inside me ...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Като мъж го казвам - ВСИЧКИ МЪЖЕ СМЕ ЕДНАКВИ! Оттук-нататък - коментарите са излишни (особено пък на момичета). Това, че прикриваме добре, не означава, че не изневеряваме. Аз лично имам много приятели и познати И НЕ ПОЗНАВАМ МОМЧЕ, КОЕТО ДА НЕ ИЗНЕВЕРЯВА (дори видимо да не им личи, и приятелките им дори да не подозират). Но няма лошо - вие се самозалъгвайте, това е от полза изцяло и само за нас - момчетата!
    Левски шампион але але!

Guest

Re: Мислите ли дали има такива момчета?

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    Мислите ли дали има такива момчета които не изневеряват и няма да изневерят на приятелката си?-за всякаква изневяра става дума(изкам да разбера какво мислят женския пол по този вапрос)
    ima, ama ne se namirat lesno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си