.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

sorri mn za taq tema

Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\

Голям фен
    И е време да пораснеш малко!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Abe kvi sa tiq gluposti
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Град
    Varna
    UFFFFFFF po golqma prostiq ne moje li da se izmisli ? zemete porasnete e mamka mu
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    и ако варваш на тея простотии.... е ако вземеш да пораснеш ще напраиш мн добре...
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Така ли уааууу
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Как може да вярваш на тия глупости...пф
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Golqm malumnik trqa da si za da napravish tema za taq glupost =D>

Guest
    Баси, само правописните грешки не мога да му преброя... Обаче ако случайно ви хрумне да го разпращате- не смейте да поправяте грешките, че ще вземе да ви се случи "нещо много лошо" муахахаха

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:

Re: sorri mn za taq tema

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\
    Лелеее, тоя модератор все го пишат, че е починал от различно нещо ... горкият човек, трябва да е умрял поне 5 пъти досега
    Това са пълни простотии, не ми/си губете времето с тях
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    brei i nie kvo da praim sega...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена

-------------

Пич ако говориш за zavarov, значи дано те хване зауката и проказата и рак на очите и да умреш в велики болки..

Какво толкова ви хареса да го разпространявате това писмо немога да проумея... Заваров беше много добър човек, а вие се гаврите с паметта му!

Значи това писмо се разпространява от идиоти като тебе още от 29.05.05

Малко след като почина...

Почивай в мир zavarov!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си