.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Sgre6ih li?

Sgre6ih li?

Imam si priqtel ot malko pove4e ot mesec.Mnogo sporim po temata za ili protiv prezervativite.Toi po princip kazva 4e bil siguren v sebe si i do sega go e pravil samo 3 puti s prezervativ,bilo mu super gadno za tova pove4e ne iskal da go pravi.Az oba4e ne se interesuvam kolko e siguren v sebe si i iskam ako go napravim to da e zaduljitelno s prezervativ.Edna ve4er mnogo me qdosa (pak po taq tema) kato zapo4na da me ubejdava 4e bil 100% siguren 4e ni6to nqmalo da stane,4e ne bil bolen ot ni6to,4e posledniq put (predi3-4 meseca) si prail izsledvaniq profilakti4ni i vsi4ko bilo nared.Tova super mn me iznervi za6toto az durja da e s prezervativ i mu go kazah dosta...grubo i qsno 4e predi 4 meseca ne e bil bolen a sega ne se znae i 4e nqma da legna s nego bez prezervativ!Sgre6ih li 4e go otrqzah taka jestoko?
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Голям фен
    Определено НЕ ! Ходите от месец той може да е всякакъв и да прави всичко.......представи си че найстина има нещо ?!?.......и какво спи с теб и те зарязва !?? Дръж си на позицията !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Prawa si podkrepqm te ... nai malkoto che kolkoto i da e siguren winagi moje neshto da se obyrka i togawa ...
    Strength thru Oi!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Sgre6ih li?

Цитирай Първоначално написано от FireSweet
    Imam si priqtel ot malko pove4e ot mesec.Mnogo sporim po temata za ili protiv prezervativite.Toi po princip kazva 4e bil siguren v sebe si i do sega go e pravil samo 3 puti s prezervativ,bilo mu super gadno za tova pove4e ne iskal da go pravi.Az oba4e ne se interesuvam kolko e siguren v sebe si i iskam ako go napravim to da e zaduljitelno s prezervativ.Edna ve4er mnogo me qdosa (pak po taq tema) kato zapo4na da me ubejdava 4e bil 100% siguren 4e ni6to nqmalo da stane,4e ne bil bolen ot ni6to,4e posledniq put (predi3-4 meseca) si prail izsledvaniq profilakti4ni i vsi4ko bilo nared.Tova super mn me iznervi za6toto az durja da e s prezervativ i mu go kazah dosta...grubo i qsno 4e predi 4 meseca ne e bil bolen a sega ne se znae i 4e nqma da legna s nego bez prezervativ!Sgre6ih li 4e go otrqzah taka jestoko?

Определено неси сгрешила ... \/ \/ \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Budi inat ... otstoqwai si tezata :P

Супер фен Аватара на Barbie
    Браво, момиче! Съвсем права си.
    А такова животно "сигурен в себе си" няма. Всичко се случва. Мен лично ме притеснява факта, че не ползва предпазни средства - от къде ги знаеш какви са били предишните му партниорки.
    Дръж на своето, имаш пълното право да изискваш безопасен секс!

Голям фен
    да не говорим че може просто да я използва и ведъж да спи с нея и после.........кой знае какво му има.....според мен трябва да го опознаеш . Ходите от месец - рано ви е за секс........а той вече без презерватив иска...... няма да му угаждаш !

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    As podkrepqm drugite i teb =D> Drugo nqmam kakvo da kaja(dostata4no iz4erpatelni bqha drugite)
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Определено НЕ ! Ходите от месец той може да е всякакъв и да прави всичко.......представи си че найстина има нещо ?!?.......и какво спи с теб и те зарязва !?? Дръж си на позицията !
    =D> =D> =D>

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Ima hora koito ne sa prawili cql jiwot seks bez prezerwatiw (sigurno) a toq pich iska 1 mesec hodite i weche bez prezerwatiw ... ne se dawai ...ot poweche sigurnost glawa ne boli ... !
    Strength thru Oi!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    спокойно бе момиче!въобще не си сгрешила с нищо...абсолютно си в правото си да искаш да правиш секс с презерватив...1-во че това те защитава от всякакви болести,които могат да се прихванат чрез полов контакт и 2-ро те защитава от нежелана бременност...съвсем нормално е всичко което правиш...ти един вид защитаваш себе си!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    trqvna
    браво мацка =D> дръж на своето напълно права си остави това че може да те зарази все пак може наистина нищо да му няма обаче ако забременееш какво ще правиш като сте от 1 месец заедно

..

Mn pravilno si postypila.1vo 4e hodite ot skoro i ne go poznava6 mn dobre.2ro nqma dokazatelstva 4e naistina e hodil na lekar predi nqkolko meseca i 4e se e okazal zdrav,btw mn malko mom4eta hodqt da si pravqt profilakti4ni pregledi.3to 4e kolkoto i da e siguren vinagi ima izkliu4enie!Ako ima ne6to seriozno kam teb 6te se saglasi s tvoeto mnenie.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Напълно нормално си постъпила и си права
    Това, че той има доверие на себе си, не значи, че трябва да рискувате..
    Презерватива не е само против болести, а все пак и против зачеване..
    А и не знам как едно момче на 17-18 години евентуално с толкова малък опит е сигурно в себе си..
    А и въпроса е,че преди да свърши както е известно се отделя предеуякулационна течност, която също съдържа сперматозоиди..
    Затова, ако не искаш след 9 месеца да дундуркаш бебенце си дръж на своето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Бургас
    не не си сгрешила мн добре си му го казала . а и дори и да си сигурна че няма болести ( и че не ти изневерява..) има опасност от бременност , освен ако не взимаш хапчета , защото може да се забременее дори и да не свърши в теб , а от течността която се изпуска по време на акта.. тя съдържа малко сперматозоиди и шанса е минимален , но го има
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Ami da i az tova mu kazah oba4e toi ne... !su6to taka mu kazah 4e ako seksa mu e tooolkova golqm problem da varvi pri druga ili da skusame 6tom ne moje da se primiri i da prieme iskaniqta mi!

Голям фен
    ее няа смисъл да си мерите онея ралти ся......просто когато и двамата сте навити правете секс , но само с предпазни средства , защото последствията съм сигурен че няма да ти хареса дори да ги прочетеш !

Be to uj e taka ama se se namira za ko da se sdurpame i si4ko se razvalq

Голям фен
    еми като видиш че сичко е ОК . Затискаш му устата и почвате.....или се правиш че нечуваш защото ние момчетата много обичаме да спорим и тка разваляме някой път нещата........така че вземи инициятивата в свой ръце........нали запомни- само с презерватив и ако се дърпа не го оставяш да говори (иначе пка доникаде няа стигнете)

защото ние момчетата много обичаме да спорим и тка разваляме някой път нещата........
    Ot li4en opit li go kazva6 ili............?

Голям фен
    Аве случи се , но веднъж ...... скапах работата , затова вече си мълча

E radvai se 4e e samo 1 put.Na moq mu e redovnoto izpulnenie.Moje da mu e hobi !!!

Голям фен
    казах ти ........ слагаш си ръката на устата му .....тва е решението ..... само така ще се научи да си мълчи

Guest
    SGRESHILA SI MA < SHTO NE SI MU PUSNALA

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не си сгешила! и продължавай да държиш на своето, и се замисли струва ли си 30мин- 1час секс за да си докараш някоя беля на главата?!?! не му отстъпвай!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си