.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    limabean
    Guest

kak da porastna na cm

hi na vsi4ki.iskam da pitam kak da porastna na viso4ina?????????????? na 16 godini i polovina sam a sam visoka samo 162cm.neprekasnato piq mlqko s kalcii ama ne pomaga .ima li nqkvi uprajneniq ili gimnastika za da porastna.maika mi mi kazva 4e 6e se izdalja ako pravq uprajneniq kato se protqgam na gore.primerno ako se opitvam da dostigna lampata iline6to takova,tva vqrno lie ? ako nqkoi znae ne6to pls da pomaga vajno e pls ls pls kajete kvo trqbva da qm i kvo da pravq plssssssssss

AZ KOI DRUG
    Guest
    Гени момиче,гени примири се

Повече от фен
    Ген .. колкото пораснеш - толкова ... нищо не може да направиш по върпоса ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az sam na po4ti 18 i sam 160 i mi e qko taka 4e priemi se takava,kakvato si

Black^Dove
    Guest
    Пий "Нескуик".

Град
    Плевен
    То всичко са си гените, но може да пробваш да джиткаш баскет, не че съм сигурен че ще помогне. Нищо не губиш, а спортът е як
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Black^Dove
    Пий "Нескуик".
    Мда тъкмо т`ва щях да кажа
    И по темата: Просто нямам как да порастнеш Ген
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    mi te sa kazali vs tova,koeto trqbva,no vse pak opitay s voleibol,basketbol,pluvane,nali znae6 nadejdata umira posledna

[LP]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    mi te sa kazali vs tova,koeto trqbva,no vse pak opitay s voleibol,basketbol,pluvane,nali znae6 nadejdata umira posledna
    Hhehe tva za volei i basket i pluvane e mn verno \/
    Ta az sam na 13 i sam 1.65 visoka i se izdaljih super mn dokato pluvah i sq mn si se radvam (Ama ne iskam da stavam nqkav mutant 1.80-85 ) za men 1.73 e idealna viso4ina Ta dano da ti pomogne pluvaneto UsPeH

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [LP
    ]
    Ta az sam na 13 i sam 1.65 visoka i se izdaljih super mn dokato pluvah i sq mn si se radvam (Ama ne iskam da stavam nqkav mutant 1.80-85 ) za men 1.73 e idealna viso4ina Ta dano da ti pomogne pluvaneto UsPeH
    Я се успокой малко с тия глупости ако обичаш .. на 13 и с плуване се издължила .. та ти още 10 год. ще растеш и оформяш като тяло и организъм бе моме .. ся остава някой да напише на 10 бях 150см. на 11 станах 155см. щото плувах ..

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от Vercetti
    То всичко са си гените, но може да пробваш да джиткаш баскет, не че съм сигурен че ще помогне. Нищо не губиш, а спортът е як
    Moje6 da probva6 s basket,ama li4no na men ne mi pomogna-trenirah godina i polovina i ni6to

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Цитирай Първоначално написано от Vercetti
    Moje6 da probva6 s basket,ama li4no na men ne mi pomogna-trenirah godina i polovina i ni6to
    Чакай бе тъкмо я навих
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Цитирай Първоначално написано от [LP
    ]
    Аз като бях на 1 годинка растях всеки месец с по 5см. Тогава се изпусках в гащите и повръщах много. Значи е било от това.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Абе не е съвсем така тренирам волей от 3 год. и съм пораснала с 4 см .. така , че всичко е до гени - на 16 съм и съм 1,60 ама си се кефя на ръста

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Абе не е съвсем така тренирам волей от 3 год. и съм пораснала с 4 см .. така , че всичко е до гени - на 16 съм и съм 1,60 ама си се кефя на ръста
    omg .. not again ..

Повече от фен
    Дам, определено е до гени Но все пак можеш да пробваш с плуването- макар и да не пораснеш, определено няма да ти навреди
    Хакерка с пистолет !!!

Фен
    Град
    София
    абе какъв баскетбол и волейбол на 16 години е, няма да и помогне ,но ако беше започнала да тренира от малка можеби щеше,и то трябва да се занимава години наред
    А това с калциите и тавана като волейбола -от раничко трябва
    Но ти ще порастеш има време още ,но това няма да се дължи на това че си скачала 1 година до тавана
    + това 162 е нормална височина за 16 годишно момиче успокой се

Голям фен
    Град
    botevgrad
    e,verno,basketa moje i malko da pomogne,ama az sum na 13 i sum 1,60.....

limabean
    Guest

dano

mi nz dano porastna naistina-ima o6te vreme :P mersi za savetite ama i spored mene ve4e e kasno za basket ili volei-trqbva6e po otrano da se po4ne.ma spoks-6e drapna pone o6te s 2-3 cm.10x za otg

az li4no nqmam tvoq problem za6toto sam mom4e na 13 visoko 180 sm,no ti za momi4e si dobre.po-dobre taka otkolkoto da si 2 metra i da ne te haresa nikoi

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами и аз не съм мн висока - 1м 55см а съм на 13 сичките ми съоченици са каде каде по-високи от мене - има едно момиче 1м 70 и няколко ама не е пък болка за умирачка има време да пораснеш а дори и да не стане- приеми се такава каквато си !

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    Абе жена!Ти нормална ли си? Ние ниските сме бонбонките ве!Ти дори си висока!Аз съм на 16 1.53 и се чувствам страхотно! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си