.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Смучка

Escada`
    Guest

Смучка

Здравейте, приятеля ми ми направи 2 смучки вчера на врата и много се вижда, искам да знам как да ги махна, поне малко да не си личи. Нека който знае да ми каже. Мерси много

Голям фен
    Търкай се с пръстена........но пък какво те друса че се виждат ?! ..... да не ти пука от такива работи

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

може да им слойи6 малко пудра или фондютен
    Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.

Guest
    sloji fonduten ili nosi polo.6tom ne ti haresva za6to ne mu kaje6 da ne ti pravi.pone na vidni mesta.

Голям фен
    Аве чи кво лошо им има на смучките ве

Супер фен Аватара на Barbie
    Ами не всеки обича да се ветрее нагоре-надолу с разни белези. Аз насред лято трябваше да се разхождам с едни такива огромни сини...не мога да кажа, че беше мечта. Пък може и мама е тати да й правят проблем...
    Та, мила - поло, сега е зима - сложи шалче. Ако е възможно с козметични продукти да ги скриеш, действай. До някой друг ден ще избледнеят...
    (И ако не ти е приятно венаги можеш да кажеш на приятеля си да я дава по-полека...)

Голям фен
    А аз съм момче и няа нося копринени шалчета и да се мажа с фондютен ......така че кат имам такъв проблем взимам пръстена на мама и.....странно но помага

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...
    Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! )

Повече от фен Аватара на Buttk0
    И болезнено .... сигурно
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Според скромното ми мнение трябва тези "белези по тялото" да се премахват иначе изглежда като показване ... пример :"на вижте ме имам си смучка а вие не" ....... така че това че нямам нищо притив смучките и че ми харесват не означава че трябва да правя опити за хвалба с тях и да ги позлвам като етикет !

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! )
    мир и разбирателство по Земята
    сам каза има мн луди с номера си така 4е всеки има право на избор... айде сега заклю4ете темата 4е се из4ерпа

Фен
    Град
    Свищов
    Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    i go potyrkai s benzin ...
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    i go potyrkai s benzin ...
    и после запали
    абе какво толкова като имаш смучки чудо голямо брей големи моралисти голямо нещо

Фен
    Град
    Свищов
    абе я-най-добре отрежи целия врат
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    абе я-най-добре отрежи целия врат
    хаха това ме разби =D>

Голям фен
    Ми че то като се замислиш защо й е тоя врат ?
    .....стига я хранили ве ..... макар че аз си държа на моето -> търкай с пръстена !

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Чувала съм, че се маха като търкаш със сребро, а може също да използваш фон дьо тен или пък да облечеш нещо с яка. Мен по принцип смучките си ме кефят и не ми създават проблеми
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Град
    plovdiv
    предлагам да си вземеш нещо за акъл
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

фон дьо тен-а най-помага в случая

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    предлагам да си вземеш нещо за акъл
    Това от теб се вижда доста често....дали не си копваш един и същи бъкан с безмислица пост?
    Както и да е....
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    фон дьо тен-а най-помага в случая
    ^^ ....ето ви отговор,какво повече.... ...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло.
    ахаам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Escada`
    Guest
    кой е казал че имам нещо против смучките? нищо такова няма, напротив кефят си ме, обаче някой хора много зяпат и веднага ще кажат нещо което не трябва затова е цялата работа не че ми пука де но...аз и без това си слагам фон-дю тен така че ще сложа и там... за полото не ми се слага. мерси все пак за съвета

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Напълно съм съгласна за смучките по тялото,не само по врата
    VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си