- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смучка
Здравейте, приятеля ми ми направи 2 смучки вчера на врата и много се вижда, искам да знам как да ги махна, поне малко да не си личи. Нека който знае да ми каже. Мерси много
може да им слойи6 малко пудра или фондютен
Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
sloji fonduten ili nosi polo.6tom ne ti haresva za6to ne mu kaje6 da ne ti pravi.pone na vidni mesta.
Ами не всеки обича да се ветрее нагоре-надолу с разни белези. Аз насред лято трябваше да се разхождам с едни такива огромни сини...не мога да кажа, че беше мечта. Пък може и мама е тати да й правят проблем...
Та, мила - поло, сега е зима - сложи шалче. Ако е възможно с козметични продукти да ги скриеш, действай. До някой друг ден ще избледнеят...
(И ако не ти е приятно венаги можеш да кажеш на приятеля си да я дава по-полека...)
ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...
Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо!Първоначално написано от Kitana
)
Според скромното ми мнение трябва тези "белези по тялото" да се премахват иначе изглежда като показване ... пример :"на вижте ме имам си смучка а вие не" ....... така че това че нямам нищо притив смучките и че ми харесват не означава че трябва да правя опити за хвалба с тях и да ги позлвам като етикет !
мир и разбирателство по ЗемятаПървоначално написано от shizzle
сам каза има мн луди с номера ситака 4е всеки има право на избор... айде сега заклю4ете темата 4е се из4ерпа
![]()
Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
и после запалиПървоначално написано от Buttk0
![]()
абе какво толкова като имаш смучки чудо голямо брей големи моралисти голямо нещо![]()
абе я-най-добре отрежи целия врат![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
хаха това ме разби =D>Първоначално написано от {Poison}
![]()
Чувала съм, че се маха като търкаш със сребро, а може също да използваш фон дьо тен или пък да облечеш нещо с яка. Мен по принцип смучките си ме кефят и не ми създават проблеми![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
предлагам да си вземеш нещо за акъл
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
фон дьо тен-а най-помага в случая
ахаамПървоначално написано от {Poison}
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
кой е казал че имам нещо против смучките? нищо такова няма, напротив кефят си ме, обаче някой хора много зяпат и веднага ще кажат нещо което не трябва затова е цялата работа не че ми пука де но...аз и без това си слагам фон-дю тен така че ще сложа и там... за полото не ми се слага. мерси все пак за съвета![]()
Напълно съм съгласна за смучките по тялото,не само по вратаПървоначално написано от shizzle
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!