.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Pi1rsing na p1pa

[LP]
    Guest

Pi1rsing na p1pa

Ei zdr na vsi4ki sladuri koito si napraviha truda da mi pro4etat temata MiSiiii mn
    Ta moito vupros4e e slednoto tui de te sa nqkolko poneje v4era si probih p1p4etu i sq da va pitam :
    1.Moga li da nosq bodi ili potnik
    2.Kakvo mi prepora4vate kato lekarsvo za mazane sprei4e ili nekfo podobno
    3.do koga da nosq prevrazki (ot roda na marli4ka)
    4.Posledno vapros4e Koga dolu gore 6te moga da zapo4na da si pravq doma6nite uprajneniq
    Ami tova e MiSiIiIiIi super mngo na tezi koito 6te mi otgovorqt
    (Iskam da kaja SorrY ako temata se povtarq no za jalost ne namerih otgovor na vuprostie si , nadqvam se vie da mi helpnete )

Guest

Re: Pi1rsing na p1pa

Цитирай Първоначално написано от [LP
    ]Ei zdr na vsi4ki sladuri koito si napraviha truda da mi pro4etat temata MiSiiii mn
    Ta moito vupros4e e slednoto tui de te sa nqkolko poneje v4era si probih p1p4etu i sq da va pitam :
    1.Moga li da nosq bodi ili potnik
    2.Kakvo mi prepora4vate kato lekarsvo za mazane sprei4e ili nekfo podobno
    3.do koga da nosq prevrazki (ot roda na marli4ka)
    4.Posledno vapros4e Koga dolu gore 6te moga da zapo4na da si pravq doma6nite uprajneniq
    Ami tova e MiSiIiIiIi super mngo na tezi koito 6te mi otgovorqt
    (Iskam da kaja SorrY ako temata se povtarq no za jalost ne namerih otgovor na vuprostie si , nadqvam se vie da mi helpnete )
    0o0o0ops hora zabraih da vi pitam ... Poneje mi kazaha 4e ne trqq se mokri rani4kata kak 6te moga da se k1pq aide plsss hora s opit da mi kajat misi pak mn

az_sum_shefkata
    Guest

.........

mi az sa6to imam piarsing na pupa o6te ot 2 god i nqmah marli4ka ni6to ne mi slojiha i samo kadeto ne trqbva da go mokri6 7 dena az v slu4aq si slagah lepenka kadeto ne propuska voda. a za mazane otidi v aptekata i pitai tam 6te ti kazat az moito zo zabravih kak se kazva oba4e be6e gel za rani pri takiva piarsingi ili tatosi.nqma6 nikav problem i s obli4aneto na drehi samo 4e vnimavai kato se obli4a6 da ne go zaka4i6 togava mn boli vsi4ko moje6 da pravi6 samo nedei parvata 1 sedmica da go naranqva6 ili mokri6

[LP]
    Guest

Re: .........

Цитирай Първоначално написано от az_sum_shefkata
    mi az sa6to imam piarsing na pupa o6te ot 2 god i nqmah marli4ka ni6to ne mi slojiha i samo kadeto ne trqbva da go mokri6 7 dena az v slu4aq si slagah lepenka kadeto ne propuska voda. a za mazane otidi v aptekata i pitai tam 6te ti kazat az moito zo zabravih kak se kazva oba4e be6e gel za rani pri takiva piarsingi ili tatosi.nqma6 nikav problem i s obli4aneto na drehi samo 4e vnimavai kato se obli4a6 da ne go zaka4i6 togava mn boli vsi4ko moje6 da pravi6 samo nedei parvata 1 sedmica da go naranqva6 ili mokri6
    Aha mi si mn
    Oba4e az sam 4uvala 4e ne trqq se maje s gelove 6tot zabavqli zarastvaneto-tova vqrno li e
    I mi prepora4aha edno sprei4e na ime Oxycort...
    misli6 li 4e e dobra ideq da si go kupq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си