- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pro4eti za da vidi6 za ko staa vapros
zdr az sam na 13g visoka sum 168-169 i teja 49kg ta misulta mi e da kajete dieta s koqto se svalqt 4-5kg blagodarq predvaritelno
\:D/ \:D/
Скелет ли ще ставаш?!?![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
za kvo ti e da svalq6 mn mi e 4udno kato si dobre taka za taq viso4ina
mi i az ne znam
А?!?Първоначално написано от Анонимко
Такам:
1.За к`во правиш темата като и ти незнаеш?
2.Има ТЪРСАЧКА и можеше да се поразровш преди да пуснеш безмислената тема!
3.Кипиш от ум![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Офффффффффффффффф тва като чуя диета за некви такива пубери направо...Защо си мислите че само с диета се отслабва не мога да разбера. Земи иди на аеробика. Тичай,коремни преси...![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
аз съм 157, тежа 47 и съм станала на скелет, ти си десет сантиметра по-висока...ще е страшно грозно ако отслабнеш още, направо ще е грозно бе момиче
И аз това се чудяПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
Ако отслабнеш толкова ще трябва да си носиш един акумулатор в раницата
![]()
saglasna sam ne ti trqbva da otslabva6
Момиче, ти си за лекар, гоните Анорексия...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Това е Ненормално...![]()
Как може да искаш да си 44 кг. и с височина 170 см. , на какво ще заприличаш, какво ще има хубаво в теб ? ! ?
Дори и най- известните манекенки се опитват да пропагандират на подюмите едно здраво и красиво тяло, а не кльощаво и грозно...
Не искам да те обидя, но помисли сериозно по въпроса...
А ако толкова много държиш, дружката на Анорексията е Болимията, така че- адеш, после с 2 пръста в гърлото и готово...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
лелеее, ужасти явно си решила да изчезнеш от тоя свят... я не се излагай, всичко ти е наред!!
![]()
кво толкова една тема повече, голяма работа еее кво толкова е станало?![]()
Абе с диета нииииииищо не става....трябва само здравословно хранене с по-малко сладко и хляб(не кавам изобщо да не ядеш хляб и сладко)и упражнения(коремни,тичне и т.н.).Ако минеш на диета и свалиш няколко кг след 2-3 седмици пак ги качваш.Ама мацка на тебе не ти трябва,теглото не зависи от годините,а от височината а като си висока 1.70 и си 49 кг-това даже е малко...къде си тръгнала да сваляш още???ако искаш нещо да стягаш по тебе-упражнения и това е няма друга възможност, а за диета не си и помисляй защото може да стане мн лошо за теб и после ще съжаляваш за това!!!
Абее мацка за кво ще отслабваш? Аз съм 1.63 и съм 44кг а ти си 1.69 и искаш да станеш 44кг??? Честно не си добре![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Охххх бе деца мислете малко с тея глави, те не са само да ги цапате кът клоуни и да показвате на ляво и на дясно колко сте хубави с 5 тона грим!!!ти ако отслабнеш 5 кг ще се чудиш жива ли си или не?!!!!
Абе тука секи почна да прави тема за ръста и теглото синямаш нужда от отслабване
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAPO PAR4E
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
... и още, останалите ще се чудят ти човек ли си или... закачалка...Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Аве кви диети кво нещо екстра си няма кво повече да искаш
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Hora nedeie taka da napadate.. Znam 4e ste pravi
No kogato na edno mlado momi4e mozukut i e promit kato postoqnno medoiata pokazva jenite slabi s perfektni tela... Spisaniq , shouta , filmi , pevici i t.n. t.n. vuprsut e 4e ot tova mnogo momi4eta hva6ta6 aneroxia i bolimia i se zapo4a ot edna malka dieta... kato taka grubo i ikate s ni6to ne i pomagate![]()
Ti znae6 po dobre kakvo e zdravoslovno i kakvo ne qj kakvoto maika ti gotvi i plodove,zelen4uci su6to i tova e.. na vsi4koto orgore ti si si mn dobre , dori i s extra 3-4 kg pak 6te si izglejda6 dobre.. e to ne e kolko te6j6 a kak izglejda6..
I izlaga6 li se na 13 god dieti??? Ti vse o6te serazviva6 dietite sa mn neztravoslovni a da ne govorime za tvoite godini.. Ne seriozno ADSKI nezdravolovni , kato porasne6 ima da si pati6 ako si spazva6 postoqnno.. sega e memomtut koito trqbva da poema6 kolkoto pove4e kalcii , i protein i t.n. tva za rasteja e mn vajno , ne si pomisla i za gladuvae vob6te.. i kakto kazah 49 kg? Za visso4inata si trqbva da si pove4e..
Qj si normalno ne misli za otslabvanevob6te , prosto ako iska6 da se stegne6 pravi oprajneniq , fitnes i t.n. i 6te se 4uvstva6 po-dobr i e zdravoslovno est ako ne e prekaleno mnogo.
I am the substance and the one who has no substance.
ти пък само се караш с форумците(част от тях де)Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Tи луда ли си????!?!?И тъй си си с две думи казано :"Ебахти скелета" пък с диета......така си си добре даже може и да качиш някое кило
![]()
P.S.: Препоръчително е да не пускаш,безмисленни теми,и още повече като незнаеш,за какво ги пускаш![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Ole bahti groznoto!na 169-49 kila!Tc tc tc opazil me bog ot takava grozna figura!![]()
![]()
![]()
oleeee ponqkoga se o4ydvam za kvo ni6to gi imate tiq 5 kge bahti ti si170 i normalno e da si pone 50 kg
a ti si superza viso4inata si za kvo sa ti 5 po malko .... ako misli6 4e 6te izglejda6 po dobre - edva li !
ako puk misli6 4e pove4e 6te te haresvat - edva li! naprotiv![]()
ne se izlagaj po dobre si druj tezi kilaimam 4yvstvoto 4e taq tema e prosto da se pohvali6 kolko si slaba
![]()
според мен няма никакъв смисъл да се подлагаш на диета![]()