Запознах се с него във форум... какво говоря, всъщност изобщо не го познавам. Просто и той пише там, където пиша и аз.
Първоначално ми беше безразличен - просто поредния потребител - анонимен както винаги, знаеш го само като ник и виждаш единствено аватар... как можеш да познаваш някого така?
След това нещо се промени - започнах да обръщам по-голямо внимание на постовете му, правеше ми впечатление с това колко е сериозен, и зрял.. и навътре с материала... изобщо момче мечта.
Сега стоя във форума целодневно, чакам да го засека, да видя какво ще напише, да се зарадвам ако евентуално се обърне за нещо лично към мен. Да, онова анонимното момче, то кара нещо в стомаха ми да трепне всеки път, когато го срещна в съответния форум. Гаджето ми започна да ми се струва безинтересно, прекарвам все по-малко време с него за сметка на онзи..безименния. И какво се оказва - май съм влюбена в човек, когото не познавам изобщо (и който на всичко отгоре си има сериозна приятелка и казва, че са щастливи).. Какво се очаква да направя сега?!