- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "da go nalapa celia"
mom4eta vazbujdate li se kogato nqkoe momi4e vi pravi svirka i vie i natiskate(ama dulgo vreme) glavata taka 4e da go nalapa celia?
a vie momi4eta vazbujdate li se kato vi go nabutat celia nasilstveno v ustata!?![]()
mi az li4no da men me kefi nz dali e stranno ma mi haresva![]()
![]()
da vi kaja 4estno i na men mi haresva![]()
яко е поне за момчетата ,даже супер яко!
И за мен, и за партньорката ми е изключително възбуждащо, стига предварително да сме решили, че ще го раздаваме "по-грубичко". Иначе, ако просто я хванеш за главата и я натиснеш, разваляш цялата магия на френската любов, в която най-важно е доверието.
Ако си момиче - трябва да го умееш, за да ти е яко.Иначе става малко лошичко![]()
Където плюя, там не лижа
opredeleno mi haresva da go lapna celiq butaiki glavata mi}:no pri vseki e razli4no :}
Nenam ma me kefi awatara ...Първоначално написано от -DeliciouS-
![]()
Strength thru Oi!
мхм възбуждащо енооо зависи ако посмее да го направи така че да се задавя после да не е наблизо
![]()
Като те задави, давай отгоре муПървоначално написано от deidiy
На бас, че няма да повтори
![]()
хаха ако ми се случи ще го направяПървоначално написано от shizzle
![]()
ne smeq da go nabutam sloveshto,4e sum imal incident s taq dalavera ! malko ostana da vurne varhu kuro![]()
ами на момчетата им е приятноно на момичетата не естествено , като ги карат да лапат повече от колкото могат
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Абе хубаво е естествено, нооо трябва да умееш да игнорираш сяквите му там рефлекси, които ше те накарат да му се издрайфаш отгоре![]()
да яко ми е!само да не започна да се задавям!хаха!
Let The BEAT Control Your Body
Хубаво е , въпреки че в началото ми беше много унизително и гадно ама с времето всичко се променя ...Стига да мога да си контролирам позивите за повръщане няма проблемПоне досега не се е случвало да има гаф , защото все съм успявала да овладея положението , ама аз и не съм попадала на големи пениси , май карам все на среден размер така че няма нищо трудно
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Зависи какво разбираш под "среден" размерАко искаш 20+ санта, ще има да изпрообваш (по законите на относителността, поне ^^)
Ей, обаче как се жертва момичетоПървоначално написано от pinK_Baby
Похвално. Ама айде на бас, че ако ти бъде натисната главата ще режеш глави (може и отхапваш
)
Да речем 15 средно, за другите не знам, ама...там някъдеПървоначално написано от shizzle
![]()
Супер гот е като я натиснеш и тя запъшка...или да стигне до квая и да си завре нос в топките ми!![]()
Abe na tebe topkite otgore na pishkata li sa ti be ?![]()
Strength thru Oi!