Бях изпаднала в подобна ситуация преди месец-два. Имах сериозна връзка от година и 7 месеца, но човека до мен, никога не показваше, че изобщо съществувам. Бяхме заедно само в тях и в нас. Чувствах се зле, но го обичах безкрайно много и си мълчах - това ми беше грешката. Преди 2 месеца срещнах човек (срещнах не е най-подходящата дума, защото го познавам от 5 години), който ми показа, че може да ми даде именно това от което имах нужда. Приятеля ми определено ме считаше за даденост, за сламката, която всеки удавник хваща, за фенерчето, което му трябва в тунела. Беше ми писнало да бъда изтривалка и кошче за душевни отпадъци. Обичах го, но вече не беше същото, защото не мислех за него, а за другия. Както и да е - и аз му казах всичко, както си направила ти; и той се разплака, обеща да се промени, но аз бях тази, която не успя. Е, няма нужда да казвам какъв е финала - разделихме се.
Според мен момчето те обича и не иска да те загуби. Дали те намира за даденост - почти е сигурно, щом имате толкова дълга връзка, няма как да не те счита за част от неговия живот. А в секса няма нищо лошо... това е от нещата, които сближават двама души.
Съвета ми е да изчакаш, да му дадеш шанс, но наистина да го искаш! А не да му го дадеш, само защото го заслужава. Ако види, че те губи и ако те обича истински, ще се опита да те задържи до себе си.
Успех