- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- mn kofti stana
zdraveite hora puskam taq tema za da mi kajete kvo d apraq znam 4e nqkoi ot vas 6a kajat taq mn glypava we ama moje i nqkoi da me razbere v4era imah 4rd i edni priqtelki mkupiha vodka i az savsem malko si nalqh i mi stana eselo ama az ne se naoih ama se ligavih i sestra mi me vidq i i stana mn gadno i sega ne iska da mi govoei zarad tva za6toto i kazah 4e nqma da ima nikakva piene na 4rd a q izlagai sega mi e super gadno nqkvo takova pls kajete mi akkvo da napravq sestra mi da ne me misli 4e sam piqnica![]()
![]()
![]()
PS blagodarq predvaritelno
водката е била изненада за рожденния ти ден и ти не си знаела какво ще ти подарят
а бтв на колко год си ?Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
spox sestra ti e se pak...i az imam sestra no kolkoto i da se karame i syrdim edna na dr vinagi se sdobrqvame 6te se opravite
рд без пиене?!?!?!?!!?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Малко водка, не те прави алкохоличка.Първоначално написано от ot4aqna_f_;(:(
![]()
Да не ти пука.![]()
miii na 13 sam stanah na 13 de dam ama tq me misli za takava a az si za6toto sam za parvi pat piqne e pone tq me e vijdala za parvi i sega o6te ne mi govori ami i tq setsra mi i vikam 4e i tq pie a tq vika e moje i az da piq ama ti ne si me vijdala a az i obqsnqh 4e ne sam se napila kolkoto sam se ligavila ama tq ne mi razbira i sega me zapla6va 4e ako ne sam praila kakvoto tq kaje 6te kaje na mama aa ako kaje na mam stava lo6ooo![]()
![]()
![]()
A sestra ti na kolko e ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Кажи,че другите са донесли само за настроение.Не сте искали да се правите на копелета.
sestra mi e na 17 emi az i kazvam ama tq e 6te d ame poslu6a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми права е-на 13 си и си тръгнала да пиеш..след време цигари,дрога,к*рвенски номера и т.н. ..ама тфа е в днешно време кво ли се чудя изобщо.Нямам право да те съдя,но все пак..можела си да откажеш,но не си го направила..бъди честна със сестра си и й обясни как точно седят нещата,ако те разбере-разбера,ако не-гледай си живота и да не ти пука!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
awe macko ne te razbiram........tq tezapla6va-zapla6va6 i ti! ako tq kaje e6to na va6te kazva6 i ti!kakvo tolkova! men li4no setsra mi nikoga ne me e izdavala i daje se napivame zaedno! uspeh!Първоначално написано от ot4aqna_f ;(:(
![]()
E kakvo tolkova p1k ?Imala si Rd i si reshila da se poveselish.V tova nqma nishto losho.P1k i sestra ti nqma da ti se sardi vechno..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Тегли й една горелка![]()
![]()
Битовият алкохолизъм се заражда в ранна детска възраст.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ти не си се напила, просто си опитала и не си занела, че ще донесат алкохол, следователно за нищо не си виновна.
А на сестра ти бързо ще и мине. Тя надали може да те смята за алкохоличка само защото си опитала малко водка, просто се тревожи за теб и се грижи за "малкото си сестриче". Сигурна съм, че и тя е опитвала алкохол поне веднж. След време ще й мине и ще забрави за това.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Тя е навършвала 13 ...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Не си ли леко малка...поне станете на 14-15..макарче... ох.. няма смисъл..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
utre kat se na***te na rd-to pak li shte kajesh tei az napravih 14 a kak mi se cupi che pravih 3-ka sys 2-ma priqteli........ basi tova beshe RD i beshe iznenada az ne sym vinovna
nali ?? trqbvalo da ti donesat kukla barby ne vodka i kaka ti e prava slushai q malko i i se izvini obeshta i che tova nqma da se povtarq i takiva
mhmПървоначално написано от magesnik
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!