- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нашите... ;( (темата не е ебавка)
Дълго се 4удех дали да напи6а тази тема, но ве4е неиздържам.
Майкаминеми обръщавнимание. Ама в буквалния смисъл! Например аз и казвам 4е не разбирам една зада4а , а тя изобщо не ме 4ува и продължава даси гледа филма, а когато и го кажа отново, тя по4ва да ми крещи, 4е не и било достатъ4но в работата,а и вкъщи неможелада си по4ине! Знам 4е много родители го казват,но майка мисъвсемзлобно ми гоказва. На животните ни имговори мили4ко и т.н., а когато веднъж се оитахда я гу6на, тя ми изкрещя в лицето да отивамда у4а! Непрекъснато крещи, хвърля ми дрехите по пода и ги тъп4е с 4ехлите си!!!!!!!!
А бащами пъкнестига 4е ходина работа веднъж на 3 дни , а като отиде и о4ва да се обажда по мобилния ми елефон, по домашния да ме пита как съм и дали СИ ГЛЕДАМ УРОЦИТе (в събота в 11)
А когато си е вкъщи запо4ва да ми крещи,ама като се разкрещи трябва да си колкото може по-дале4 от него, защото той побезнява, по4вада тряска врати.... ужасно е! Казах му 4е не разбирам какво обесняват на курсовете(7ми клас съм) ,а той казванамайка ми(както винаги е бесен) 4е аз кроя планове как само и само да не у4а! и ми заявява в лицето: Е НЯМА ДА СТАНЕ!!!!
и миказва, 4е ако не у4а няма дами дава да излизам(ВЕДНЪЖ МЕ ДЪРЖА 3 СЕДМИЦИ ВНАС), А АКО ПРОДЪЛЖАВАМ 6ТЕ МИЗАБРАНИ КОМПА И ТЕЛЕВИЗОРА.
А пък майка ми като разбра за курсовете ми каза:забрави за новия компютър!
Бяхме решили да купуваме лаптопи тя като разбра, изобщо не и пка6е за мен, а се сетинаправо само и единствено за новия компютър!
И днес и се обаждамда я питам кога ще се прибере, а тя миказва като се прибере тогава, а аз да и сготвя ве4еря! Казвам си ок и по4вам да правя ве4ерята когато изниква баба ми и по4ва да ми се дере и да ми казва 4е има зеле за ве4еря. Следтова се обади намама ии каза 4е аз готва, а мама и отговори, 4е НЕМЕ Е МОЛИЛА ЗА НИЩО! На новагодина в 4 вдигна скандал за матаематиката !!!!!!!
На вас слу4вало ли ви се е като се ядосате ипосле данеможете да спрете да пла4ете?
Съжалявам 4е ви накарах да про4етете вси4ко това и ще спра дотук,но просто исках да споделя на някой какво ми е.
Оф . На мен ми е писнало от правилата на баща ми . Държи се с мен все едно съм му подчинен , роб , все едно съм затворник а той ми е шефа.
Искам да го прегази танк , да му падне стъклено шише на главата от 15тия етаж, да му пробият мъдете с пила , да го изпращят с бухалка , да го застрелят и сигурно пак ще оживее както винаги ако можеше да се изнеса от нас щях да го направя , ако ме изгони ще се радвам , ако той си замине също . Това че къщата е негова го прави в командир на мен и на майка ми , също така има правила които най-простия не дава сина си . Да ви питам , нормално ли е да ти каже - ще стоиш навън до тогава докато се стъмни, ако навън е тъмно и те няма вкъщи , ще има наказания , едно от които е да стоя прав до гардероба като някое малко хлапе което непослушно. (обикновено стоя с часове) второто е :няма да пипаш колелото , телевизора , компютъра и няма да излизаш. Е кажете ми какво да правя тогава - на лежа на леглото докато умра от скука.Също така не ме пуска на дискотеки , барчета ,кафенета, и трябва винаги да ме знае къде съм , дори и като отивам до магазина . А ВСЪЩНОСТ НЕ МУ ПУКА ЗА МЕН. Гарантирам ви че ако живеете с моя баща няколко месеца ще се изселите в някоя друга държава че да не го видите повече . Някой ще каже : има и деца които нямат родители , има и такива които нямат баща . Е ТОВА ЩЕ Е СУПЕР ! Други ще кажат: сега говориш така защото си ядосан .
И така не е . Трети : ти си много тъп , как ще говориш така за родителите си . Напротив не съм тъп,мога да твърдя ,че съм достатъчно умен сам да преценявам нещата, а колкото до родителите ( баща ми ) ИСКАМ ДА ИЗЧЕЗНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...няма ли като на ,,сам в къщи ... така да си пожелая.. на следващия ден да съм си сам и повече никога да не видя родителите си , и на следващия ден ( на коледа ) да изчезнат и повече да не ги видя .. ама де не се върнат.
Забварих да ви кажа - на 14 съм ... до колкото съм запознат . Другите момичета и момчета на 14 ходят по дискотеки , кафенета , пускат ги до 10 часа и нагоре и нямат такива родители
![]()
![]()
това го написах в темата ,,za vsi4ki na koito im e pisnalot ot roditelite i tehnite pravila'' .. копи/пейст тук ...
Зна4и не съм била единствената накоято не и дават да ходипо кафета и дискотеки. Мене и до центъра не ме пускат! А през зимата искат да съм в нас преди 17 4аса!!!!! Д ти кажа това за гардероба мизву4и ужасно тъпо. Наще си имат друга стратегия- по4ват да ме обиждат докато не се разрева и "не си затворя огромната уста" (любимото изре4ение на мама!)Първоначално написано от LO6IQ
Имам 4увството 4е ме мразат и се 4удят как да се отърват от мене!
а относно това за ученето
И аз миналата година бях 7ми клас .. и аз не учех а само се правих че учех .. ходех на уроци по математика ,а госпожата ми даваше много малко домашно , което аз пишех (тя ми дава например 12 задачи ми казва всеки ден да решавам по 2 задачи , но аз ги пишех винаги в ,,последната минута). Верно ако задачите ги имаше решени ги преписвах от сборника . По български пък - ноу комент . госпожата ми даваше анализи .. , диктуваше ни увод ,теза и заключение ( понякога ни караше сами да пишем увод или теза,но понякога)... и аз правех това което каже и всеки следващ път ни даваше да преписваме тема, като беше разделила анализа на точки - 1точка , 2ра точка и така.. за някои заглавия за теми трябваше да препишем всичките точки подред а за други само някои точки , пак подред ( например : 2ра ,3та ,6та и 8ма.)...И разбира се трябваше да разказваме анализите но ние с момичето което бяхме на урока ( познахме се ) бяхме много мързеливи и 50 % от всичките теми не знаехме нищо по тях а 30% - ги знаехме ала бала там имахме си понятие закакво става въпрос. Така аз всеки ден си учех по най много час -за даскало . а събута си пишех за 2-3 часа за урока по български и 1-2 часа за урока по математика ( и двата урока бяха с неделя ) ... и така .. а понякога се правех че учех .. последния месец , като наближиха изпитите всички се бяха юрнали да учат по цял ден , само аз цял ден се мотаех и не сядах и една дума да прочета.. последната седмица прочетох по един път всичките анализи .. но тази тема която се падне не я знаех .. бях я прочел преди 2-3 дни .. но изкарах 5 по бел и 5.10 по мат .. а пък въобще не съм учил(може би съм умен)5 часа в събута , а другите по 5 часа на ден .. ПФФ .. и влязох там където исках но сега ме хвана мързела и не барам учебник ..
Така че спокойно .. и ти ще влезеш без да ,,зубриш'' ...има такива,тези които по цял ден зубрят 7ми клас и като доиде изпита забравят всичко и изкарват 3ки така че СПОКОЙНО ... и моя баща по цял ден върви и прави всичко онова което ти изброи при маика си ...а майка ми е много добричка
ХАХАХА ти ебаваш ли се ... моя баща е по ядосан от бик които са го шибали с камшик 5 часа и ако най малко го ядосаш .. най-малко ще ти извърти един че да ти избие зъбите и ако не се предпазиш - лошоПървоначално написано от Verminaard
А ако го ядосаш яко няма да отиде в лудница а най много да те гръмне и да отиде в затвора .. аве моя баща е луд
а ако мога да попитам автора на темата - би ли ми казала скайп ? аи си кю ? да си пишем че ми е скучно . ако искаш на Л.С.![]()
naistina te razbiram!!!Първоначално написано от LO6IQ
moq e absloliutno sa6tiq!!! i toi se misli za gospodar abe izob6to na koi sum trugnala da razpravqm i s mama postoqnno
napulno te razbiram i pone da znae6 4e ne si edinstven
![]()
Просто сте попаднали на по-консервативни родители. В интерес на истината, наистина е проблем да те измъчват като животно и да те командват, но все пак да не забравяме, че ТЕ СА ТЕЗИ, които ни издържат, хранят, поят и т.н. Според мен точно с безкомпромистните родителите излизат най-коравите хора в живота. Но нека не забравяме, че нещата трябва да са ДВУСТРАННИ. Може би родителя трябва да е безкомпроместен, но без да стига до крайности - това би накарало и двете страни да са доволни.
Според мен от кафета, псевдо-приятели, богаташки играчки, гъзарийки хората само губят. Аз мисля така...
Синдром на Емоционалния Срив от първо ниво.
За съжаление не всички родители са добри хора и личности. И е много неприятно когато на теб ти се паднат такива. 100% гадост! Но:
-не преставайте да учите, защото това има значение за вас самите, а не толкова за родителите
-не позволявайте да ви унижават. И да е трудно изисквайте да се държат нормално с вас. Искайте, настоявайте докато стане, дори да отнеме години!
-не ставайте и вие лоши- само ще се самоизмъчите;
-не се опитвайте да бъдете такива, каквито искат да сте родителите ви. Все едно- винаги ще изникват нови условия за които не сте и подозирали;
-да уважаваш родителите си не значи да се подчиняваш;
-факта, че родителите ти се грижат за теб, осигуряват ти материални неща не им дава право да се разпореждат с теб;
-осигурете си подкрепата и доверието на някой възрастен /най- добре роднина/. Това донякъде ще компенсира непълноценното общуване с родителите.
И още много неща могат да се кажат, но се надявам да съм помогнала и с тези.
-
Хахахха! За ученето и аз бях така (и съм така)! Ходех на уроци по мат. и госпожата кат ми даде домашна аз я записвам на страница на която не съм писал нищо и вкъщи откъсвам тази страница или я откъсвам и на следващата записвам само 1-2 задачи и само тях решавам 10 мин преди урока и си искарах 4 по БЕЛ и 5.75 по мат. и си влезнах на първо желание.Първоначално написано от LO6IQ
По темата - Угаждай им по всеки възможен начин. Примерно върши много работа вкъщи , за да ги улесниш и т.н. , защото те ти виката поради причината че са много уморени от работа (е така си мисля поне) и си го изкарват на теб. Какво работят ваште между впрочем?
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
ебати ограничените родители.. а вие кво ги слушате а скръцнете им малко с зъби и се напраете на важни .. при мене що нема проблеми !? от малък си им викам и си ги обиждам кат ме ядосат , и хич ги не бъркам за живи кат ми викат нещо и нищо немоо ми кажат и квот и да праат нищо немоо ми забранат .. кх аре бъдете по смели бе..
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
сам го каза от малък го праи6, а кат смена по 13 14 не ти ли се струва малко късни4ко?Първоначално написано от skate-more
не , почвай ги .иначе как си тръгнала на 20 здухан ставаш ...
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
xaxa Na6te ne smeqt da mi doblijat staqta!! moje bi daje im e dobre!! 6toto az si sedq po cql den tam!! kato izlizam daje 4ao ne kazvam! Moje bi i malko se ujasqvat pri vida mi !! P.S. trqq da me vidite Merilyn Manson rqpa da qde![]()
Дъ бест аватар от галерията
Lele milanapravo se prosylzih
gorki4kata..no da ti kaja i men me ograni4avat v dosta neshta...a i maika mi ot edno izvestno vreme samo mi kreshti
dnes naprimer cql den vreshtq
i si4ko i si4ki i se vijdaha krivi...stavashe vapros 4e sam bila murzeliva,ne sam 4istela,i taka natatyk...
tova ot edna strana ne be6e vqrno,no...nqma zna4enie tova.No i men s tozi ve4eren 4as napravo se poburkvam
Zashto nemoga da sam kato drugite koito gi puskat do neznaino kolko 4asa?!
napraoo...otka4am..ama zasega vse o6te se turpi ama stavam vse po agresivna!Poslednoto mi agresivno delo be6e nz koga ama skoro..bih se s baba!
![]()
![]()
Awe imam 4uvstvo 4e otka4am,ne sam dobre!Ti da biesh baba si,stara jena,awe nemam dumi....
Ama se opraih...mai..
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Първоначално написано от LO6IQ
Имам един въпрос - теб били ли са те?! Имам предвид, тегли ли са ти един ама наистина здрав пердах, та с месеци да не можеш да си седнеш на дрисливия задник?! По това, което чета май не... Аз съм на 19, и ако ти бях майка такъв бой щях да ти тегля, че да се научиш как се говори за хората, който са те отгледали буквално от едно парче месо! Малко изродче такова! Не са те оставили в дом, да израстнеш сам без родители да видиш какъв щеше да ти е кеф! Да си нямаш компютър, на който да си джиткаш, да си нямаш мобилен телефон, да нямаш джобни - а големите цигани в дома да те трепят и да те псуват. Шибаняк с шибаняк! Хората не заслужават, такъв син като теб!!! Баща ти ли... съжалявам го тоя човек, че му се е пръкнало такова изчадие като теб, което иска да го убие.
За вечерния час ли?! Ами не ти ли минава през плиткоумния мозък, че още си на 14 години и не живеем в комунизма, където всичко е наред, и че всеки може да те хване, да те пребие и най-малкото да ти вземе парите и телефона. Остави това, ами ако ти се случи нещо? Или сега ще ми кажеш: "Нека да ми се случи и без това на оня кретен баща ми няма да му пука." Не - грешиш. Той ще се проклина за това до края на живота си, ако някой те осакати или не дай си Боже се върнеш в ковчег, защото си се правил на много велик и голям! Още веднъж много жалко за горките ти родители. Дано нещо да ти е влязло в кухата глава, което силно ме съмнява. Айде със здраве.
Men mi pisna ot ba6ta mimn lesno se iznervq i kogato se qdosa napravo umiram ot strah (moje bi zatova s1m tolkova strahliva) i sega ne moga da pi6a mnogo po temata za6toto sled 3 minuti tr da stavam ot pc za6toto toi ne e na kef
![]()
dnes imam 3 strahotni ocenki...d1rjah se dobre kakvo ne s1m napravila kakto trqbva pak be boje?
![]()
![]()
![]()
Ti si na 13 godini kvo ochakvash da im e otnoshenieto iskat da uchish,sichki minavat prez adat na 7-mi klas kogato uchiteli i roditeli te natiskat otvsqkade,vajnototo e ponatateka da si izgradish poziciq i da ne stanesh na 17-18 i da ti vikat;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
А бе вие сте на 13-14 кво искате?!Да сте навън до полунощ ли?!Много ясно че няма да ви пускат да си праите кфот ви е на душата.Трябва да ви ограничават от сега,за да можете като пораснете сами да си поставяте някви граници...Съобразявайте се малко и с тях.Те са отговорни за вас!Дори и да е така както казвате,че не им пукало за вас,те са длъжни да ви пазят.На ваше място не бих се оплаквала!Бих седнала да си науча уроците,а пък като ви доиде времето може и по цяла нощ да не се прибирате,но за сега положението ви е такова.Приемете го!Съмнявам се,че ще успеете да го премените.
I was lost and I'm still lost...
определено не си единствена,но наистина тая година ти е мн важна и най-добре учи..след 7 и 8 клас ще имаш пълна свобода за всичкоПървоначално написано от sledko_f>93
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!