- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- momentno li e???
hora imam si gadje ot godina i polovina i mnogo go obi4am.problemat e 4e ima edno mom4e koeto e mn sladko(az ne go poznavam mn dobre)!toi flirtuva s men no az ni6to ne znam za nego(mai hodi s edno dr momi4e)!pokani me na kupon u tqh no az bqh na dr kupon i ne mojah da otida!iska6e mi se mn da otida no dori i da ne bqh na dr kupon neznam dali 6tqh da otida(vse pak si imam gadje koeto obi4am mn)!ne iskam da se razdelq s gadjeto mi no sam mn privle4ena ot tova mom4e!kakvo da pravq?tova momentno li e?
Естествено че е моментно!
Но ти му покажи че не искаш да си с него!
А ти сигурна ли си че той се е влюбил в теб с нещп показва ли го?
А ти сигурна ли си че и ти не го харесваш?
Нещо не ми харесва тази работа. Ама хич!
Я, обясни ми... как хем го обичаш, твоя приятел, хем можеш и за друг да мислиш? Нещо издиша топката, не мислиш ли?
Не може така да проявяваш "моментна слабост" и да твърдиш, че обичаш някого.
He who runs with aggression walks with no dignity
Mai i ti ne znaesh kakvo iskashAko obi4a6 priqtelqt si istinski nqma da se zaglejda6 po - drugite mom4eta i te nqma da ti pravqt vpe4atlenie
![]()
И според мен също е моментно,макар че не мога да знам със сигурност.Просто се опитай да престанеш да мислиш за това момче и да не се виждаш много често с него.
предполагам, че е просто силно изразена симпатия
иначе нищо не ти пречи да имаш някакви близки отношения с него, като естествено всичко опира до приятелството. опитай се да му покажеш, че ти не желаеш да флиртувате - нито ти с него, нито той с теб. винаги можеш да го засечеш с някоя реплика след неговия опит за флирттака ще му дадеш да се разбере, че имаш чисто приятелстки намерения към него. и най-вече дай му да разбере, че обичаш и държиш на приятеля си като например непрекъснато говориш за него и вмъкваш по някое изречение относно прекрасната ви връзка
![]()
nevazmojno e!ako obi4a6 istinski priqtelqt si ne bi se 4udila izob6to dali e momentno ili ne-otg e qsen!mn hora barkat obi4ta i liubovta s privarzanostta...zamisli se ti kakvo izpitva6 to4no i kakvo iska6 nai-ve4e...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick