.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    ot4aqna j
    Guest

s 8 godini po golqm

kvo da napravq? toi me iska az nego ne,no mi e nelovko za6toto nqama kak da izbqagam i absolutno seki den sme prinudeni ot obstoqtelstvata da se vijdame.na 14 god sam.kvo da napravq da ne se sardi?

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:

Re: s 8 godini po golqm

Цитирай Първоначално написано от ot4aqna j
    kvo da napravq? toi me iska az nego ne,no mi e nelovko za6toto nqama kak da izbqagam i absolutno seki den sme prinudeni ot obstoqtelstvata da se vijdame.na 14 god sam.kvo da napravq da ne se sardi?
    И какво като всеки ден се виждате? Кажи му истината... пък ако иска да се сърди. Няма да се съгласяваш само за да не се сърди, я
    Всъщност така и не разбрах той какво иска от тебе - връзка или по...хм..физически взаимоотношения?
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

avtorkata
    Guest

ahaaaaa

mi zabarkal se e,samo razpitva za men i pi6e sms i takiva nekvi.govorili sme neiska ni6to fizi4eski ot men,prosto malko po malko polodqva.tva vazmojno li e pri takava razlika v vazrasta? blagodarq predvaritelno

Голям фен
    ааа ти нали не искаш .. какво те интересува дали е възможно ??

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    abe..kak tyi kato se vijdate vseki den..kaji mu istinata i da se prikliu4va..nali?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е като не щеш да си с него му кажи и да се приключва!Няма смисъл да си с него като не искаш, кво като ще ти се сърди??Пука ли ти?? Ако ти пука така за всеки, който трябва да отрежеш ти сигурно досега си останала без нерви....

Фен
    Град
    На далече
    ти май си ми позната в смисъл аз те познавам

ami kaji mu istinata be .ako ne iskash da si s nego mu go kaji.no se pak ako iskash 8 godini ne sa ni6to,lubofta nqma granici tova nau4ih ot tozi jivot vajnoto e da se obi4ate

avtorkata
    Guest

deiiiii

mersi mn za otgovorite i to tolko barzo,a na toq deto vika6e 4e me poznava da ne e tolko siguren 6toto ima mn momi4eta s moite problemi taka 4e si4ko e vazmojno de ama..........samnqavam se-4U LI CHERKEZA?

Фен
    Град
    На далече
    от кой град си

avtorkata
    Guest

emi........

glei sa tva nqama nikvo zna4enie,vajnoto e 4e imam problem i nemoga da go re6a sama? to4no za tva i pisah a ina4e ti ot kade si i za6to misli6 4e me poznava6?

Мега фен Аватара на iiirish
    живота от тук нататък ще ти поднася такива изненади, такива порции, че ако започнеш да се вайкаш за всеки на когото отказваш няма да му се види края а когато дойде ред теб да отрежат тогава какво?! ще започнеш да се тръшкаш и да ревеш ли?! мисля че прекалено навътре приемаш нещата. погледни от хубавата страна и осъзнай, че ти не си му голямата любов и той скоро ще го преглътне

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тоа май не чувал за прокуратурата

Мега фен Аватара на koalka
    Просто му кажи,че нямаш чувства и искаш да сте си в тия отношения сега.А това за отбягването-няма как да стане.

Фен
    Град
    София
    Абе тва е елементарно...Какви сте такива,че не можете да казвате НЕ...щом не го искаш,биеш му шута елегантно и тва е
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

ми щом не искаш да си с него му кажи,няма смисъл да се ядосваш за глупостиии...казваш НЕ и точка по въпроса
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си