- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da reagiram
zdraveite.predi sedmica priqtelkata mi me popita ako ti pysna 6te me obi4a6 li pove4e?
kajete mi vie kak bihte reagirali
Кажи и ,че я обичаш и без секс,но той ще подсили връзката ви допълнително.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Ем ще ти кажа, че в днешно време любов и секс вървят заедно много рядко.Защото ако обичаш някого ти просто го обичаш, защото е такъв какъвто е!
Don't hate the player , hate the GAME!
Аз не бих правил секс след ТАКОВА предложение...
В смисъл, бих и доказал, че я обичам достатъчно и без "да ми пусне"...
Ако не я обичаш, не си играй с чувствата и...
Momi4eto iska da znae istinata, ako q obi4a6 i go dokaji, a ako ne...po-dobre iz4ezni ot jivota i bez da q kara6 da pravi ne6ta, koito moje bi ne iska (6tom e zadala takyv vypros...)
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
=D> подкрепямПървоначално написано от {Poison}
a kakvo iska da kaje s tova
ako q obi4a6 i kaji i 4e ne si samo za ediniq mu sex i 4e sexa nqma da te nakara da q obi4a6 pove4e samo 6te podsili doverieto vi e edin kam drug!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
хахаПървоначално написано от Buttk0
![]()
еми може би иска да покаже че не е сигурна и че се колебае и затова ти трябва да и дадеш сигурност и да я увериш в любовта си към нея![]()
4e az izob6to ne q obi4am
iskam samo seks ot neq
samo na dumi q obi4am
![]()
ее еми значи си много тъпПървоначално написано от sladur1111
![]()
Или пък просто те изпробва..
Пита те, за да види какъв ще е отговора ти... според него да си изгради и някакво мнение...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не и казвай, че я обичаш.Кажи и, че е рано да говорите за толкова сериозни чувства, а по някакъв начин я накарай да приеме секса като необходимост и за двамата.
nqkoi e postnal ot moe ime
az q obi4am mnogo!
тогава извинявайПървоначално написано от sladur1111
![]()
Еми ще ми стане доста тъпо,щом като мисли толкова плитко,че като ти пусне ще те обича повече.
ами кажи и " аз те обичам и да ми пускаш и да не ми "и тя ще се зарадва и ще ти пусне
нали това искаш
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Честно да ти кажа се съмнявам вече пича какво найстина иска , защото имаше постове че се интересува само от чукането , имаше и такива , в който казва , че само любовта на половинката му е от значение..........Първоначално написано от panterata
Незнам вече какво да мисля . Или страда от тежка форма на шизофрения , или още някой му знае паролата![]()
и аз така мисляПървоначално написано от deidiy
sam ne moga :P
Той е гост, затова така. Кажи й, че любовта ти към нея не зависи от това дали ще ти пусне или не. А уместно в случая ще е да не й говориш за секс и дори да не правиш нищо, за да види и тя самата, че не си с нея само за това. Когато го поиска и тя, ще ти го покаже.Първоначално написано от c0ca1na