- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da reagiram
Na takyv vypros se otgovarq indirektno PRIMER--> S vseki izminal den 6te te obi4am pove4e. Ako pak pita vika6 da i tolkoz
Slu6aj me sega pi4-kazva6 i,4e ne se 4uvstva6 gotov za sex i ne iska6 o6te da se otkiva6 pred neq!Taka se poburkvat i 6te te nalazi pri purva vuzmojnost!Vse pak vnimavaj,za6toto e devstvena(pone 6tom ti zadava takuv vupros budi siguren) i moje da re6i,4e verno trqbva da se 4akate vzaimno!
Хьаухьа еми тя си мисли, че не я обичаш достатъчно, и както останалите пиклички има мнението, че едно момче те заобичва повече като те наебеглупава работа
Където плюя, там не лижа
хаха!Първоначално написано от panterata
=D>
Let The BEAT Control Your Body
Според мен , ако наистина я обича най-искрения отговор би бил : "Да, ако ми пуснеш ще те обичам повече" , защото поне за мен е такаВсе пак хората , които се обичат се сближават още повече , когато правят секс...Друг е въпроса , че на нея този отговор може да не й хареса и да не го възприеме правилно...Така че карай още малко пас и й кажи , че я обичаш много и секса само допълнително би подсилил връзката ви , но не я притискаш за нищо(ако наистина искаш да чакаш де)
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Нещо много започнах да цитирам този потребител, ама се преживява някакси сигурноПървоначално написано от pinK_Baby
Мисля че повече от това нямам какво да добавя![]()