.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Kak da reagiram

Супер фен
    Na takyv vypros se otgovarq indirektno PRIMER--> S vseki izminal den 6te te obi4am pove4e. Ako pak pita vika6 da i tolkoz

Slu6aj me sega pi4-kazva6 i,4e ne se 4uvstva6 gotov za sex i ne iska6 o6te da se otkiva6 pred neq!Taka se poburkvat i 6te te nalazi pri purva vuzmojnost!Vse pak vnimavaj,za6toto e devstvena(pone 6tom ti zadava takuv vupros budi siguren) i moje da re6i,4e verno trqbva da se 4akate vzaimno!

Хьаухьа еми тя си мисли, че не я обичаш достатъчно, и както останалите пиклички има мнението, че едно момче те заобичва повече като те наебе глупава работа
    Където плюя, там не лижа

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами кажи и " аз те обичам и да ми пускаш и да не ми " и тя ще се зарадва и ще ти пусне нали това искаш
    хаха! =D>
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Според мен , ако наистина я обича най-искрения отговор би бил : "Да, ако ми пуснеш ще те обичам повече" , защото поне за мен е така Все пак хората , които се обичат се сближават още повече , когато правят секс...Друг е въпроса , че на нея този отговор може да не й хареса и да не го възприеме правилно...Така че карай още малко пас и й кажи , че я обичаш много и секса само допълнително би подсилил връзката ви , но не я притискаш за нищо(ако наистина искаш да чакаш де)

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Според мен , ако наистина я обича най-искрения отговор би бил : "Да, ако ми пуснеш ще те обичам повече" , защото поне за мен е така Все пак хората , които се обичат се сближават още повече , когато правят секс...Друг е въпроса , че на нея този отговор може да не й хареса и да не го възприеме правилно...Така че карай още малко пас и й кажи , че я обичаш много и секса само допълнително би подсилил връзката ви , но не я притискаш за нищо(ако наистина искаш да чакаш де)
    Нещо много започнах да цитирам този потребител, ама се преживява някакси сигурно
    Мисля че повече от това нямам какво да добавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си