- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По-малко часове=по-дълго даскало?
Имам един въпрос свързан със спора дали трябва да има по-малко часове в училище.Вярно ли е подозрението ми,че ако има по-малко часове ще ходим на даскало примерно от първи септември или дори по-рано?
Az tova za prav pat go 4uvam,ama ne se samnqvam da se preobrane vsi4ko v Bulgaria sled 1 qnuari.Taka 4e togava 6te razberem kakvo 6te da e![]()
Да това е вярно. Гледах го по новините. Така че ако искате само по 6 часа на ден ще учим сигурно с месец повече, за да наваксаме изгубените часове.
V 4ujbina e taka ama dali i tuk 6te stane...
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
има 3 варианта..или ще почнем по-рано даскало,или ще го свъшим по-късно,а може и да учим в Събота(тва по не ми се вярва)Така каза наща класна...иначе незнам..пък ако питате мен едва ли ше се промени нещо![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ами бебо,и аз това за пръв път го чувам,ама е възможно.От 1 септември не е проблем,ако например имаме по 4 часа дневно и може да излизаме повече и пак за свършваме на 30 юни.Е,ако може и по-рано,ама вече съм нахална май...
Ми аз чух нещо подобно ама изобщо не съм наясно с това. Честно казано не ми се ще да почваме по-рано или некви такива, защото едва ли натоварването ще бъде по-малко, само ще си променим начина на живот! А тоя дето го водя сега, въпреки че е страшно динамичен и уморителен не ми се променя, кефи си ме! Дано няма промени!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не ми се седи от 8 до 2.30 на даскало ,по-добре да имам 4-тири часа дневно и да почваме даскало примерно от 1-ви септември ,от колкото да почваме от 15-ти септември и да имам по 7-8 часа на ден.Просто от многото часове днес се изморявам много ,също така съм и пътуващ ученик и не ми остава време за абсолютно нищо.Дано има някакви промени ,че не се издържа.
Не съм чувал такова нещо.Не вярвам нещо да се промени.Надявам се да не се промени-ни ми причат 7те часа, пък и не искам по-рано да почваме![]()
хъхъ..
Еми с влизането в европейския съюз доста неща ще се променят и образованието би трябвало да бъде както в другите европейски държави.Да почваме по-рано,да имаме по по-малко часове на ден и да имаме доста ваканции през годината(не говоря за цял месец все пак) и лятната ваканция би трябвало да се съкрати малко.
....Don't bother!Be happy!....
Ако има по-малко часове, то това май ще означава че часовете ще са по-дълги...например по 60 минути.![]()
А тва...не е за предпочитане.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
АБЕ ШЕ СЕ ГРЪМНА ВЕ!Извинявам се на модовете за големите букви,ама съм бесен!Представяте ли си да почваме от 15 август примерно!?Е,ако имаме по 4 часа на ден е приемливо,но ако имаме по 6-АБСОЛЮТНО НЕ.Това за мен няма да е никакво облекчение,поради простата причина,че уча в училище,в което и без това имам по 6 часа на ден(или три блока,училището е смея да кажа добро) и само един път седмично 4 блока.Заради тоя един блок седмично какво,ще уча месец повече ли!?
Еее ако почваме по-рано часовете ще бъдат направени така че да са според норматива,демек няма да се променят просто на ден ще имаме по-малко училище но за сметка на това ще учим повече дни.Иначе ако по принцип си имаш по 3 блока(6 часа) би трябвало тогава да имаш по 2 блока някои дни което ще е готино,поне според мен
Аз съм сагласен да почваме на 1 Септември даскало.Но да няма повече двоики да стане кат на запад да не учим толкова много.Да няма поправителен и тем подобни абе даскалките да не ма закачат.Ако стане кат на запад по гимназийте с кеф да ходя на даскало![]()
Не е баш така. Поне тук, където съм, даскало се почва от 2ри Септември, и всеки ден, ако нямаш свободни часове в програмата ти (не ми се обяснява), ходиш от 8:45 до 3:30-35.Първоначално написано от black_boy
В петък, даскалото свършва 2 часа (астрономически) по-рано...поне в моето е така.![]()
Аз съм учила една година в Гърция и там училището почваше на 11 септемврии часовете си бяха нормални
Но напоследък чувам че като влезем в ЕС щяло да се въведат униформи
Аз няма да понеса да съм еднаква с всички
![]()
![]()
![]()
Леле тва нещо униформите е страшно глупаво...Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Дано да не ги въвеждат че......
Да да ... Да ме накарат да одя по рано на даскало ... Шъ ги ... Гррр ... Имаме 1 по дълга ваканция , и дай да я орежат ... За кфо ни е да влизаме в ЕС , същата работа ... То ся даже си е по добре ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
В интерес на истината предпочитам даскалото да е целодневно, но например да е поместено в 2 пъти по къс период...а през останалото време да сме почивка..
Тедо ти беше в Канада нали? Една съученичка замина там и учи по същия начин :P Иначе и аз чух нещо подобно само че не съм много наясно.... И аз не искам да почваме по-рано даскало ама не искам и по 8 часа на ден със следната програма - 3 АЕ, 2 БЕЛ, 1 Математика,1 Икономика и за капак-ЧКР... да не говориме,че в Петък последните три часа са ни Немски,което просто не се траеПървоначално написано от p4elata_brumze
А и като си втора смяна е отвратително да стоиш до 7 часа или пък 5-ти или 6-ти час да имаш контролно... така че предпочитам да почнеме малко по-рано ама да имаме по 4-5 часа на ден,а не по 7-8...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Честно казано ми е все тая дали ще почна на 15 или на 1 септември,но е нечовешко да седиш за 7 часа в даскало....чисто мъчение си е![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Абе ти луд ли си 3 часа немски да не се траят.Аз в понеделник имам по 5 часа немски .Тоест днес питаш ли ме днес.Петък имам 4Първоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()