Zdraveite!Imam edin problem,koito neznam kak da resha.Ta eto kakvo stana na kratko.Zapoznahme se minalata godina fevruari mesec.Lqtoto hodehme,no za kratko.Az obache go obicham tolkova mnogo,che veche ne izdyrjam.Vinagi kato go vidq i mi se podkosqvat krakata i usmivkata samo togava e istinska na liceto mi,no kogato izchezne ot pogleda mi pochvam da placha.Pravih mnogo gluposti.Daje bqh reshila da se samoubiq(koeto shteshe da e golqma glupost,ako go bqh napravila).A toi kakvo chuvstva taka i ne moga da razbera.Na edin kazva che me haresva,na drug che nqma chuvstva,na treti che me e haresval,no tova bilo predi ... i nz kakvo da mislq.Tyrsih go da si izqsnim neshtata,no taka i ne uspqhme. Znam che ne moga da sym s engo i zatova reshih da opitam s drug,pone da go zabravq.Ogovorih si sreshta s edno momche ... i kogato doide denq - obadih mu se i q otlojih i plakah cql den za momcheto,koeto obicham.Predi nqkolko dena iskah da izlqza s drug i da se opitam da sym s nego.Toi mi kaza,che iska da otidem na kafe.Syglasih se,no ... veche ne iskam.Nz kakvo mi stava!Iskam nqkogo,a kogato vsichko se uredi - az zapochvam da iskam bivshiq i da placha postoqnno za nego.Dnes pak go vidqh i pak plakah ... veche neznam kakvo da pravq.Ne moga da sym s nego,a kogato opitam da sym s drug - prosto ne stava. Idvat praznicite,no men dori ne mi se praznuva ... priqtelkite mi govorqt za kuponi,podaryci,napivaniq ... predi bqh pyrva na kuponite ... jiveeh na max vseki mig.A sega ... sega umiram vytreshno ... OBICHAM GO!!!!
I vyprosa mi e ... kakvo stava s men?Zashto ne moga da byda s drug?Dali pyk tova ne e znak,che trqbva d aprodylja da se borq za nego?Ili kakvo e podqvolite ? ....