.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Опишете си приетля/ката :)

Моя е висок 1.85 67 кг със сини очи черна коса слабичък мургавичък със стахотно тяло сладко дупе големи устни оооооьь супер си е казва се Иванчо хахаха
    'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Eми.. 1.85 см е висок, но колко тежи не знам, някъде около 70 килограма трябва да е Черна коса и тъмни очи
    Сладурче е
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

180 visok tapiciran skelete 4erna kosa 4erni o4i

Супер фен
    С кестенява коса на бодлички...кафяви очи...абе има си мускули с обица на езика и яке с пухчета
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    ммм.. моят е висок 1,80м... 75кг... невероятно телосложение(поддържано тяло,добре развита мускулатура-к'во да ви кажа- фитнес маниак)... кестенява коса и синиииии очи Страшно чаровен(не го казвам само,защото е моята половинка)
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Kazva se Martin Visok e 1.82-1.85 neznam to4no :} Teji 70 kg.S tumno rusa kosa i kafqvi o4i.Ima super qk zadnik Toi e nai - qkoto mom4e na sveta za mennnnnnn.Mnogo e krasiv iiii MNOGO SI GO OBI4KAM
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

;)
    Guest
    ха май се замечтахте........ поне една от вас няма ли да сложи снимка на приятеля си

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Re: Опишете си приетля/ката :)

Цитирай Първоначално написано от Kiss My Lips {P}
    Моя е висок 1.85 67 кг със сини очи черна коса слабичък мургавичък със стахотно тяло сладко дупе големи устни оооооьь супер си е казва се Иванчо хахаха
    хаха бившият ми се казваше така само че вчера скъсах с него и вече съм свободна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

:)

180 visok kafqvi ochi sharena kosa(na kichuri) sladak i golqmm inat!
    ...is just too little too late...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    1.70 90кг плешив с едно стъклено око.
    Що за тъпа тема? Тъй или иначе "моето гардже е най-хубаво"
    п.с. дано да не прочете описанието, че ще се расърди хахаха
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Pf .. tbpa tbpa tema .. kuf e smisula da si opiswam priqtelq .. kwo za nai cwetno opisanie sha ima Nobelowa nagrada li ... sux

Град
    Някъде под звездите.......
    zna4i visok e m/u 1.75 i 1.80,teji okolo 65 kg ili 70(ne sam sigurna).S 4erna kosa,kafevi o4i,ima dosta hubavo tqlo(makar 4e ne sam vijdala vsi4ko).Pada si metal(za razlika ot men,6toto az nqmam ni6to ob6to s metalstvoto).Mnogo e dobri4ak,kogato trqbva e nejen,dosta e revniv(brani si me qkata),nikoi ne smee da me obijda ili udrq.Samo deto ima dosta frendki,ne 4e imam ne6to protiv...I se kazva Hristo i mn mn mn mn go obi4am!
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми моето бебче е....около 1.78 висок...около 68-69 кг...попринцип косата му е тъмна но сега е с руси почти бели кичури...има малко(не мн)стегнато готинко дупе ...има пъстри очи...и много "сладки" устни...казва се...тихомир...и много много си го обичкам \/
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Интересно е как жените абсолютно забравят да описват душевните качества. "Мммм 1.85, висок, строен, 75кг. , косата му е цвят хамелеон..."
    He who runs with aggression walks with no dignity

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Интересно е как жените абсолютно забравят да описват душевните качества. "Мммм 1.85, висок, строен, 75кг. , косата му е цвят хамелеон..."
    еми ние сме жени какво очакваш...просто сме си такива....тва че ги описваме външно незначи че не обръщаме внимание и на вътрешната красота...не че вие мъжете не го правите същото като нас...ама на нас ни правите проблем ммм ама кво да се правите като някой сте страшни сладури
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Те такова животно като мойто няма Много ми е добричък , мил , сладък , прави всичко за мен , мн е хубав и страшно много го обичам . Ааа и не ми е изневерил 9 месеца ( да се надяваме) Много си го обичкам

НЕ НА ЧАЛГАТА !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си