- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vypros za prezervativite
Hi, imam edno pitane. Zna4i naprimer ako penisa ti e 16 sm i obikolko 13 sm ima li zna4enie naprimer ako si vzima6 durex ultra tin kakvi 6te bydyt prezervativite po razmer? V smisal dali 6te te pita aptekarq kakiv razmer iska6? 10x
Няма размери, няма такива работи. Отиваш и казваш "Искам едни Durex Ultra Thin" и тва е![]()
Хахахах, "как нещата се повтарят и не се повтарят те". Като слушам някои гости и се сещам как съм се питал същите въпроси. :P
Спокойно, няма размери при презервативите. Някои марки имат extra large модели, но.. мисля, че и обикновените ще ти станат.
А щом ще си взимаш Ultra Thin (а и който и да е друг модел), добре прочети упътването и потренирай малко със слагането. Да не стане после "ама той презервативът се скъса". Къса се, защото не знаете как, не поради друга причина.
А как се слагаподробно..
Съквартирантът ми (който е от БМЧК-Варна) предложи идеята да направим примерно клипче по темата!![]()
![]()
В момента само търсим върху какво да покажем, за да няма възрастово ограничение на клипчето.
Дотогава..
Духваш в центъра на завития презерватив, така че семедържателят да се покаже. (внимавай на коя посока се развива!) Хващаш семедържателя с палец и показалец (не трябва да остава въздух вътре), слагаш неразвития презерватив на върха на вече възбудения си член и с другата ръка го развиваш по дължина, докато можеш. ВНИМАВАЙ НА КОЯ СТРАНА СЕ РАЗВИВА И ДА НЯМА ВЪЗДУХ В СЕМЕДЪРЖАТЕЛЯ!
Или нещо от сорта![]()
А ве какво ще пита е? Направо ти казва "събувай гащите" и със сантиметъра почва да мери. И после ти прави капут по мярка...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heheh, нали знаеш вица?Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Един мъж отива за първи път да си купува презервативи (не за друго, щото е модерно) и аптекарката му дава една дъсчица с дупки с различни размери и го пратила в една стаичка, да си го премери. Правил той, каквото правил, и се подава от стаичката.
-Е, какви презервативи ще искате?
-Остави презервативи, я кажи колко струва дъсчицата!