.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Чикийте

МОРТЕ
    Guest

Чикийте

Преди време бяхте постнали сайт в който имаше видео материали как да разнообразим чикийте, ще го дадете липак?

Голям фен
    Просто си намери гадже , това с чикийте според мен е малко отчаян ход .
    100% гаджето ще ти свърши по-добра работа , пък ако не ........курви има колкото щеш

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    100% гаджето ще ти свърши по-добра работа , пък ако не ........курви има колкото щеш
    е да ама чикията му излиза безплатна.докато другите неща като да изчука друга му излиза по-скъпичко!щото докато я вкара в леглото трябва да изръси някой лев-я за кафенце тва онова.а пък за курва да не говорим колко скъпо ше му излезе!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Извинявам се! Платеният секс ми излиза доста по-евтино (особено в началната фаза) А и след това, само за презервативи отиват поне 50 лева на месец (това, когато съм си във Варна, а сега като съм толкова далеч :/)

Супер фен
    Град
    Извинявам се! Платеният секс би ми излязъл доста по-евтино (особено в началната фаза) А и след това, само за презервативи отиват поне 50 лева на месец (това, когато съм си във Варна, а сега като съм толкова далеч :/)

Голям фен
    А какво предлагате !? Да жули кат недорасъл чикий ли ?!
    Айде моля ви се ве.......предпочитам да се изръся за няколко кафета и презерватив , но да получа това което искам , а не цял живот да съм на сухо , поради простата причина , че трябва да се вкара някой лев и напрактика чикийте са безплатни ........ сами не си вярвате на постовете
    Тая ралта с чикийте не е оферта ! (поне според мен)

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от radito
    е да ама чикията му излиза безплатна.докато другите неща като да изчука друга му излиза по-скъпичко!щото докато я вкара в леглото трябва да изръси някой лев-я за кафенце тва онова.а пък за курва да не говорим колко скъпо ше му излезе!
    plateniqt seks varira mejdu 10 i 500 lv

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Теория на чикията" ли искаш? Не знам къде е във форума, но мога да ти го пратя някъде, обаче е към..25 МВ в уорд

Guest
    А какво предлагате !? Да жули кат недорасъл чикий ли ?!
    Айде моля ви се ве.......предпочитам да се изръся за няколко кафета и презерватив , но да получа това което искам , а не цял живот да съм на сухо , поради простата причина , че трябва да се вкара някой лев и напрактика чикийте са безплатни ........ сами не си вярвате на постовете
    Тая ралта с чикийте не е оферта ! (поне според мен)
    Значи само недораслите мастурбират така ли? ОК!
    Не е нужно да се правиш на ебач...100% съм убеден, че и ти мастурбираш.
    Пък и в крайна сметка не всеки има тази възможност, било то заради вътрешен конфликт с възгледите и убежденията на човека (аз примерно не обичам връзки, само за единият секс) или срамежливост/липса на достатъчно свободно време.А и знаеш ли го на колко години е човека.Може да е на 13-14, което за мен не е приемлива възраст за започване на сексуален живот.Но всеки си гледа от неговата камбанария.

Майн
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Извинявам се! Платеният секс би ми излязъл доста по-евтино (особено в началната фаза) А и след това, само за презервативи отиват поне 50 лева на месец (това, когато съм си във Варна, а сега като съм толкова далеч :/)
    еееее Шизъл.. айде малко по-полека с изказванията. Да нямаш нещо общо с Митьо Пищова бря.

Лайфстайлс и Дюрекс презервативите са към 2.50 лв. Опаковката

50лв делено на 2.50 = 20 опаковки умножено по 3 презерватива всяка, 60 презерватива на месец, което прави средно по 2 полови акта на ден абсолютно всеки ден от месеца.

Мега фен
    Град
    SF
    Нямам представа колко тряя да се изръсиш за платен секс, ама наистина тва да си имаш приятелка бая скъпи4ко излиза - то не са презервативи (противоза4атъ4ни), не дай си боже да огафите работата - Постинор, гинекологи4ен преглед... и тука ве4е изобщо не броя кафенцата, 4ерпенето, цветята, подаръ4етата и другите му там глезотийки

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Майн
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    еееее Шизъл.. айде малко по-полека с изказванията. Да нямаш нещо общо с Митьо Пищова бря.

Лайфстайлс и Дюрекс презервативите са към 2.50 лв. Опаковката

50лв делено на 2.50 = 20 опаковки умножено по 3 презерватива всяка, 60 презерватива на месец, което прави средно по 2 полови акта на ден абсолютно всеки ден от месеца.
    Във Варна Durex струва 3лв. опаковката (някъде и 3.10лв), т.е. приблизително 15 опаковки или средно акт и половина на ден. Но на мен почти не ми се е разминавало само с един път, а когато имаме повече време.. (поне веднъж в седмицата)

Но, прав си, мъъничко послъгах, това е статистика от последните два месеца преди да замина в София. Ехх, временаа (свалих 2 кг.) Когато бяхме на училище нямахме толкова много време един за друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си