- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА В УЧИЛИЩЕ!!!!!
Kakvo mislite za sexa v u4iliste-ima li trapka,kak se 4uvstvate,pravili li ste go....Ste e interesno da nau4a mnenia po toia vapros...
P.S.i badete po aktivni i dori izobretatelni v fantaziite si))))![]()
![]()
![]()
struva mi se tupo,osobeno v nqkoq gnusna smrudliva toaletna..
v prazna klasna staia napr....leko spretnata))))
според мен тва е съвсем нормално да правиш секс в училиште
Oooo az ne bih riskuvala, 6toto
1) vsi4ki u4iteli prekaleno mnogo me obi4at i uvajavat![]()
![]()
iiii ne moga da si predstavq kfo 6te stane ako suvsem slu4aino me vidqt
![]()
![]()
![]()
2) ako nqkoi u4enik me vidi - cqloto daskalo 6te razbere iiiii![]()
![]()
koi znae koga 6te sprat da se ebav*at s men!
V toaletna da go napravim - ne mi se struva mnogo umno!!!
P.P. sq poradi edni nedorazumeniq mnogo hora v daskalo si mislqt 4e sa me iznasilili edni mom4eta![]()
:P
i ne se 4uvstvam nikak dobre...
ми така си е има спекове ама е яко до ся секс не сам правил в у4илище само свирки в кенефа![]()
![]()
Wu-Tang Forever
Eii Snejna ti da ne si ot gp4e-to,,i az kato pro4etah temata si pomislih,4e s udovolstvie bih pravila seks tam,6toto sa novi4ki :P
ohoooo zna4i svirki si prail tei liПървоначално написано от HeMuA®
![]()
![]()
![]()
Da be da,6te pravq az sex v u4ili6tniqt kenef,Kak ne.Ima i drugi po-hubavi mesta
![]()
.
Ако се снимаш с камера и ти дадат пари за записа естествено че има тръпка
Ми не знам не съм пробвала,но защо пък не?!Може и да е яко на някой чин или на бюрото..има тръпка и още как..
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
Nesym probwal..izglevda interesno, no...edwa li bih o naprawil
Ami , zashto da ne probvam, no neka da e po dobre v toaletnite, daj ei malko perveziq, moje da slojim, ko da se pravi ...
Kogato iskate i po vsqkfi vaprosti, moje da gi obsadim.Anonimnostta e garantirana
в училищна тоалетна секс - не. Но виж, в класната стая може. И без това имам ключовете за повечето добре разположени кабинати. Хм... в лекционната зала ще да е добре![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Ами не ми се вижда особено привлекатена тази идея, освен ако наистина тоалетните не са супер чисти, или не е в директорския кабинет... А за мойто даскало... изключено...
BIHTE LI GO NAPRAVILI....S U4ITELIA/U4ITELKATA SI!!!!!!
KVI POTEBITELI STE TUK...
Niakakvi samozvani GOSTI...deto gi marzi dori da se registrirat,ili moje bi gi e sram ot tiah si....TRABIAT NALIAVO I NADISASNO V TOIA FORUM...4E MOITE TEMI BILI BEZMISLENI....!!!!
STRANNA RABOTA...kade li sa TEHNITE TEMI...
AKO NIAKOI HORA V TOIA FORUM NE MOJE DA PICHAT,IMAT PROBLEMI S KOMUNIKAZIATA ILI NIAMAT MNENIE PO ELEMENTARNI TEEN-PROBLEMI...PROBLEMA MAI NE E MOI NALI...
Az ne bih probvala v daskalo 6toto vse niakoi 6te razbere i 6te plamne novinata-pak i moito daskalo e s mn malko hora i lesno se raz4uva vsi4ko!a kolkoto do vaprosa dali bih go napravila s niakoi u4itel-ne,za6toto vsi4ka sa darti ..
Идеята не е лоша стига да има момиче което да се съгласи(което не ми се вярва).Относно за секса с учителка,има една за която бих се прежалил)
sex v sablekanite ili pod duchovete na fizkulturnia salon....e ne vsi4ki daskala...imat duchove..no vse pak..))))
идеята не е лоша
xaxa va6te u4ili6ta sa TAPI. Na6to e s aluminieva dograma , pluven basein s topla voda ,fitnes zala, igri6te v salona , imame si po 1 UREDBA navsqkade. ima mnogo po hubavi mesta ot KENEFA v daskalonai vajnoto e da ima LUBOV we eii . vse mi e edno kade 6a pravq sex , v VLAK sam pravil , v reissa svirki sa mi pravili ama zasega sex v daskalo NE
![]()
ROCK will save the world
имах възможност да правя секс в даскалото с един приятел,но кенефите са разбити и мизерни,а в стаите винаги има някой-невъзможно е!
"заслужаваш сам да се скиташ,
за трохичка обич да питаш,
да не видиш жена,да се будиш,
и да страдаш,че си жив..."