.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

Момичета - харесва ли ви да ва барат...

Значи приятелката ми много обича кат сме някъде заедно да ми бара и масажира патката , при което на мен ми е супер гот и полудявам направо и искам и на нея да и достава удоволствие, но аз като почна да е обарвам по П*****А си свива краката и ми се усмихва , или се отмества само , а понякога ми е фащала ръката и лекичко отдръпвала и пак ми се усмихва.
    А иначе ходим от 1 месец и сме правили 2 пъти секс - когато има терен.
    Та да питам момичетата , не ви ли е гот като ви барат по "котето" дори и през дънките.

Голям фен
    Град
    Бургас
    гот ни е
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може би не иска само това, а ти явно само това можеш да й дадеш в дадения момент (баси повторенията)

e pa got ni e

Мега фен
    Град
    SF
    Може през дрехите да я боли или да я прежулва Пипай я на голо

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    хаха гот ни е ве ама по гот ще е ако не е през дънките а верно я питай щото може нещо да я убива и да неще да ти каже
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Може да я е срам на обществени места ти да я бараш, а иначе тя да те бара няма проблем аз съм така, не обичам да ме 'пипат' пред други хора ахаха
    Където плюя, там не лижа

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    хаха гот ни е ве ама по гот ще е ако не е през дънките а верно я питай щото може нещо да я убива и да неще да ти каже
    mdammm
    Love you Kris !!!

Guest
    хубаво е да се бара путето

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Бях 10 клас и още девствен, когато ми се случи нещо такова. Взаимно беше, но не помня дали тя почна. . На масите в заведението имаше покривки, и това беше добре, защото имаше МНОГО хора...
    Аз съм на мнение, че не бива да се гаврим с моралните норми все пак, но нямам нищо против да се поразгорещяваме малко пред хора и да демонстрираме колко се искаме...

Мега фен Аватара на koalka
    Питай я директно.Не е защото е я срам,защото щом може тя да те пипа,значи не е срама.

Голям фен
    nE E lESnO kOgA E tESn0
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми по принцип е приятно.. но си зависи от моми4ето.. има такива които мн се възбуждат и едно такова стимулиране ги "раздразнява" и после им е кофти 4е няма продължение ххахах
    а може да и неприятно от материята на дрехите .. както ве4е казаха
    ми питай я..... 4овек неможе да налу4ква..

Guest
    Straoxtno...no o6te po qko stava kato priqtelq mi obarva doly da se kefi i toi..da prisviva ystni..ymiram si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Straoxtno...no o6te po qko stava kato priqtelq mi obarva doly da se kefi i toi..da prisviva ystni..ymiram si

ето за това говоим,ако си разбираш от работата едва ли ще ти бута ръката
    VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!

Guest
    Em da vi kaja 4e ne e izklu4en varianta i da e bila nerazpolojena ! Ba6 kogato i te4e kruv tui onui s prevrazki tamnponi edva li bi i bilo mn priqtno
    Ina4e da gotinko e da te barat (NO NO NO slagam nqkolko ogromno NO-ta ta zavisi koi i kak te bara )

moje prosto da te drazni 6tom ti se usmihva

got ni e

tova dali mu e got na edno momi4e e strogo individualno za vseki 4ovek.moje bi tq se sramuva ili ima nqkakuv drug problem.za6to ne opita6 da pogovori6 s neq budi po nastoqtelen no v nikakuv slu4ai grub opitai se s usmivka da q predrazpoloji6.ima i o6te edin metod koito podludqva momi4etata tova e lizaneto.to gi izkarva na vurha i gi ostavq bez duh
    uspeh

got ni e

tova dali mu e got na edno momi4e e strogo individualno za vseki 4ovek.moje bi tq se sramuva ili ima nqkakuv drug problem.za6to ne opita6 da pogovori6 s neq budi po nastoqtelen no v nikakuv slu4ai grub opitai se s usmivka da q predrazpoloji6.ima i o6te edin metod koito podludqva momi4etata tova e lizaneto.to gi izkarva na vurha i gi ostavq bez duh
    uspeh

da

uspeh

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да оставим настрани факта, че си постнал едно нещо 3 пъти..

Прочети малко по-внимателно, love`koko. Става въпрос за "навън". Да вземе да я лиже в кафенето ли? Не, че е толкова лоша идея..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    да не си я уцелил в момент когато е била в цикъл?!?

JulLieTte
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moq e sa6tiq...prehapva si ustnite i o6te pove4e me vyzbujda

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми гот ни е обаче момичето може да се притеснява или да е била неразположена или да си бил груб абе много неща могат да се питай я

Фен
    Град
    под масата ;)
    ох и аз съм така понякога.. като сме някъде където не можем да се усамотим предпочитам да не ме пипа понеже ми се приискват и други работи.а като няма къде да ги направим е гадно демек възбуждаме се ама няма къде да се удовлетворим
    най-добре си питай момичето защо не дава да я пипаш. това е най-добрия начин да разбереш какво става
    айде успееееееееех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си