- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pliushen Mecho Puh, ot kyde ?!
Kratko i qsno, mnogo jelaq da kupq na priqtelkata pliushen Mecho Puh, no da e NAISTINA GOLIAM razmer, cenata e bez znachenie.
Mnogo shte sym vi blagodaren ako mi kajete ot kyde, v sofia, moga da go kupia
Blagodaria predvaritelno.
P.S Izviniavam se na moderatorite che pusnah pyrvo temata vyv sekciqta Liubov, ot nedoglejdane ne vidqh tazi kategoria.
Mmmm na Lomskoto ima edno magazinche kudeto sum vijdala naistina mnogo golemi mechovci..Sushto taka ima i v edin magazin v lulin 9 pak mnogo golqm mecho Puh
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Blagodaria, no tova lomskoto mi se struva kato "po centyra", ako moje malko po konkretno. Syshto taka i za liulin 9, kyde po tochno, da mina da ogledam. Blagodaria ti !
Ochakvam oshte mneniq po temata, che polojenieto e naistina seriozno![]()
Така на ул. Тодор Каблешков между бул. България и улица Костенски водопад има един огромен магазин с играчки, но дали има мечо Пух не мога да ти кажа, защото не съм влизала в магазани
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=71...&Map22_18.y=19
мечок за 100лв., но не беше мечо Пух..
Другаде..
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=71...Map22_22.y=185
На бул. Гоце Делчев, почти до ъгъла с бул. България
Айде, дано съм помогнала![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз пък се сещам на Раковска малко след СДСто, но от другата страна! Там има магазин за плюшени играчки и по спомените ми има Мечо Пух.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Е няма ли някъде такива пазарчета които изникват по време на Коледните и Новогодишни празници? Там е пълно с огромни мечовци
Mi kak da ti go obqsna poprincip ako goredolo si zapoznat s Lulin nai-lesnoto obqsnenie e do Evropata....Mmm kaji dali znaesh neshto v lulin da ti obqsnq po tochnoПървоначално написано от Нов
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Яааа обясни на менПървоначално написано от NaDuFcHe
Европата в Люлин 4 до Ma3x, с/у 33-то и зад 96-то ли? Защото за друга не съм чувал
![]()