.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Нов
    Guest

Pliushen Mecho Puh, ot kyde ?!

Kratko i qsno, mnogo jelaq da kupq na priqtelkata pliushen Mecho Puh, no da e NAISTINA GOLIAM razmer, cenata e bez znachenie.

Mnogo shte sym vi blagodaren ako mi kajete ot kyde, v sofia, moga da go kupia

Blagodaria predvaritelno.

P.S Izviniavam se na moderatorite che pusnah pyrvo temata vyv sekciqta Liubov, ot nedoglejdane ne vidqh tazi kategoria.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmmm na Lomskoto ima edno magazinche kudeto sum vijdala naistina mnogo golemi mechovci..Sushto taka ima i v edin magazin v lulin 9 pak mnogo golqm mecho Puh
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Нов
    Guest
    Blagodaria, no tova lomskoto mi se struva kato "po centyra", ako moje malko po konkretno. Syshto taka i za liulin 9, kyde po tochno, da mina da ogledam. Blagodaria ti !

Ochakvam oshte mneniq po temata, che polojenieto e naistina seriozno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така на ул. Тодор Каблешков между бул. България и улица Костенски водопад има един огромен магазин с играчки, но дали има мечо Пух не мога да ти кажа, защото не съм влизала в магазани
    http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=71...&Map22_18.y=19
    мечок за 100лв., но не беше мечо Пух..
    Другаде..
    http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=71...Map22_22.y=185
    На бул. Гоце Делчев, почти до ъгъла с бул. България
    Айде, дано съм помогнала
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Аз пък се сещам на Раковска малко след СДСто, но от другата страна! Там има магазин за плюшени играчки и по спомените ми има Мечо Пух.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е няма ли някъде такива пазарчета които изникват по време на Коледните и Новогодишни празници? Там е пълно с огромни мечовци

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от Нов
    Blagodaria, no tova lomskoto mi se struva kato "po centyra", ako moje malko po konkretno. Syshto taka i za liulin 9, kyde po tochno, da mina da ogledam. Blagodaria ti !

Mi kak da ti go obqsna poprincip ako goredolo si zapoznat s Lulin nai-lesnoto obqsnenie e do Evropata....Mmm kaji dali znaesh neshto v lulin da ti obqsnq po tochno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Цитирай Първоначално написано от Нов

Mi kak da ti go obqsna poprincip ako goredolo si zapoznat s Lulin nai-lesnoto obqsnenie e do Evropata....Mmm kaji dali znaesh neshto v lulin da ti obqsnq po tochno
    Яааа обясни на мен Европата в Люлин 4 до Ma3x, с/у 33-то и зад 96-то ли? Защото за друга не съм чувал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си