- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piersing na pupa
ei hora predi 3 dena si probih pupa! za sega e nared no 6te mi kajete li n6 pove4e za grijata!i molq vi iskam nqkoi koito ima obeca na pupa i e dobre zapoznat s tova n6!10x predvaritelnoprepora4aite mi nqkakvo mazilo pls!
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Ами аз имам обичка на пъпа от 1 година вече, и когато ми беше нова я промивах с кислородна вода и след това слагах с клечки за уши едно кремче, което се продава,там където си се пробилаОтиди в Манията(ако си от Сф), там ще ти обеснят подробно и ще ти дадат мазилото
Където плюя, там не лижа
Ахах, моята я пробих с пистолетЗнам, че не трябва, но така се случи. Мислех, че няма да мога да си сложа обеца за пъп, че е малка дупката, но минаха 3 месеца, явно е ок дупката и се пъхна обецата. Промивах я с кислородна вода, понякога с риванол. Отначало можеш с едно специално мазно мазило, то ти дават такова или си купуваш от аптеката, аптекарката ще ти препоръча.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
eiii hora 10x!!!!![]()
![]()
Очите ти са нежен свят,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
аз също имам обица на пъпа от около 4 месеца някъде.. не се изискват кой знае какви грижи, достатъчно е просто да внимаваш да не се замърсява и редовно да я промиваш - на мен докторът, който ме проби, ми изписа 75-процентов спиртов разтвор за по-сигурно, но както казаха става и с кислородна вода![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мойта е на 2 месеца и половина...отначало 2-3 седмици се промивай по 2-3 пъти на ден с кислородна вода! гледай да не си закачаш дрехите ,да не пипаш с мръстни ръце..абе не пипай по-добре хич.!![]()
Специалното мазило се нарича BANEOCIN и можеш да си го купиш от която и да е аптека![]()
Moita obichka mai e nai starichka 3 godinki veche..dokolkoto si spomnqm edinstvenoto koeto praveh beshe da q promivam s kislorodna voda...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Kолко струва?Първоначално написано от sisi{P}
В аптеката до дома е 2 леваПървоначално написано от lunnoto_momi4e
Не е скъпо, а добре се отразява. Прочети листовката за повече указания.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az moito si go vzeh za 2.30lv no nqma zn mn e dobro!!!!10x 4e mi go prepora4a!!!!!!!! \/
Очите ти са нежен свят,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!