.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: klip4eta za mp4

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

klip4eta za mp4

ae hora imam mp4 i imam dva klipa kat sa mi go kupuvali det sa gi ka4ili i sa nqkaf format .amw.... oba4e kat iskam da ka4a klip4eta ot moq komp ne staaa..pomenqm formata da ne e avi a tam tfa drugoto i nastoiki tam ko ima nekfi si4ko e nared...ama maika mu stara ne staa...nqkoi znai6 li kak da si ka4a klip4eta na mp4-to i kuf format trea sa..

p.P: BEZ TUPI KOMENTARI!!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Фен
    Град
    zoo....
    Мисля че трябва да поддържа следните формати -> RM/MOV/VOB/WMV/ASF/MPEG/AVI/DAT(поне повечето са така).Ама не знам защо не става качването.
    ....Don't bother!Be happy!....

Guest

Re: klip4eta za mp4

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    ae hora imam mp4 i imam dva klipa kat sa mi go kupuvali det sa gi ka4ili i sa nqkaf format .amw.... oba4e kat iskam da ka4a klip4eta ot moq komp ne staaa..pomenqm formata da ne e avi a tam tfa drugoto i nastoiki tam ko ima nekfi si4ko e nared...ama maika mu stara ne staa...nqkoi znai6 li kak da si ka4a klip4eta na mp4-to i kuf format trea sa..

p.P: BEZ TUPI KOMENTARI!!!!!
    хм и аз имам mp4 и съм същото положение.търсих в инструкциите пише че ми трябва програма която да промени формата на файловете .amw... но нз откъде мога да намеря такава. качвала сам mpeg ,но го чете като mp3ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си