- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Ми както е тръгнало-първо от кухнята, после от родилнотоПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
![]()
![]()
А по темата- моя гардероб е подреден, щот майка ми после/ужасна чистница е/
Mоя също е подреден.Но имам едни шкафове пак с дрехи....Е те вече не са много подредени...![]()
mne...kato si vzema ne6to i hilqda neshta padat.. izklu4itelno razhvurelena sum... e sega e podreden de no tva e zashtoto v petuk edna fr i edin fr idvaha da gledame film4eta i men me dosramq shtoto priqtelq kaza 4e si podrejdal gadredroba vseki den.. i kakt tai mom4e shte si 4isti garderoba puk az ne..
![]()
ами....към края на седмицата не е щото бутам всичко каккто ми падне
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Подреден е точно три дни след като е подреждан,след поредното викане от страна на мама, след това е пълна бъркотияяя![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ауууу мразя да ми е разхвърляно направо изтрещявам![]()
![]()
![]()
![]()
искам сичко да е чисто и подредено така съм по-спокойна за дрехите си.Щот като сичко ти е на топка ти бързаш сутрин и тръгваш с някоя неогладена блуза
![]()
УЖАС
Аммм моя е всичко друго освен подредено (ала мразя и да ми е разхвърляно) а като е подредено виждам по-добре какви дрехи имам и не са измачкани. Но пустия мързел..![]()
![]()
Ми опитвам се да е пореден,ама не ствапросто като бързам да подредя и всичко го бутам там,и после...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
...
лично моя-все едно съм метнал гранатка вътре.Все като го отварям падне някоя дрешка.Оправа го...ма след 30минутки пак мятам гранатка АХхаХАхах
Ами моя е като кочинкаНе може да се намери това което трябва и сутрин като ми трябва някоя дреха за даскало обръщам почти всичко за да я намеря!А иначе във въпросния гардероб се намират 1/3 част от дрехите щото другите седят по леглото столовете и така...абе подреждам ги иначе ама точно след 2 дена пак е същото и накрая ми писва
![]()
Мнооого...мнооооого рядко..както и стаята ми![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Неее!!! пълен ужас ее![]()
Където плюя, там не лижа
Имам разни шкафчета, ама дрехите ми са навсякъде другаде, но не и там
Понеже утре за няколко дена ще ме навести един френд...е в изрядно състояние. Мдам бая зор докато го подредяиии леле може колко парцалки съм ималаааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
не можах да повярвам даже
Къф гардероб?
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
az vseki den go podrejdam!i kato tragna da izlizam vsi4ko obra6tam s glavata nadolu i stava palna barkotiq...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
oo ami moq garderob e gore dolu podreden, no imam pove4e drehi na stola mi i po legloto xhaxa![]()
[quote="Sunny_stz"]Пълна бъркотия е и постоянно го подреждам и пак е разхвърлян[/quote
хахаха ии при мен е така...вече спрях дори да го подреждам щото няма смисъл![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
еми моя не е много,много подреден,имаше момент,в който като го отвориш и ти падат неща на главатаама нямам избор,щото майка ми ме врънка и го оправям,кво да праа,ако не тя го оправя
даже искаше да го разделя по цветове,пфф глупости и представете си кат преобладава розовото,направоо..абе не ми се мисли
![]()
Подреден е.![]()
![]()
dams i pri mene e taiПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Може да се причисли към "подреден" , но не точно![]()
незнам как да го определя..едната част е подредена...,но в другата просто да не ми се налага да търся нещо..
![]()
![]()