- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Kato doide toq nqkoi pri tebe ,spomeni mu i za moq garderob :PПървоначално написано от Mimka_sweet
Определено е разхвърлен. Наште не ми мрънкат обаче ако баба ми ще ни идва на гости майка ми вика "Земи и подреди гардероба че баба ти ше идва". просто щото баба ми е мноу нахална и кат доде претърсва цялата ми стая, а после 1 месец ми мрънка че съм била много разхвърлена!!!
Ооо гардероба ми е доста разфарлян....без коментар просто
В момента гардеробът ми ВЪОБЩЕ не е подреден-като го отворя почти всичко изпада, а като прибирам, не си сгъвам дрехите, а ги свивам на топка-така и така няма смисъл... но по принцип се старая да ми е подредено... А и то майка ми няма смисъл да ми прави забележка, шото мен достатъчно ме дразни- като го отворя винаги псувам и си казвам, че ще го подредя утре...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
преди няколко дена го подредих мойто гардеробче да видим до кога ще издържи![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Откакто имам гардероб вместо малко мизерно шкафче,което нищо не побира,е подреден.Друг и въпросът,че пак нищо не мога да намеря като ми трябва
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Хаха и аз тъйПървоначално написано от KpuCuTo0o
Все го оправям и все е разхвърлян
![]()
има такава тема и да пореден е половината незнам защо
2, 11 и 8 точка системно - бан
Ами честно казано от 2-3 месеца си подреждам гардероба,винаги сичко беше отвънка,ама ми омръзна и почнах да си прибирам дрехите в гардероба.Не всичко е перфектно сгънато,но като цяло е добре.![]()
xaxa i moq e taka!na sedmica po 1/2 p1ti go opravqm i posle e pak taka!i kogato s1m go podredila veche mi se nalaga neshto da t1rsq i s1otvetno ne moga,shtoto s1m `mn podredena`i aide nanovo pak sichko stava bardak i pak opravqne i pak i pak
![]()
Пфу моя - естествено, че да! Ако го подредя, то е защото нищо не намирам ..Иначе като е подреден, при първия случей при който бързам, измъквам всичко навън и после набързо го натъпквам..
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Da se pohwalq-w4era si go podredih! Dano da izdyrji taka malko powe4ko wreme... [-o<
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
гардероба ми е абсолютна баркотия ... но пък повечето неща си ги намирам ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да..подреждам си нещата постоянно като настъпи някакъв хаос,понеже иначе нищо не мога да си намеря,а и забравям за някои дрехи,които бих облякла,ако бях видяла на време и така..
get off.
nikga ne mi e podreden i maika mi samo zqpa no ne moje da se zadarji pove4e ot 2 dni kakvo da napravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Dragon
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Като цяло-да,но има и периоди,в които е пълна катастрофа.
НЕ!
Кочина!
Мързи ме да го подредя,пък и ме дразни всичко да си е на мястото..
(момиче съм)
Подреден е. По принцип не обичам да е разхвърляно.
opredeleno ne tva e edna ot temite koito podhva6tat kogato iskat da se skarame ili ne6to takova vinagi nae 4e ne e podredei za da mi napravi gadno me kara da go podrejdam a az mrazq
Първоначално написано от ThePainIsReaL
moq garderob e tolkova zle ,4e me e strah da brukna vutre za da ne me zahape ne6to!!!![]()
![]()
![]()