- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
понеже майка ми го подрежда е подреден ако зависише от мен...
Подреждам го основно веднъж в месеца като хвърлям всичко на леглото и почвам да сгъвам... Мисля че е достатъчно често при положение, че след няколко дена пак става кочинаМайка ми не мрънка, защото все пак не ми носи тя дрехите и няма какво да рови из гардероба ми...
![]()
hahaaa![]()
..kato go otvorq i LAVINAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Podreden mi e,ako ima ne6to razvaleno dokato sum na daskalo maika mi go opravq ...![]()
![]()
ХаХаХаХа моя гардероб е всичко друго освен подреден)) ако искате ще ви напрая снимка да го видите на кво прилича
![]()
ау неняма по-разхвърляно и некомпетентно скълъпено място от гардероба ми
признавам, че и по другите ми шкафове състоянието е плачевно, но гардероба бие всички рекорди
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Оооо защото не си виждала моя... В моя се намират слипове на брат ми, сутиени на сестра ми, а веднъж бях намерила едни чорапи (чисти ест.) на бившияПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Подреден е.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Dosta e razhvurlqn![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
i moita postoqno mrunka i se nalaga vse da go podrejdam vupreki 4e znam sled tri dni kak 6te izglejda
![]()
Гардероба ми е ужасен, всичко е на топка, нищо не може да се намери, майка ми ми казва да го подредя, ама в крайна сметка тя го прави.![]()
Ne e podreden..
Преди го подреждах, ама като видях, че труда ми е безсмислен, след като отново го разхвърлях на следващия ден реших да си спестявам времето![]()
винаги разхвърлян,там е някакъф хаус![]()
Моят е подреден, иначе не мога бързо да си намирам нещата.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
рзбира се![]()
podreden e...tuk tam moje da ima nqkoq razhvyrlqna bluzka![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не разбирасе
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
v moq e palen haus nikoga ni6to ne namiram i izsipvam vsi4ko na zemqta i po4vam se rovq kat koko6ka.Maikami otpredi mn mranka6e ama az ve4e i se rzavikvam za toq garderob 6toto me nervi mn..Nikoga ne e bil podreden i nqma da bade
tai 4e... predi nqkolko dni si tarseh edna zelena riza namerih q kadeto nai malko o4akvah na zaka4lka
![]()
Подреждам го през 3- 4 седмици и за седмица и малко стане бъркотия, никога не зная кое къде е...![]()
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
подреден е, да :P
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!