- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
мине ми е подреден голяма бъркотия цари
![]()
Моя е на горе с кракатаимам цял ред със закачалки, който обикновено е празен, а дрехите са от доло на топка
![]()
![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
OPREDELENO nem napravo e ornabes ujas maika podrejda as razhvarlqm i samo mi vika i kazva na tatko mi ohhhh jivote jivoteeee![]()
В моя е като след 2 световна воина...
Често се случва като го отворя да се изсипе купчина панталони ....
Баба ми побеснява като го види така ама...на мене ми харесва![]()
Да подреден е,не мога да понасям в гардероба ми да е бъкотия и по цели часове да си търся някоя блуза например!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
za poreden put.....HORA POMOGNETE MI DA IZKARAM TOVA SU6TESTVVO OT TAM!!! ....mamka mu porastva i zapo4va da izdava stranni zvuci...![]()
Super razhvurlqn mi e garderoba ama mene si me kefi teka ,daje se draznq maika kat mi go podredi 6tot ne moga si namerq ni6to posle \/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Ами ... аз имам два ... в единия дрехите са нахвърлени,а в другия подредени,тъй че средна работа мойто :P
Na4i az imam 3 6kafa kadeto mi stoqt drehite:ediniq e za zimnite-ujas,nikoga nemoga da si namerq ne6to v nego beZ da rovq pone 10 mins...Vtoriq e za lqtnite.. tam e o6te po-zle 6toto dre6kite za lqtoto sa po-oskadni..i stavat na parcali v 6kafaNOO Tretiq e DOBRE! XAxa 6toto tam samo baba mi podrejda i to drehite sa sas zaka4alki
LUda rabota \
/
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
Ми, ако трябва да си кажа честно...май е доста поразхвърляно
![]()
Е аз оправям, де, ама само от време на време, когато хауса вече не може да се търпи
И няма и два-три дена след това и всичко пак е в безпорядък, ама...к'во да пра'я
![]()
Подреден е![]()
Просто защото ако дрехи те не са сгънати заприличват на г*з и след това трябва да ги гладя. А и кгоато е разхвърлятно обличам само дрехите, които са най-отпред на рафта и се получва така, че забравят кво имам и ходя с едни и също дрехи.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
hahahah I az taka, mnogo to4no se izrazi!Първоначално написано от mid_get
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
гардероба ми...хмм, ами в момента не, защото всеки ден ровя в него, за да изваждам различни дрехи, но по принцип го подреждам на всеки 2 седмици. и особено при смяна насезоните...мм като одва лято вадя леките дрешкииии![]()
ako maika mi brakne v garderoba 6te q ybiq i tq tova ve4e go znae 4e me drazni.ami postoqnno go podrejdam ama mn barzo pak stava sa6tiq i kato nqma koi da mi se kara e mn got)
Mi kato cqlo e podrepenPone imam nqkakva predstava na koi raft gore dolu mi se namira drehata koqto tursq. Ina4e na nqkolko meseca si go dodrejdam i do nqkolko sedmici pak stava burkotiq
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Горе-долу подреден е. Но дори и в безпорядъка мога да намеря каквото ми трябва..Друг е въпроса, че повечето ми дрехи висят по закачалки и разни подобни![]()
Things will never be the same again
Emo moq si e edna malka ko4inka .Opravqm go i sled 1 den e sy6tiq. A i moita maika mrynka i po4va "ti si momi4e ne biva taka" ama az ne sym vinovna prosto v byrzinata![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ее кои има такива проблеми на дне6но време на мен ли4но ми го подрежда 4иста4ката но ина4е вуоб6те не оби4ам мн е досадно и ти се вие свят като по4не6 да ги подрежда6 тъи като аз имам дре6ник и е мн кофти
XOXO...
Ми по плинцип си подреждам само новите дрешки![]()
Da be moq garderob e nai-podredeniq!!Bazikam se-PaLnA BuRkOTiq///![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
ako nqkoi go otvori vs 6te padne v1rhu nego! drehite mi sa nama4kani na k1lbo i natikani. podpiram gi s ednata r1ka, a s drugata zatvarqm 6kafa.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.