.
Отговор в тема
Страница 7 от 48 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1190

Град
    *Там където не могат да ме намерят...
    ми не ми е подреден голяма бъркотия цари

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Моя е на горе с краката имам цял ред със закачалки, който обикновено е празен, а дрехите са от доло на топка
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    burgas/nesebar
    OPREDELENO nem napravo e ornabes ujas maika podrejda as razhvarlqm i samo mi vika i kazva na tatko mi ohhhh jivote jivoteeee

В моя е като след 2 световна воина...
    Често се случва като го отворя да се изсипе купчина панталони ....
    Баба ми побеснява като го види така ама...на мене ми харесва

Супер фен Аватара на Exothermic
    Да подреден е,не мога да понасям в гардероба ми да е бъкотия и по цели часове да си търся някоя блуза например!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Подреден е дамз...

za poreden put.....HORA POMOGNETE MI DA IZKARAM TOVA SU6TESTVVO OT TAM!!! ....mamka mu porastva i zapo4va da izdava stranni zvuci...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Super razhvurlqn mi e garderoba ama mene si me kefi teka ,daje se draznq maika kat mi go podredi 6tot ne moga si namerq ni6to posle \/

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ами ... аз имам два ... в единия дрехите са нахвърлени,а в другия подредени,тъй че средна работа мойто :P

Na4i az imam 3 6kafa kadeto mi stoqt drehite:ediniq e za zimnite-ujas,nikoga nemoga da si namerq ne6to v nego beZ da rovq pone 10 mins...Vtoriq e za lqtnite.. tam e o6te po-zle 6toto dre6kite za lqtoto sa po-oskadni..i stavat na parcali v 6kafa NOO Tretiq e DOBRE! XAxa 6toto tam samo baba mi podrejda i to drehite sa sas zaka4alki LUda rabota \/
    YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ми, ако трябва да си кажа честно... май е доста поразхвърляно Е аз оправям, де, ама само от време на време, когато хауса вече не може да се търпи И няма и два-три дена след това и всичко пак е в безпорядък, ама...к'во да пра'я

Подреден е
    Просто защото ако дрехи те не са сгънати заприличват на г*з и след това трябва да ги гладя. А и кгоато е разхвърлятно обличам само дрехите, които са най-отпред на рафта и се получва така, че забравят кво имам и ходя с едни и също дрехи.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Ми, ако трябва да си кажа честно... май е доста поразхвърляно Е аз оправям, де, ама само от време на време, когато хауса вече не може да се търпи И няма и два-три дена след това и всичко пак е в безпорядък, ама...к'во да пра'я
    hahahah I az taka, mnogo to4no se izrazi!
    ♥ ♥ ♥

изопщо даже....

Град
    the Savage Garden
    гардероба ми...хмм, ами в момента не, защото всеки ден ровя в него, за да изваждам различни дрехи, но по принцип го подреждам на всеки 2 седмици. и особено при смяна насезоните...мм като одва лято вадя леките дрешкииии

frfef
    Guest

rfrf

ako maika mi brakne v garderoba 6te q ybiq i tq tova ve4e go znae 4e me drazni.ami postoqnno go podrejdam ama mn barzo pak stava sa6tiq i kato nqma koi da mi se kara e mn got)

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    И при мен е така, но много по-лсно си намирам дрехите, когато ми е поразхвърляно

Повече от фен
    Хах Аз съм доста хаотична личност и гардеробът ми не е от най-подредените

Mi kato cqlo e podrepen Pone imam nqkakva predstava na koi raft gore dolu mi se namira drehata koqto tursq. Ina4e na nqkolko meseca si go dodrejdam i do nqkolko sedmici pak stava burkotiq
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    Психиатрична болница..
    Горе-долу подреден е. Но дори и в безпорядъка мога да намеря каквото ми трябва..Друг е въпроса, че повечето ми дрехи висят по закачалки и разни подобни

Things will never be the same again

Emo moq si e edna malka ko4inka .Opravqm go i sled 1 den e sy6tiq. A i moita maika mrynka i po4va "ti si momi4e ne biva taka" ama az ne sym vinovna prosto v byrzinata
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

ее кои има такива проблеми на дне6но време на мен ли4но ми го подрежда 4иста4ката но ина4е вуоб6те не оби4ам мн е досадно и ти се вие свят като по4не6 да ги подрежда6 тъи като аз имам дре6ник и е мн кофти
    XOXO...

Ми по плинцип си подреждам само новите дрешки

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Da be moq garderob e nai-podredeniq!!Bazikam se-PaLnA BuRkOTiq///
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

ako nqkoi go otvori vs 6te padne v1rhu nego! drehite mi sa nama4kani na k1lbo i natikani. podpiram gi s ednata r1ka, a s drugata zatvarqm 6kafa.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си