- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Ooo moq e super podreden!moje v staqta mi da e super xaos i da ne moje da se stupi no garderoba vinagi e podreden.nz 6to e taka...
Подреден е.И как няма...Аз си го подредя, а сестра ми след мен разхвърля и аз пак подреждам.
Мързи ме като се преоблека да си сгъвам дрехите... затова често гардероба ми е рушнат... наскоро пак го подреждах... все още е в приличен вид... ама не се знае до кога![]()
И аз така..Първоначално написано от Stefityyy
дори и да го подредя на другия ден всичко е разбъркано без да съм пипал нищо![]()
![]()
![]()
Ми аз
такова
аз
винаги го подреждам,ама да ви кажа една тайна,майка само ми го разхварля
да тя е !
![]()
![]()
Пълнааа бъркотия имали желаещи да ми го подре
![]()
дят?????
emi ponqkoga se slu4va da go podredq...ama na sledva6tiq den pak po4vam da si mqtam drehite na topka vutre...taka4e ne osobeno...
В момента ме е страх да го отворянай-вероятно ще ме залее ударна вълна дрехи..ахахха ама така си е по хубав - не му ходи да е подреден, пък и не е свикнал
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Triple-H
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
opredeleno ne ;D
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Оооо да, вчера го подреждах![]()
ООООО тва ми е болна тема![]()
![]()
гардероба да ми е подреден?! Да да
подреден издържа то4но 3 дена!
така е,защото като искам да си обле4а нещо и то винаги се пада най-отдолу
![]()
а и после ме мързи да си го оправя,щото се пак имам и по важни неща за вършене.А и кой е тръгнал да ми гледа гардероба?!
Майка ми постоянно ме кара да го подреждам,но след 3 дена вси4ко ве4е няма смисъл
Сега ми правят нова стая,и тя каза,4е ако и в нея види неподреден гардероб,ще хвър4ат дрехи през балкона
![]()
![]()
Много е подреден...като го отворя, ако не успея да измъкна тфа, което ми трябва бързо, всичко пада върху менсупер забавно е, особено рано сутрин, когато не мога да осъзная какво става
![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Не бих казала...![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Еми аз съм на принципа ,че една дреха преди да се облече тряя да се изглвади задължително и майка ми го знае така ,че не си прави труда да ми глади дрехите след пране ,а ги пъха и аз преди да изляза ги гладя.Не е подреден напротив всчико ми е наопаки на мен....,ама то май баща ми разхвърля не аз...![]()
Ми аз не съм от много подредените хора...За което майка ми много ме упреква...Понеже съм била момиче и било срамно да съм толкова разхвърляна.
НЕ!!!!! Майка ми като и писне и реши да ми го подреди нищо не мога да намеряяяяимам си мой "ред" в хауса там
![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
Ами..не..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Ооо не, не е.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Да, ненавиждам бъркотията. Много по-приятно ми е, когато е подредено и си намирам това, което ми трябва за секунда, а не да се ровя. А и мразя намачкани дрехи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!