ТцТцТцТц...Много бъркано .
Значи,бих те посъветвала направо да действаш...Кви са тия глупости първо да му пишеш в скайпа .Отиди при него в дискотеката(а ако нямаш голям кураж,изпии 1 водка,и понеже не пиеш ще те хване по-бързо)и го дръпни да танцувате,но първо на бърза песен,накарай го да му се подкосят краката от танците ти и после ще почне по бавна песен,тогава дори можеш да го целунеш-не е задължително той да го направи пръв,или инициативата да е обща.После като си тръгнете го накарай да се разходите някъде за малко,поговорете си,пак се целуваите...Чак като си тръгнеш го попитай за номера му и така....И сега сигурно като четеш това си казваш"Как ще направя това??Да не съм ЛУДААА!!!В нинанъв случай,само да се излагам,ще умра от срам!" СПОКОЙНО,няма да умреш от срам...Ти си каза,че не си грозна,не ти липсва нищо...Понагласи се,отиваш и се отпускаш,няма нищо страшно...И аз много мразя винаги да свалям момчета,и понеже нямам кураж и аз не съм свикнала да пия,изпивам една голяма водка,или 2 малки на екс и след 5 минути вече съм си постигнала целта...А понякога просто ми се е случвало просто да отида при момчето,хващам го за ръката и почваме да танцуваме .....АЙде ЧАо и мнооооггггггггггггооооооо ооо УСПЕХ и многггоооооооооооооооо КУРАЖ ти желая!!! Отпусни се и всичко ще е на 6 !