- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na 9 god. rano li e!?
=D>Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
Lelele to ti ko 6te smy4i6...zaxarna pru4ica..tq 6a zeme da se stopi be![]()
незнам дали е рано за секс, мо мисля че е време някой да те спука от бой да ти дойде ъкъла в главата. Тъпо лапе, изчизни като лоша мисъл
Късно е, детенце, закъсняла си.na 9 god. rano li e!?
Много!![]()
Ако бе започнала по-отрано, по-добра свиркаджийка щеше да станеш.
А колкото си по-добра свиркаджийка, толкоз ти е по-голям шансът да те гепи някой потен, мазен, космат и безчел глиган с многото кинти и вече щеше да караш SEL 500...
Aма край!
Изпусна си шанса и с тази жестока свиркаджийска конкуренция вече ставаш само за училищна чистачка.
Пропиляна младост и цял живот.
Ех, мъкааа...![]()
Животът е БРЯГ!
ОМГ - чудя са кво мога да видя още в тоя форум, явно това не е всичко което предлага Той![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм "възмутен" (lol, това звучи много зряло, а?) и смятам, че това е ненормално. Но има два варианта:Първоначално написано от Vercetti
1. темата е ебавка - нареждайте идиота, който е постнал темата, колкото си искате, няма проблем
2. темата е истинска - ако питаш някой дали си достатъчно голям за Х и той те напсува по подобен начин, ти какво ще направиш? Естествено, че ще отидеш и ще свършиш Х. Т.е., на практика, с подобни тъпи изказвания може би създавате някоя бъдеща курва. Много ли ви е кеф сега?
хаха не е рано даже си закъснялавече трябва да почнеш и секс да правиш че приятелките ти са те изпредварили все пак това да си на 9 означава че доста опит трябва да имаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Поредната ебавка....
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Как ще е рано ? КъСНО Е
ПП БАСИ ТЪПАЦИТЕ![]()
Т'ва кво е бе, хора?!? На 9 години?!?![]()
Бог да пази! [-o<
Или този се бъзика с нас, или трябва да се прегледа!
Тебе кога те пуснаха от лудницата, бре?!Първоначално написано от eling
![]()
И къде ти е приятелчето - Кьейл Бьорне? :P
Животът е БРЯГ!
9 години рано?!Хахах луди ли сте бе късно е вече!Ако не си правила такива работи досега - ДАВАЙ!
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love