zdrawejte.
kato gledam w tozi forum wsi4ki sme s problemi.
izlizam w edin myj, kakto wsi4ki prawim sex, no lo6oto e 4e mi e hubawo towa koeto prawi s men, a ne moga da se wyzbudq.nqkoi moje li da mi kaje kakwa moje da e pri4inata,az si mislq 4e e na pdihi4eska osnowa, no ne sym sigurna.
i drugiqt mi wypros e-pri klitorniq orgazym nawlajnqwash li se?
Как може хем да ти е хубаво, хем да не можеш да се възбудиш? Изглежда ти е прекалено малко хубаво
Дай подробности: колко пъти сте били заедно интимно, как се справяш "самичка с ръчичка", колко време продължава любовната игра и самият акт?
Проблемът най-вероятно се крие някъде там.
Първоначално написано от pilenceto___
defektna si ...
Strength thru Oi!
Ами ако не се отпускаш достатъ4но, няма как да свършиш, сори. Да те предразполага пове4ко
![]()
Робинята на Quench
да опита с език малко лизация това е цаката или пък най вероятно е да си счупена
Приятелсвото може да завърши с любов,но любовта с приятелство никога!
какво тв кара да мислиш така!?Първоначално написано от Buttk0
![]()
![]()
![]()
аз имах такъв проблем и разбрах че проблемът е че момчето не ме възбужда,попринцип се навлажняваш-ДА,но аз не можах и след време започнах да излизам с друг мн по-опитен и си свършвах нормално
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
bazik razbirash li ?Първоначално написано от my humps
![]()
Strength thru Oi!
Пак момчетата виновни. "Разбрах, че не ме възбужда". Ами, като не даваш информация! Ние да не сме родени научени? Като си мълчите като на изпит, ще стоите незадоволени!Първоначално написано от my humps
няма клиторен и вагинален оргазъм оргазмът е един но може да се постига по два начина(чрез клитора и чрез вагината)и при двата начина се овлажняваш![]()
иначе можеби наистина не се отпускаш опитай да не мислиш за друго отдай се на момента![]()
abe i az si mislq, 4e e ot mom4eto.no i mnogo neshta mi se strupaha i moje i kakto kazah da e psihi4eka pri4inata.
polu4awam neshto, no ne znam dali e orgazam, zashtoto kato "swarsha" ne se nawlajnqwam izobshto.
ами щом ти харесва значи се възбуждаш.. нз ама проблема не е задължително да е в момчето , може да е с теб , ако нещо се притесняваш , не се отпускаш и т.н пробвай да си по спокойна и не си мисли за това "защо не се възбужам , трябва да се възбудя.." , ако не стане просто пробвайте нещо по различно.. по интересно което ще те възбудиа за клиторния оргазъм(нз един ли е или има и вагинален..) -ми да навлажнява се..
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
2 sa sys sigurnost, no togawa kakwo polu4awam kato ne se nawlajnqwam sled nego?!towa ne mi e qsno
и според мен е на психическа основа..моеже да не си се отпуснала достатъчно, нещо отвътре те притеснява...може човека да те притеснява,ако си прекалено хлътнала по него и се притесняваш как ще се представиш, е може и да е нещо друго де...Първоначално написано от pilenceto___
и по втория въпрос - да, при клиторен оргазъм се навлажнявам..
амии виж сега ти може и да не си получила оргазъм а просто да ти е мн яко в даден момент , не е задължително да е било оргазъм. когато аз правих секс 1те няколко пъти когато ми станеше по-хубаво от обикновенно си мислех че свършвам , а после когато наистина започвах да получавам оргазъм разбрах че предното не е билоПървоначално написано от pilenceto___
а е възможно и просто да не се овлажняваш мн мн.. всеки е различно и аз не се овлажнявам кой знае колко мн че да тече или да цапа..
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
az goworq za klitoren orgazym, a ne za waginalniq.
da, az sym po-sklonna da si mislq 4e e na psihi4eska osnowa,zashtoto za pyrwi pat mi se slu4wa.a wryzkata ni e ot 2 godini,nikoga ne sym swyr6wala predi, towa mi se slu4wa za pyrwi pyt.
Тря се отпуснеш само тва, отпусни се и се наслади!Първоначално написано от pilenceto___