- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сега ли ни е времето за прекалено сериозни връзки ?
Сериозните връзки не са лошо нещо само по себе си. Лошо е когато сам си сложиш капаци и живееш в собствения си свят, където ти и твоя човек си живеете дълго и щастливо заедно и си имате куп дечица. Лошо е когато сам се отречеш от свободата в името на някого, когато загърбиш всичко друго и поставиш този човек на ПЪРВО място. Лошо е защото когато дойде моментът на раздялата боли много. Не казвам да не обичате и да нямате сериозни връзки, казвам да гледате реално на нещата. Точно заради такива връзки много млади девойчета провалят бъдещето си. За пример ще ви дам някои мои познати - сериозни момичета със големи амбиций досега. Тази година завършваме, но на някои хора не им остава време за учене тъй като са обсебени от любовта на живота си, а други от тях пък изобщо са се отказали от вишето си образование, за да не се разделят пак с тази си любов. Така, че млади дами (пък и господа) мислете повече и преценете кое е най-важно. Лично аз също имам сериозна връзка в момента, но независимо колко държа на него, след лятото ще трябва да се разделим(дано ме приемат де) Така че идва един момент, в който трябва да свалим розовите очила и да погледнем реалността, защото иначе когато дойде време всеки да поеме по пътя си ще останем много разочаровани.