.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Като човек минал през този период където се забивах с почти всяка и те ми писваха много бързо мога само да кажа че е адски тъпо (поне за мен) защото освен да ти набъбва указателя с излишни телефонни номера нищо друго не печелиш! Сериозната връзка истински подтиква към някои човешки чувства които при тези краткосрочни забивки просто няма как да изпиташ! Разбира се към тях спада и болката но всичко което не те убива те прави по силен и с времето превъзмогваш някои неща за да можеш да се отдадеш само на хубавите, защото все пак заради тях си струва да живеем нали?

Повече от фен
    Abe kato ti haresva da si s nego,6te byde6 ako trqbva 6 godini,a kato ti pisne se maha6!V kraina smetka ne trqbva da se vodi6 ot tova kakvo drygite ..........abe obyrkah se...opravqite se kat me spoleti tva togava 6a mislq.....

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Предполагам, аз трябва да отговоря тук, защото с приятеля ми ходим много отдавна. Ами какво да кажа...Не мисля, че пропускам нещо! Никой не ме е завързал за него, за да съм с него, значи има защо. Така ни е писано. Аз много го обичам и не бих скъсала с него, само защото съм млада. Какво да пропускам? Много флиртове с различни момчета или излизания по дискотеки? Интриги с други момичета и циврене пред приятелки кой харесвам днес, кой харесвам утре ? Някои хора дълго не срещат истинска любов, по някаква странна случайност, аз съм я срещнала по - рано. Това не значи, че трябва да се откажа от нея, само защото съм обвързана на тея години. Пак казвам, никой не ме е вързал на въже, с приятеля ми сме се карали стотици пъти, имали сме много проблеми и сме късали за няколко дни. Заедно сме, защото го искаме и защото имаме нужда един от друг, ако усещах, че вече не го искам или че губя времето си с него, щях да скъсам с него. В крайна сметка как може да каже някой, че човек "губи времето си", когато този човек обича? Не е ли любовта най - красивото нещо? Аз се радвам, че вместо да плача по някой или да си търся гадже по дискотеките с приятелки, си имам приятел, който още обичам много и който искам всяка минута. Който не ми омръзва и с който израстваме заедно. Не е лесно. Не съм очаквала и да бъде. Но е хубаво, красиво е и е топло с него...Защо да се отказвам от толкова сладко чувство, само за да съм свободна ли
    Ето едно мнение,което напълно се доближава до моето.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ами каде е zoben_pitbul нещо се крие ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Ами каде е zoben_pitbul нещо се крие ...
    Хаха недей така, остави хората да си носят розовите очила
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    ами според мен сериозните връзки са за по-олегналите хора в смисъл..слеед 20 години..на тинейджарите си отива пове4е флирт4етата и свободните връзки или крАткотрайните..поне тва е мойто мнение

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами според мен сериозните връзки са за по-олегналите хора в смисъл..слеед 20 години..на тинейджарите си отива пове4е флирт4етата и свободните връзки или крАткотрайните..поне тва е мойто мнение
    тва бях аз
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си