Цитирай Първоначално написано от sherry
Предполагам, аз трябва да отговоря тук, защото с приятеля ми ходим много отдавна. Ами какво да кажа...Не мисля, че пропускам нещо! Никой не ме е завързал за него, за да съм с него, значи има защо. Така ни е писано. Аз много го обичам и не бих скъсала с него, само защото съм млада. Какво да пропускам? Много флиртове с различни момчета или излизания по дискотеки? Интриги с други момичета и циврене пред приятелки кой харесвам днес, кой харесвам утре ? Някои хора дълго не срещат истинска любов, по някаква странна случайност, аз съм я срещнала по - рано. Това не значи, че трябва да се откажа от нея, само защото съм обвързана на тея години. Пак казвам, никой не ме е вързал на въже, с приятеля ми сме се карали стотици пъти, имали сме много проблеми и сме късали за няколко дни. Заедно сме, защото го искаме и защото имаме нужда един от друг, ако усещах, че вече не го искам или че губя времето си с него, щях да скъсам с него. В крайна сметка как може да каже някой, че човек "губи времето си", когато този човек обича? Не е ли любовта най - красивото нещо? Аз се радвам, че вместо да плача по някой или да си търся гадже по дискотеките с приятелки, си имам приятел, който още обичам много и който искам всяка минута. Който не ми омръзва и с който израстваме заедно. Не е лесно. Не съм очаквала и да бъде. Но е хубаво, красиво е и е топло с него...Защо да се отказвам от толкова сладко чувство, само за да съм свободна ли
Ето едно мнение,което напълно се доближава до моето.