- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- slabi ocenki
Vinagi sum inala visoki ocenki po vs predmeti v u4ili6te. Sega vlqzoh v elitna ezikova gimnaziq, v koqto nivoto e mn po-visoko ot minaloto mi u4ili6te, i zapo4nah da izkarvam mn slabi ocenki po angliiski. Ve4e doide kraq na sroka, a az imam super slabi ocenki. Use6tam, 4e moje bi ne sum za tova u4ili6te, a tolkova iskah da vlqza, tolkova mi be6e trudno da izkaram visoki ocenki. Ima li na4in da re6a problema si?![]()
uchene, uchene i pak uchene![]()
Не се тревожи! Просто трябва повече да учиш. Помоли някоя приятелка, която изкарва силни оценки да ти обясни нещата. Мои приятелки, които също влязоха в елитни гимназии се оплакват от подобен проблем. Но все пак си там, за да научиш езика, нали?
не се отчайвай и не се отказвай!
просто повече учене
да еба смотаните оценки мен отдавна престана да ме ебе и аз искам са мана от мойто училище дет е езикова ма няя как ;[[ само ми губи времето с домашни ше еба и учебната система си4ко отива по дяволите !
не се отказвай в никакъв случай!все пак си се мъчила доста време докато влезеш в това училище и най-накрая да се предадеш!и аз бях така в началото ама разбрах че няма смисъл от шашкане!аз да не мислиш че имам много хубави оценки!спокс
Let The BEAT Control Your Body
Във всички езикови гимназии е така...
Единствиното, което можеш да направиш е да се стегнеш и да се съсредточиш в ученето, само това е решението...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Нормално е като се преместиш в ново даскало, където изискванията са високи и да ти се понижи успехът.Но ти не се предавай-с времето ще свикниш и ще си върнеш предишните оценкиПросто трябва да учиш сериозно.Е, не съм казал само това да ти е в главата
![]()
хъхъ..
a we moeto momiche ako beshe polojila poweche ysiliq w minaloto si daskalo qs nqm6e da e taka i az ycha w angliiska ama nqkoi koi da me pipne po angl,shtom daskalkata me pita kvo ozna4avalo towa i onowa prawi si smetka
Аз си правя сметка, че си най-обикновен анонимен отворко, който не може да пише на български, но претендира за познания по чужд език.Първоначално написано от Анонимко
На темата...
Няма поводи за притеснение. Аз също съм в неудобно положение, а именно - хората в моя клас знаят по-малко от мен, а имат по-високи оценки. Извод? Просто - оценката не е реално отражение на действителността. Горе главата и знай - ученето му е майката. Учи, пък дори и да не ти помогне за успеха - голяма работа, важно е какво си научила, а не оценката в дневника.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Blagodarq na vsi4ki, koito sa pisali.
Znam, 4e trqbva da u4a pove4e, no dnes govorih s u4itelkata mi po angliiski i tq kaza, 4e za da sum na nivo v tova u4ili6te trqbva da u4a po 7-8 4asa dnevno. Ne mislq, 4e moga da izdurja tolkova. Az trqbva da si lqgam v 11-12i to ako prez celiq den u4a.
vuh ! mn`mi e poznat problema... i az vinagi sum si izkarvala dobri ocenki i est`u4eh .. sega u4a pove4e ot predi i izkarvam po niski ocenki .. tva e taka zaradi daskaloto(dulga istoriq..).. i sa mi kazvali 4e i da u4a i da ne u4a s dobra ocenka ot TOVA daskalo nema da izlqza!! .. sq stiskam palci da stane 4udo 4e da se mahna ot tam...
Dobre e hora ne vi li puka kvo 6te vi kajat va6te kato se varnete u vas s nekoq dvoika ili ne6to takova ili samo vi podpisvat ocenkata i tva e???![]()
Kato stoish w foruma nishto nqma da ti doide w glawata,bydi sigoren.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Сякаш па не теб ти е дошло... СигУрен, драгиПървоначално написано от Basketball
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...