- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
1. В коя част на страната са най-хубавите жени?
2. Кои са най-секси от населението:
а. Български
б. Туркини
в. Ромки
Г. Други (посочете)
3. Къде в България и от кой етнос са най-лесно достъпни?
1. Бургас
2. Агонията на изборазатварям очите и квото напиша - в)
![]()
3. Срещу подходящата сума няма недостъпни, от който и да е етнос![]()
Ако искате да имате умни и красиви деца, ще трябва да се ожените за бургазлийка. Учените от Института по експериментална морфология и антропология твърдят, че Бургас е единствният град в цялата страна където естествени блондинки няма. Доказано е, че бургазлийката тежи средно около 60 килограма и е висока около метър и 60. Това я прави най-фината жена в цяла България. За разлика от дамите от Монтана, които пък се влезли в статистиката с най-пищни формиПървоначално написано от Seizure of Power
Още един глас за Бургас![]()
И аз съм на мнение, че в Бургас са най-хубавите жени. Следвани от Варна и София (където има поселение от цялата страна)
Която иска деца и е свободна и красива - да пише и ше си направим хубави бургазлийчетаПървоначално написано от Atika
![]()
![]()
Първоначално написано от Великите Българи
1.В частите на Рила над 2924 метра.
2.Други->ескимоските,пренесли се в България преди още викингите да си тръгнат.
3.София->Рандъм мост->Цеца Суровото (излиза сурово,да знаете)
I'm good at everything...except stomatology.
Я беж...най-убАвите/с ударение на А/ сме у Варна, само дето някои живеем вече у Северозападнала България муахахаха аре подкрепете със снимков материал де, покажете ги тия хубави жени![]()
Varnenkite sa si nai hubavi![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH
"Seizure of Power" mnoL ma kefish![]()
:P
![]()
ми че естествено!аз от много хора съм го чувала това!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Чувала съм,че в Пловдив има доста хубави жена.Но и в София се срещат.
Топ 3 - Стара Загора, Пловдив, Бургас. Грозни момичета от тези градове почти не съм виждал.![]()
Левски шампион але але!
1. В коя част на страната са най-хубавите жени?- според приятелите ми в Пловдив И Бургас
2. Кои са най-секси от населението: жените от 16-29
3. Къде в България и от кой етнос са най-лесно достъпни?- вси4ки няма зна4ение етноса стига да са тъпи![]()
В Бургас естествено![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Със сигурност знам, че най - грозните живеят в Благоевград.
2т. забрана за ползване на профил
Naj-qkite macki s f pld est \/ , po drugite vaprosi ...
![]()
RUSE gi konkuriratПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Бургас са си доказани хубавици, аз мога да потвърдя![]()
най-големите кучета са в Велико Търново. 2часа стоях на центъра и не видях едно хубаво момиче да мине.
Туркините и Рускините са също много красиви.
Като бях в Турция имаше много красиви. В Москва пак видях красиви ама май там са малко по тъпички.
С две ръце съм ЗА като съм напълно обективнаПървоначално написано от air_J
(въпреки че съм от Стара Загора) Наистина по улиците на СтЗ и Пловдив може да срещнеш по всяко време много хубави и нагласени момичета , които се грижат за външния си вид и просто изглеждат супер добре и се обличат добре...За Бургас не мога да кажа , но който и да съм питала винаги е казвал , че в Стара Загора , Пловдив и Варна са най-хубавите момичета
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
У Враца...![]()
Животът е БРЯГ!
Според мен са във Варна, но въпрос на вкус.Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
Левски шампион але але!
Вижте ся ест че всеки ще подрепи своя град
Аз сам от Русе и 6а кажа 4е има доста дотини мацки
Ходил сам и в други градове навсякаде ги има готените.
Но истината е 4е хубавите мацки са навсякаде из България(все пак сме страната с най-готините жени)
и както по-горе пишеше е също и въпрос на вкус
тва е![]()
v HASKOVO sa nai-qkite, a v Byrgas sa izrodkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii