- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
1. в Габрово са най- красивите момичета,доказано е !
2. на възраст 16/30
П.С. Елате в Габрово да видите какво се казват жени!
Бургас![]()
Всеки казва, че е доказано, че в неговия град живеят най-красивите жени. Реално всички се изселват в София и в София живее около 1/7 от населението на България, следователно в София има най-много красиви хора.
Малоумни сте да дискутирате подобни неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз пък мога да ти кажа , че съм роден в Бургас , но съм живял 17 год. в София , и сега пак си живея в Бургас ! Така , че тук са доста хубави момичетата , но е отделен въпрос , че сичко живо отива към софия .. и нормално е .. там има най-много момичета и то от всички крайща на България , така че не може да се каже с точност : )
И в крайна сметка какво значение има? А и аз лично където и да съм, много малко хора ми харесват наистина.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Великите Българи
1)LOM
2)BALGARKI mn qsno![]()
3)spored men pove4eto jeni nezavisimo ot kakav etnos i v koq 4ast na balgariq sa lesno dostapni...ne se obijdaite...no as taka mislq...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
какъв бургас бе, Вие нямате чист български език, мяуката някакси супер странно. направо някой бургазлия като ми говори ебати ме дразниПървоначално написано от Seizure of Power
извинявай шопче![]()
1. Бургас е номер 1
У нас, но лошото е, че непрекъснато се сменят и немога да направя равносметката.![]()
У Софията сме най убавиЦите... БългарКи смЕ.. Фсе оЩи... Всяка Жена е леснУ доСтЪпНа акУ и ОбеЩаЕш уБаВ жИвОт.. И я "лъжИш наЙ-добрЕ"
Вие на хероин ли сте бе?
напълно съм съгласна :Първоначално написано от v!k!tYyY
1) много яснУ, че у софия сме си убавци
2)факт - Българките
3)зависи на всякъде има различни характери и хора като цяло, така че найстина викитУ е права на една жена и предложи само хубав живот (като нямам предвид само в пари)...
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
kyustendilskata sliva vinagi se e slavela s dobro ka4estvo...xax![]()
И ето и обяснението защо в София... Защото тук са се събрали хора от всички краища на БГ... Следователно понеже хубавите се женят за хубави.. Се получават и убави дечица... Ясно ли ещо... Заради разнообразието...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Mainite v Plovdiv sa golqma konkurenciq na nas Sofiqnkite...![]()
♥ ♥ ♥
за мен най-хубавите са варненките....е има и някой изключения ,ама иначе са страшни,а и софианките стаат
![]()
А и пак съм аз да довърша....не варненките говорят на мЬеко а софианкитеПървоначално написано от .....
софиЕнския акцент всички си го знаеем ае да не се лъжем
![]()
Абе ти знаеш ли че българският акцент е съобразен с диалекта на шопите ( софианците) са виждаш ли що ниЙЕ говорИмЙЕ наЙ мЬЕкУ...Първоначално написано от .....
Вие на хероин ли сте бе?
1.Варна!!!!!Първоначално написано от Великите Българи
2.. Български
3.Ми това вече могат да си го кажат те самите!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
1. Плевен
2. Българки
3. Плевенчанкинезависимо от етноса.От приятели съм чувал че Варненки бил страшно лесни, цитирам: "Дaваш и две вафли и тя си разтваря краката на момента." Но от Плевенските по-курви няма,100% истински курви
.
Тук е пълно с курви и това подтикнало някой да суздаде 1 много готин виц който прославя нашенските курволяци:
"Когато Бог създал земята и животните, той създал и човека.И тръгнал той с помощника си да разпространяват курви по света.Обиколили те България и разпространили курви из всеки град, останал само Плевен.Когато 2-мата пристигнали в Плевен помощника попитал Господ:
- Господи, да пускам ли тук курви? - а Господ му отговорил.
- Ти да не си луд бе, нали от тук ги взимаме!
1. Варна, Пловдив
2. Българки
3. Няма значение произхода, важно е да имаш кинти и сички жени около тебе стават курви..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
v Dimitrovgard sa nai-hubavite hora i mom4eta i momi4etagovorq za teenove :P
в центъра на столицата!!!
Точно там не са.. Вярвай ми..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Пловдив? Хахаххаха ама са големи курви там пффф в Русе има толкова хубави момичета, както и във Варна!
е до сега бях на НДК, вярвай ми в центъра е пълно с готини сливиПървоначално написано от v!k!tYyY