- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
Най-красивите жени са българките за мене ...
Иначе съм чукал гръкиня , която беше прилично красиво момиче , но по-принцип не са мн. хубави .
Спал съм и с момиче наполовина рускиня ако се брои![]()
Иначе други красиви жени са сръбкините и хърватките ....
Ма досега в Бугарско не се е случило да се натякна на такива и не съм ги пробвал за да кажа точно![]()
Аре със здраве !
как може да пускате подобно теми разбира се че в Пловдив са най-готините а след това е Бургас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама още съм на половината ,кат пробвам и другите ще се обадя
:P
![]()
Това съм аз просто не бях обърнал внимание че не съм логнатПървоначално написано от Анонимко
v varna sa nai qkite pytenca![]()
Ихааа аз съм от бс и почти се вписвам в мерките...само дет съм 50 кила и съм висока 1 и 70 ма карайПървоначално написано от Atika
Па и съм руса бе как да няма блондинки естествено руса съм и със светли очи...
Според мен... най-красивите жени са в Стара Загора и Варна!!!
В Пловдив има ама не както там... Все пак не се оплаквам![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
1. Казанлък, Пловдив
2. Български ест..
3. Стара Загора
abe az sam nai krasivata![]()
по черноморието![]()
ahahahhah 6to prosto ne popitahte za messtojiveene na potrebitelite hahhahahhahah az pak sam nai hubava nqma zna4enie ot kade si koito si e hubav si e hubav![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леко безмислена тема щото всеки я използва като минутки за реклама на града си![]()
в плевен братлета!!!![]()
![]()
шшшш българките сме най-хубави !!!!! кфо намесвате диалекта......Иначе според мен мадамите са в Търново...
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Първоначално написано от Amigo0o
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Eми според мен в цяла БЪЛГАРИЯ са си супер!Аз съм от Добрич и има много готини момичета.
Нищо лично но СОФИЯ и ВАРНА са повечето толкова надути ,че после не искаш да си с тях!Не ми харесват там супер надувки! Особенно софианките дошли от некакъв град (Велико Търново,Плодвдив , Плевен ,Добрич и т.н.) и ми се правят на големите софианци! Аман от такива!
Но иначе в цяла България момичетата са хубави.
Не напразно европейците са казали: ,,БЪЛГАРКИТЕ СА НАЙ-ХУБАВИ!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Atula
Хаха, плевенчанки са не само красиви, но както един любим съфорумец беше казал - отрицанието не е типична черта от характера им..![]()
Собственост на Canis_Dirus
V cqlata strana ima hubavi momi. V Stamboliiski sum vijdal mnogo qki. A inache s Plevenchanka ne sum bil, no sum chuval sluhovete. Varnenki sa hubavi, no zadrustenni i nadmenni povecheto. Burgazliikite sa sushto mnogo hubavi i sa mnogo po-otvoreni sexualno ot varnenki. Sofiqknite sa sigurno nai-eblivi. Za silistrenkite ima malko losha slava. Ama haide spiram ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Atula
съгласна![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ne e vajen spored men konkretniqt grad.Hubavo e,che kato cqlo bylgarkite sme opredelqni kato krasivi jeni i opredeleno dosta haresvani ot chujdencite.Dosta pyti chujdenci sa mi kazvali,che bylgarkite sme naistina krasivi i dobre poddyrjani jeni,koeto e dosta dobre.A i shtom nashite sobstveni myje go osyznavat-ekstra.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
navsqkade![]()
![]()
tochno taka , chichko ti Heminguei go e kazalПървоначално написано от shizzle
emi az se chustvam stabolno podkrepena ot syforumci , che burgas e na chelni mesta
za pleven kolko ste eblivi, nz ne sym bila tam , no chukqsvaneto moje bi zavisi i ot temperaturata - nashta zima po-meka , po moim da nagolim gyzo navynkq v moraskata gaRdina![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж