.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 363
    Най-красивите жени са българките за мене ...
    Иначе съм чукал гръкиня , която беше прилично красиво момиче , но по-принцип не са мн. хубави .
    Спал съм и с момиче наполовина рускиня ако се брои

Иначе други красиви жени са сръбкините и хърватките ....
    Ма досега в Бугарско не се е случило да се натякна на такива и не съм ги пробвал за да кажа точно

Аре със здраве !

Guest
    как може да пускате подобно теми разбира се че в Пловдив са най-готините а след това е Бургас ама още съм на половината ,кат пробвам и другите ще се обадя :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    как може да пускате подобно теми разбира се че в Пловдив са най-готините а след това е Бургас ама още съм на половината ,кат пробвам и другите ще се обадя :P
    Това съм аз просто не бях обърнал внимание че не съм логнат

v varna sa nai qkite pytenca

В Стара Загора

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    1. Бургас
    2. Агонията на избора затварям очите и квото напиша - в)
    3. Срещу подходящата сума няма недостъпни, от който и да е етнос
    Ако искате да имате умни и красиви деца, ще трябва да се ожените за бургазлийка. Учените от Института по експериментална морфология и антропология твърдят, че Бургас е единствният град в цялата страна където естествени блондинки няма. Доказано е, че бургазлийката тежи средно около 60 килограма и е висока около метър и 60. Това я прави най-фината жена в цяла България. За разлика от дамите от Монтана, които пък се влезли в статистиката с най-пищни форми

Още един глас за Бургас
    Ихааа аз съм от бс и почти се вписвам в мерките...само дет съм 50 кила и съм висока 1 и 70 ма карай

Па и съм руса бе как да няма блондинки естествено руса съм и със светли очи...

Град
    Пловдив
    Според мен... най-красивите жени са в Стара Загора и Варна!!!
    В Пловдив има ама не както там... Все пак не се оплаквам
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Guest
    1. Казанлък, Пловдив
    2. Български ест..
    3. Стара Загора

abe az sam nai krasivata

Повече от фен
    по черноморието

azsa
    Guest
    ahahahhah 6to prosto ne popitahte za messtojiveene na potrebitelite hahhahahhahah az pak sam nai hubava nqma zna4enie ot kade si koito si e hubav si e hubav \/

Варна \/

леко безмислена тема щото всеки я използва като минутки за реклама на града си

Guest
    в плевен братлета!!!

шшшш българките сме най-хубави !!!!! кфо намесвате диалекта......Иначе според мен мадамите са в Търново ...
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
    Варна \/
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Супер фен
    Град
    България
    Eми според мен в цяла БЪЛГАРИЯ са си супер!Аз съм от Добрич и има много готини момичета.
    Нищо лично но СОФИЯ и ВАРНА са повечето толкова надути ,че после не искаш да си с тях!Не ми харесват там супер надувки! Особенно софианките дошли от некакъв град (Велико Търново,Плодвдив , Плевен ,Добрич и т.н.) и ми се правят на големите софианци! Аман от такива!
    Но иначе в цяла България момичетата са хубави.
    Не напразно европейците са казали: ,,БЪЛГАРКИТЕ СА НАЙ-ХУБАВИ!''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен
    Град
    Pleven
    В Плевен са най-красивите - може да съм жена, ама с ръка на сърцето казвам, че такива мацки каквито има тук не съм виждала в никой друг град. А и какво ми хвалите морските градове-- специално лятото там има каквото се сетиш и тук-таме местно население.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    В Плевен са най-красивите - може да съм жена, ама с ръка на сърцето казвам, че такива мацки каквито има тук не съм виждала в никой друг град. А и какво ми хвалите морските градове-- специално лятото там има каквото се сетиш и тук-таме местно население.

Хаха, плевенчанки са не само красиви, но както един любим съфорумец беше казал - отрицанието не е типична черта от характера им..
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    Град
    Pleven
    Да, правим си секс, някои по повече, някои по по-малко. И никой не се оплаква- живеем си мирно и спокойно... и най-вече задоволено
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    V cqlata strana ima hubavi momi. V Stamboliiski sum vijdal mnogo qki. A inache s Plevenchanka ne sum bil, no sum chuval sluhovete. Varnenki sa hubavi, no zadrustenni i nadmenni povecheto. Burgazliikite sa sushto mnogo hubavi i sa mnogo po-otvoreni sexualno ot varnenki. Sofiqknite sa sigurno nai-eblivi. Za silistrenkite ima malko losha slava. Ama haide spiram ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Да, правим си секс, някои по повече, някои по по-малко. И никой не се оплаква- живеем си мирно и спокойно... и най-вече задоволено

съгласна
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne e vajen spored men konkretniqt grad.Hubavo e,che kato cqlo bylgarkite sme opredelqni kato krasivi jeni i opredeleno dosta haresvani ot chujdencite.Dosta pyti chujdenci sa mi kazvali,che bylgarkite sme naistina krasivi i dobre poddyrjani jeni,koeto e dosta dobre.A i shtom nashite sobstveni myje go osyznavat-ekstra.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    София най-голямото село в БГ
    navsqkade

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Европейката е абсолютно права, че в дълбоката провинции дори не могат да говорят български като хората. Но не забравяйте, че "Всичко, което не е до море, е провинция" (или нещо от сорта), а София е на цели 500 км от там.

По дяволите, много цигани говорят български по-добре от колегите ми!!
    tochno taka , chichko ti Heminguei go e kazal

emi az se chustvam stabolno podkrepena ot syforumci , che burgas e na chelni mesta

za pleven kolko ste eblivi, nz ne sym bila tam , no chukqsvaneto moje bi zavisi i ot temperaturata - nashta zima po-meka , po moim da nagolim gyzo navynkq v moraskata gaRdina
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си