- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
PLOVDIV I BYRGAS TAM SA NAI QKITE PYTKI![]()
![]()
Putki... ?!Първоначално написано от Sharkyy
Smqtai...otnoshenie...Ei zatva myjete ste svine!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
еее МноуУуУ яСнуУу е СаУуУу БурГаСссС
колко мн се радвам начи ,че не съм от тия градове!как се кефа че не съм ПУТКА!Първоначално написано от Sharkyy
![]()
айде сега - вс БОЙ! .. тва ..по-добре ходете се разправяйте в " Кой е по по най" ...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не ходя често в другите градове и незнам дали мнението ми ще прозвучи като регионално шовинистично , но в моя град Пловдив има да знаете много красиви жени и на всички тях съм безкрайно благодарен!Обожавам да вдишвам мириса на цветята в градската градина
през Пролета и да се наслаждавам на неизброимите сладурани които минават по миниполи и тесни блузки из центъра...ако някой има проблеми със "самолета" да не си дава парите за глупости, ами му трябват само 10мин на Главната... и би съжалил ако е тръгнал по бермуди, а не по дънки
към всички съгражданки и съфорумки
![]()
![]()
Пловдив и Варна.Бтв трябваше да направиш анкета със гласове![]()
I to kakvo shte se poluchi...? Ama to i temata e edna...syvsem ochakvano si beshe da stane pak pylna boza.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Izkara sravnenie obache.Първоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
![]()
Абе не мога да разбера защо след като няма баланс в населението по градовете в България трябва да казваме че примерно в София има най хубави жени само и само защото има 2 млн население. Когато не е изравнено се гледа глава на населението в града. Пример :
В Бургас от 100 000 момичета има 60 000 хубави което прави 60% хубави момичета
В София от 500 000 момичета има 100 000 хубави което е равно 20 %
Т.е. Бургас е пред София
Не казвам че данните са точни !
А това че Софиянци говорят най неправилно и смешно от цяла България си е всеизвестен факт от доста години. В другите градове може да говорят мИеко, но не извъртат ударенията на думите като "гражданите". И не , не само в селата около софийско говорят грешно. Там говорят хумористично, гротескно и анти - български. Затова надути шопчета не ни наричайте селяни само и само защото родителите ви вземат 100 лева повечко от другите. Защото вие боклука няма къде да си сложите, а за другите неща тръгвате да ни съдите. Ъпсурт в една своя песен Колега го казват много правилно - "Селото се оказа тъкмо в града. "
По темата - Бургас
Няма лесни и трудни момичета. Всичко зависи от момчето. До колко може да и говори и до колко може да омая така че да придобие афинитет.
Пак повтарям. Гледайте глава на населението, защото по вашата логика най - хубавите жени са в Китай и Индия щото там има най мн хора.
ne znam zashto seki kazva to4no opredelen grad!!!
spored men vyv vseki ima hubavi momi4eta!!![]()
imam merak da vidq az za koi grad ima nai-mn glasove![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
za men sa v Plovdiv :P
1. В коя част на страната са най-хубавите жени?-черноморието
2. Кои са най-секси от населението:
а. Български
3. Къде в България и от кой етнос са най-лесно достъпни?-ромките
Let The BEAT Control Your Body
И аз много се дразня на тъй наречените "столичани"Първоначално написано от Alabalaportokala
Дошли ми преди 1 седмица в софия от някво селище на 50 км от Малко Търново (примерно) и се мислят за най-големите и вече пишат и говорат навсякаде, че щом не е софия сичко друго е провинция
Ама как вобще ви идва на главата да поставяте по едно число градове като Пловдив Варна и Бургас заедно с всички останали села и т.н
![]()
Първоначално написано от ;
естествено
Jalko, che ne poznavam momicheta ot Pleven. Chuval sum mnogo za plevenchanki, a i nqkoi forumnki izglejdat zabavni predstavitelki ottam.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Идвай ще те запознаяПървоначално написано от amatorium
:P
Mersi mnogo za ofertata. V Pleven ne sum hodil ot detskite exkurzii. Moje da doida tova lqtoПървоначално написано от DeadpooL
![]()
Eating isn't cheating - Arnold