.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 363 от общо 363

Град
    Бездомен
    1.Във Варна и Бургас, по черноморието са най-яките пу*ки
    2.Българки естествено, останалите ме отвръщават.
    3.По черноморието са много достъпни, особено през лятото когато има диско-миско и т.н
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    1,60 wisoka 60kg debela ne zvu4i nikak "finno",kakto tvardi nakqf idiot o6te v pyrvite komentari!Ei kreten ti vijdal li si 4udovi6te s takiva razmeri be
    1.60 s 60kg guz si e napravo.......

Супер фен
    Град
    Варна
    1.Варна,та нали съм оттам...
    2.Българки,ние и по света сме си най-красиви!
    3.Хах,на околовръстното - там са най-достъпни,особено по малките часове - избор голям!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Я беж...най-убАвите/с ударение на А/ сме у Варна, само дето някои живеем вече у Северозападнала България муахахаха аре подкрепете със снимков материал де, покажете ги тия хубави жени
    Еи мушмул да не си в село Узонджово. Не си роден в село растрелци опомни се малко.

а по повод къде...Разбирасе във Варна спор няма
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Цитирай Първоначално написано от IvYyYyYy
    Разбирасе във Варна спор няма
    Ало я ти се опомни малко бре.............К'ва Варна та гони и тебе??
    Разбира се че са от Бургас!!!
    N0 C0MM3N7

NASQKADE IMA HUBAVI MOMI I GADNI NO NAI KRASIVI SA SI BULGARKITE VARNA SHIBING CLUB 3 :P :P

Град
    Свищов
    Ех таз София, мале стана направо Македония №2! Лъжат се, че са най-добрите. Като почетен гражданин на Свищов, искам да ти кажа, че диалекта навсякаде освен във вашия СеверозападНАЛ район се среща само при най-големите простаци и бай мангота. Живях 1 година в София... на косъм да забравя как да говоря Български стоях тук, четох ама ми писна. То хубаво да бяха само Софиянците ама и Варненците трябва да се направят на велики, "ооооооо вижте ни, ние сме голям град на морето и сме най-иновативните и печени на цялата земя" и после се псуват със Софиянците, кое лайно смърди по лошо . Най-печените са в Северноцентрална, Североизточна и почти цяла южна България, като не съм сигурен за Благоевград, защото не съм бил там, но едно е сигурно - не си мерят пишките с София и Варна. Там са пичовете - Търново, Добрич, Русе, Пловдив и Бургас. За Видин, Монтана и Враца не знам, ама до колкото си спомням Видин не могат да си платят уличното осветление . Така че Варненци и Софиянци, спрете да си мерите 2сантиметровите пишки, а се радвайте на това което имате. София - Дарбата да бъде столица, под Витоша и е пълна с офиси и заводи на чужди компании. Варна - Преркасен град на морето, който води артилерията на продуктите в България, зареди пристанището. Вместо да спорите се радвайте, защото този хубав град Свищов има повече история и е по-велик и от двама ви заедно, но няма тези привилегии да бъде поне областен град или със заводи и много работни места, но все пак подържаме титлата "Най-голям необластен град в Република България"

Мега фен Аватара на 102
    Всичко много хубаво, ама кво общо има с темата...?

Град
    Свищов
    Ако прочетеш от малко началните статии с боя между 5-6 човека между София и Варна ще схванеш.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ПЛОВДИВ !

Има много хубави момичета от различни райони на България, но проблемът с голяма част от тях е неправилно изграденият стил и визия над това, което имат.

Цитирай Първоначално написано от boreto Виж мнението
    във Враца са наи красивите жени ,кои квото ще да говори тва е истината))

Да, да , другият път , аз съм от Враца и тук има съвсем малко хубави момичета , повечето са с наднормено тегло или нацапотени с 5 пласта грим ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си