- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
1.Във Варна и Бургас, по черноморието са най-яките пу*ки
2.Българки естествено, останалите ме отвръщават.
3.По черноморието са много достъпни, особено през лятото когато има диско-миско и т.н![]()
![]()
Не е важно къде си, важното е да си там.
1,60 wisoka 60kg debela ne zvu4i nikak "finno",kakto tvardi nakqf idiot o6te v pyrvite komentari!Ei kreten ti vijdal li si 4udovi6te s takiva razmeri be
1.60 s 60kg guz si e napravo.......![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1.Варна,та нали съм оттам...![]()
2.Българки,ние и по света сме си най-красиви!
3.Хах,на околовръстното - там са най-достъпни,особено по малките часове - избор голям!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Еи мушмул да не си в село Узонджово. Не си роден в село растрелци опомни се малко.Първоначално написано от jeditte
![]()
а по повод къде...Разбирасе във Варна спор няма
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Ало я ти се опомни малко бре.............К'ва Варна та гони и тебе??Първоначално написано от IvYyYyYy
Разбира се че са от Бургас!!!
N0 C0MM3N7
NASQKADE IMA HUBAVI MOMI I GADNI NO NAI KRASIVI SA SI BULGARKITE VARNA SHIBING CLUB 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех таз София, мале стана направо Македония №2! Лъжат се, че са най-добрите. Като почетен гражданин на Свищов, искам да ти кажа, че диалекта навсякаде освен във вашия СеверозападНАЛ район се среща само при най-големите простаци и бай мангота. Живях 1 година в София... на косъм да забравя как да говоря Българскистоях тук, четох ама ми писна. То хубаво да бяха само Софиянците ама и Варненците трябва да се направят на велики, "ооооооо вижте ни, ние сме голям град на морето и сме най-иновативните и печени на цялата земя" и после се псуват със Софиянците, кое лайно смърди по лошо
. Най-печените са в Северноцентрална, Североизточна и почти цяла южна България, като не съм сигурен за Благоевград, защото не съм бил там, но едно е сигурно - не си мерят пишките с София и Варна. Там са пичовете - Търново, Добрич, Русе, Пловдив и Бургас. За Видин, Монтана и Враца не знам, ама до колкото си спомням Видин не могат да си платят уличното осветление
. Така че Варненци и Софиянци, спрете да си мерите 2сантиметровите пишки, а се радвайте на това което имате. София - Дарбата да бъде столица, под Витоша и е пълна с офиси и заводи на чужди компании. Варна - Преркасен град на морето, който води артилерията на продуктите в България, зареди пристанището. Вместо да спорите се радвайте, защото този хубав град Свищов има повече история и е по-велик и от двама ви заедно, но няма тези привилегии да бъде поне областен град или със заводи и много работни места, но все пак подържаме титлата "Най-голям необластен град в Република България"
![]()
Ако прочетеш от малко началните статии с боя между 5-6 човека между София и Варна ще схванеш.
Има много хубави момичета от различни райони на България, но проблемът с голяма част от тях е неправилно изграденият стил и визия над това, което имат.