- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
Най-хубавите са по Черноморието, спор няма! Там просто мешането на гените е МНООГО голямо - от елини и римляни в древни времена до гърци, турци и руси в по-нови. А от Бургас и Варна, залагам на Варна. Бургас има по-голямо реноме, защото там просто повече българи отиват на почивка. А във Варна гръцката, руската и македонската (!!) кръв са много силни и разхубявяват и така хубавите българки
Но най-хубавите цици са между Царевец и турската граница! ТУК СПОР НЯМА! Господи, Южно Черноморие, толкова много те обичам! Нудиските ти плажове любя и знойните тела милея..
v HASKOVO sa nai-qkite, a v Byrgas sa izrodkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
v HASKOVO SA NAI QKITE A V BYRGAS NAI UJASNITE I AZ SAM OT BURGAS ZA SAJALENIE! MRAZQ GRADA SI SAMO HASKOVO I VARNA
ПЛОВДИВ ОЛЕ
ТУКА ИМА СЕКВИ![]()
София и Пловдив![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
1е естествено че в СофияПървоначално написано от Великите Българи
![]()
2естествено че българките сме най![]()
3ми селянките кои![]()
samo Haskovo ISKam haSkovo iskam Varnaaa >;(
Pustinqciiiiiiiii nadlygwate se !
Strength thru Oi!
1. В коя част на страната са най-хубавите жени?Казанлък и Стара Загора, макар за Стара Загора да не съм много сигурен. Това е според проучвания
2. Кои са най-секси от населението:
а. Български
3. Къде в България и от кой етнос са най-лесно достъпни?Малцинствените груби, предимно млади момичета от ромски произход и срещу заплащане (което не е задължително).
Според мен по тази тема компетентно мнение могат да дадат само хора, които са живели достатъчно дълго в поне два града на България. Иначе много ясно, че ще каже града, в който живее. Иначе грозни българки няма.
Кои са най- секси: ами от посочените отговори - българки.
На последния въпрос някой беше дал много точен отговор - срещу добро заплащане има много достъпни.
Е хайде сега....Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Е, аз откровенно казвам, че в моя град момичетата с наистина малки изключения не са нищо особенно. Не знам дали го казвам, защото ги виждам всеки ден и съм им свикнал, но за мен не са кой знае колко красиви (пак казвам, има си изключения). Но пък от друга страна, мой приятели като дойдат в Свищов и казват, че нашите били много хубави, та така - въпрос на вкус. Но топ 3 не се мени - Стара Загора, Пловдив, Бургас.![]()
Левски шампион але але!
У мойто легло са сички най-убави ама не живеят тука,само наминават![]()
menoga da kaja kade sa nai hubavi za mene sa v sf, no nqma kakvo da se zablujdavame nai-hubavi sa na moreto prez lqtoto zashtoto otvsqkade gledash napanati macki, zashtoto vsqka se stremi da napravi vpechatlenie\
/
мисля че това е правилен отговорПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
В бургаз са най "леките" момичета. Там просто се ходи целево.
Най красивите момичета са в Дупница и Благоевград яжте ми гооооооо.И софия естествено ама айде нея не я броиме щото тука се пак са се некви гъзарки с кайени дето се контят яко.
2т. системно
Po cqla Bg ima gotini momi4eta!
Ama ako si tarsi6 nqkoq ot Pld ne si hva6tai-mn sa......aide da ne kazvam![]()
Okolo Sofiiskiat region sa nai-gotinite-no ne i ot Sf
ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ ,ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ