.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 363
    Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    най-шукаритетните са в с. Клозловец, с. Вардим, с. Ореш, с. Бъларене, с. Караманово че чак до с. Кривина и с. Пиперково там са готените който не знае каде се намират тези места мн е пропуснал
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    София са най-хубави
    Най-лесни - провинциалистките и ромките

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ае ни от провинцията сме големи касметлии!!! и сените ни по лесни и домати и краставици в двора берем в лятото ко да ти кажа живот майка!
    а това че в град София в петък не можеш да се свижеш на околовръсното защото всички граждани отиват да разпуснат в големите си извън градски вили в района на Сеславци и там подобни никой не го споменава
    хуя избирач не е ебач!

Eвропейката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    а това че в град София в петък не можеш да се свижеш на околовръсното защото всички граждани отиват да разпуснат в големите си извън градски вили в района на Сеславци и там подобни никой не го споменава
    Всички европейци живеят в периферията на големите градове, а в центровете им ходят на работа в луксозните си офиси. Така сме и тук в София, далеч напред в стандарта, в сравнение с дълбоката провинция, където дори знанието на български е под въпрос. За това и в последните години надойдоха много гастербайтери от българските села и провинциални градове.
    А да не говорим за жените, известно е на всеки, че най-красивите и аткративни мадами се разхождат по бул. Витоша.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    смятай колко си зле с главата иначе право че живееш на Витошка и че работиш в офис.....
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    най-шукаритетните са в с. Клозловец, с. Вардим, с. Ореш, с. Бъларене, с. Караманово че чак до с. Кривина и с. Пиперково там са готените който не знае каде се намират тези места мн е пропуснал
    Хах, това са селата, около Свищов. Аз лично не съм виждал кой знае колко хубави момичета от там (като бройка), ако си от района наоколо, може да се видим и да ме запознаеш. Определено проявявам интерес.
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Хах, това са селата, около Свищов. Аз лично не съм виждал кой знае колко хубави момичета от там (като бройка), ако си от района наоколо, може да се видим и да ме запознаеш. Определено проявявам интерес.
    който търси намира а ти стой увас и си джъткай по форумчета
    хуя избирач не е ебач!

Excellenz Girl
    Guest
    Стара Загора!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Амии аз съм за Пловдив,въпреки че тук в Плевен също сме си суперр хех ,по 2-я въпрос,много ясно,че българките сме си найй във всичко..А третия няма какво да го коментирам хах...не мисля че зависи от етноса
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Европейката е абсолютно права, че в дълбоката провинции дори не могат да говорят български като хората. Но не забравяйте, че "Всичко, което не е до море, е провинция" (или нещо от сорта), а София е на цели 500 км от там.

По дяволите, много цигани говорят български по-добре от колегите ми!!

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Амии аз съм за Пловдив,въпреки че тук в Плевен също сме си суперр хех ,по 2-я въпрос,много ясно,че българките сме си найй във всичко..А третия няма какво да го коментирам хах...не мисля че зависи от етноса
    Евала! Някой да се изкаже и за този хубав град с хубави девойки.. Ама айде да си мълча, че нали сме от провинцията..
    Колко сте тесногръди само... Поне се забавлявам..
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    който търси намира а ти стой увас и си джъткай по форумчета
    Имаш ли някаква конкретна оферта? Иначе не стоя по форумите, обръщам внимание и на гаджето.
    П.С.> Ако наистина има хубави - дай някоя снимка.
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Говорих с един историк и той ми съобщи,че най-красивите българки са в Ямболска област.Той надълго и нашироко ми разказа за три синджира роби и Индже (познато на всички) и как той ги е освободил точно в Ямболския край.Една част от робите са били всъщност робини,карани за султанските хареми,а както се предполага са били събрани най-красивите българки от всички краища на България.След като са били освободени те не са се върнали по родните си места,а са останали по този край и са създали семейства.
    Дефакто и гените им са предадени по тези краища.
    Всеки си хвали града,нали?
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Фен
    Град
    У Нас!
    Пловдив естествено!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    В София естествено. При 2 млн. население, от което почти половината новодошли студенти и младежи да търсят препитание... Подбора на хубави жени е доста по-голем. Въпреки, че най-хубави са по варнеско и бургаско принципно
    София е 2млн ,колкото хуя ми се дърви през 5 сек....Иначе Варна и Плевен...

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    София е 2млн ,колкото хуя ми се дърви през 5 сек....Иначе Варна и Плевен...
    Госте 2 млн. е бре, от секо село по 20 % на 6 млн. остатък при 8 млн. целостно население за страната + ребългаризинари македонци и секви такива... питай даскалката по математика и ше видиш, че формулата е верна

Деси67
    Guest
    София и Бургас са най-хубави жени
    Варна и София - мъже

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Много ясно че в Пловдив бе майна...
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Варна и Пловдив..

това е жив пример
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    v gradovete ot iujnoto chernomorie

Азисченцето
    Guest
    В Инстамбул и Анадола

Guest
    V Plovdiv nqma momiche koeto da e grozno a nai-grozni sa ot Blagoevrad

Град
    Varna
    razbira se, 4e vyv VARNA

Фен
    Град
    Свищов
    Въпросът и отговорите са много субективни,навсякъде има както красиви така и не чак толкова .....въпрос на вкус.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си