- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
най-шукаритетните са в с. Клозловец, с. Вардим, с. Ореш, с. Бъларене, с. Караманово че чак до с. Кривина и с. Пиперково там са готените който не знае каде се намират тези места мн е пропуснал![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
София са най-хубави
Най-лесни - провинциалистките и ромките
ае ни от провинцията сме големи касметлии!!! и сените ни по лесни и домати и краставици в двора берем в лятото ко да ти кажа живот майка!![]()
![]()
![]()
а това че в град София в петък не можеш да се свижеш на околовръсното защото всички граждани отиват да разпуснат в големите си извън градски вили в района на Сеславци и там подобни никой не го споменава![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Всички европейци живеят в периферията на големите градове, а в центровете им ходят на работа в луксозните си офиси. Така сме и тук в София, далеч напред в стандарта, в сравнение с дълбоката провинция, където дори знанието на български е под въпрос. За това и в последните години надойдоха много гастербайтери от българските села и провинциални градове.Първоначално написано от ачката
А да не говорим за жените, известно е на всеки, че най-красивите и аткративни мадами се разхождат по бул. Витоша.![]()
смятай колко си зле с главата иначе право че живееш на Витошка и че работиш в офис.....
хуя избирач не е ебач!
Хах, това са селата, около Свищов. Аз лично не съм виждал кой знае колко хубави момичета от там (като бройка), ако си от района наоколо, може да се видим и да ме запознаеш. Определено проявявам интерес.Първоначално написано от ачката
![]()
Левски шампион але але!
който търси намира а ти стой увас и си джъткай по форумчетаПървоначално написано от air_J
![]()
хуя избирач не е ебач!
Стара Загора!!!
Амии аз съм за Пловдив,въпреки че тук в Плевен също сме си суперр хех,по 2-я въпрос,много ясно,че българките сме си найй във всичко..А третия няма какво да го коментирам хах...не мисля че зависи от етноса
![]()
![]()
f@nt@zi@
Европейката е абсолютно права, че в дълбоката провинции дори не могат да говорят български като хората. Но не забравяйте, че "Всичко, което не е до море, е провинция" (или нещо от сорта), а София е на цели 500 км от там.
По дяволите, много цигани говорят български по-добре от колегите ми!!
Евала! Някой да се изкаже и за този хубав град с хубави девойки.. Ама айде да си мълча, че нали сме от провинцията..Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Колко сте тесногръди само... Поне се забавлявам..
2т. системно, бан по профил и ип.
Имаш ли някаква конкретна оферта? Иначе не стоя по форумите, обръщам внимание и на гаджето.Първоначално написано от ачката
П.С.> Ако наистина има хубави - дай някоя снимка.![]()
Левски шампион але але!
Говорих с един историк и той ми съобщи,че най-красивите българки са в Ямболска област.Той надълго и нашироко ми разказа за три синджира роби и Индже (познато на всички) и как той ги е освободил точно в Ямболския край.Една част от робите са били всъщност робини,карани за султанските хареми,а както се предполага са били събрани най-красивите българки от всички краища на България.След като са били освободени те не са се върнали по родните си места,а са останали по този край и са създали семейства.
Дефакто и гените им са предадени по тези краища.
Всеки си хвали града,нали?![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
София е 2млн ,колкото хуя ми се дърви през 5 сек....Иначе Варна и Плевен...Първоначално написано от Kulio Gangstera
...
София и Бургас са най-хубави жени
Варна и София - мъже
Много ясно че в Пловдив бе майна...![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Варна и Пловдив..
това е жив пример
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
v gradovete ot iujnoto chernomorie![]()
В Инстамбул и Анадола![]()
![]()
![]()
V Plovdiv nqma momiche koeto da e grozno a nai-grozni sa ot Blagoevrad![]()
razbira se, 4e vyv VARNA![]()
![]()
Въпросът и отговорите са много субективни,навсякъде има както красиви така и не чак толкова .....въпрос на вкус.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.