.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 363
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Топ 3 - Стара Загора, Пловдив, Бургас. Грозни момичета от тези градове почти не съм виждал.
    awee na vsqkude ima hubavi i grozni momi4eta

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Говорих с един историк и той ми съобщи,че най-красивите българки са в Ямболска област.Той надълго и нашироко ми разказа за три синджира роби и Индже (познато на всички) и как той ги е освободил точно в Ямболския край.Една част от робите са били всъщност робини,карани за султанските хареми,а както се предполага са били събрани най-красивите българки от всички краища на България.След като са били освободени те не са се върнали по родните си места,а са останали по този край и са създали семейства.
    Дефакто и гените им са предадени по тези краища.
    Всеки си хвали града,нали?
    Да и Волен Сидеров е от там, като дойде на власт със сигурност само ямболската раса ше се приема за по-по-най

Соня
    Guest
    Прочетох ви всичките глупости ... не мислех да пиша по темата,но просто не се сдържах.

Да започна със самата тема.
    От Ямбол съм и ест ще кажа,че в Ямбол има много хубави жени,но съм на мнение,че в Бургас и Пловдив също има много красиви жени.

За това ... как да се изразя ... мм един вид изкарването на хората от провинцията като по ниши от така наречените "граждани" е меко казано абсурдно и напълно неоснователно.
    За това,че в провинцията не се говори правилен български ... епа щото в София говорят много правилно.Даже да ви светна цяла България се подиграва на начина на говорене на софиянци.

И накрая това свързване на Ямбол с Волен Сидеров ...
    Ха-Ха-Ха ... голям майтап стана нали ...
    Kulio Gangstera много велики българи са родени и расли в Ямбол така,че една гнила ябълка не е показател.

Guest
    Няма кв да говорим поморие е №1

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    В по-големите градове има по-голямо мешане на гени и е научно предопределено там да има по-надарени и по-красиви хора, поне статистично.

Защо толкова много хора се кефят на мулати и метиси - това са смесвания на две различни раси => богат генен фонд => по-добър резултат.

Я да вземем една затворена общност като евреите? Че аз не мога да си представя да харесвам външността на една типична еврейка! Всички готини еврейки, които знам, имат "външна" кръв.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Соня
    Прочетох ви всичките глупости ... не мислех да пиша по темата,но просто не се сдържах.

От Ямбол съм и ест ще кажа,че в Ямбол има много хубави жени,но съм на мнение,че в Бургас и Пловдив също има много красиви жени.

За това ... как да се изразя ... мм един вид изкарването на хората от провинцията като по ниши от така наречените "граждани" е меко казано абсурдно и напълно неоснователно.
    За това,че в провинцията не се говори правилен български ... епа щото в София говорят много правилно.Даже да ви светна цяла България се подиграва на начина на говорене на софиянци.

Kulio Gangstera много велики българи са родени и расли в Ямбол така,че една гнила ябълка не е показател.
    Нема се плашиш. Тва за Волен си беше шега, въпреки че сега той е най-изявения представител на града. А па за говора цела западна България говори по-твърдичко, тъй че не е само София, но все пак тук се диктува модата

Sofiqneca
    Guest
    Emi az sum ot sofia i tuka ima sqkvi...ne se oplakvam.No dokolkoto znam v plovdiv ima mnogo krasivi momicheta...za burgas ne znam..nqkvi selqnki mi se vijdat

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    1. Бургас
    2. Агонията на избора затварям очите и квото напиша - в)
    3. Срещу подходящата сума няма недостъпни, от който и да е етнос
    estestveno 4e tuka v burgas si4ko e nai ...daje i jenite ni sa nai hubavi
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

тази тема имам чувството че отива натам че да се заформи един спор софия срещу другите градове.. а не трябва така... "Даже да ви светна цяла България се подиграва на начина на говорене на софиянци."- както ти казваш звучи много как да го кажа... просташко

Guest
    Cqla bulgariq se podigrava na sofiancite kak govorqt???Hmm mnogo obicham zlobni selqni da pochnat da se pravqt na interesni.Obiknoveno takiva kato doidat v sf gi prebivame i gi naebavame da znaqt da si sedqt na selo da pasat ofcete...ae osuznaite se we

Guest
    АМИ най-яките жени живеят при мене,в мене понякога и се въртят окло мене.С една(5)думи където аз тем и те

хора туй горното аз го написах ама нещо се е прецакало

"selqnkata"
    Guest
    Ave Sofianeca 6to mi se struva 4e ti si nai golemiq selqnin tuka a?li4i si kolko golqm razbira4 si q otidi i se grymni i naprai usluga na vsi4kini!Ti moje6 li da 4ete6 pita sa kade sa nqi hubavite jeni kazva6 grad i tolkoz trygnal toi da mi izkazva mneniq kyde bili selqnkite

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Cqla bulgariq se podigrava na sofiancite kak govorqt???Hmm mnogo obicham zlobni selqni da pochnat da se pravqt na interesni.Obiknoveno takiva kato doidat v sf gi prebivame i gi naebavame da znaqt da si sedqt na selo da pasat ofcete...ae osuznaite se we
    мисля че може и да е така но едвали точно ти биеш и ебеш
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Абе тука става една обърквация-единия казва нещо,другия го обвинява за казаното...трети пък претендирА че е най красивия,четвърти го обижда...Лудницааа...В Фън има една тема с име ЛУДНИЦА я влезте там да спорите щот тя е за всякви глупости като тея дето пишете тука ПО темата сорка много ама не мисля че жените от един град специално са най-хубави.Навсякъде има хубави жени,независимо дали са малко или много !
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Говорих с един историк и той ми съобщи,че най-красивите българки са в Ямболска област.Той надълго и нашироко ми разказа за три синджира роби и Индже (познато на всички) и как той ги е освободил точно в Ямболския край.Една част от робите са били всъщност робини,карани за султанските хареми,а както се предполага са били събрани най-красивите българки от всички краища на България.След като са били освободени те не са се върнали по родните си места,а са останали по този край и са създали семейства.
    Дефакто и гените им са предадени по тези краища.
    Всеки си хвали града,нали?
    Tochno tochno da d a da da da barvo;]

Град
    Balgaria
    Vinagi kogato se komentira po temata za damskata krasota sam imal nepriatnoto useshtane, che po tozi nachin zenata se prevrashta v stoka.Tova e napravo brutalno.Opitaite se da poglednete po drug nachin na konkursite za krasota!Da naistina krasotata sashtestvuva i tia shte spasi sveta,no koe e krasivo? I triabva li da unificirame kriteriite si za krasota, za da mozem da kazem ,che tam i tam damite sa nai-krasivi.Spored men pone tuk ne triabva da se tarsi unifikacia zashtoto pak shte likvidirame pravoto na izbor na neshto po-razlichno i shte dadem vazmoznost da ni manipulirat /nas mazete/ s tova kakvi triabva da se zenite ,koito haresvame,i damite kak triabva da izglezdat.Ami to tova si e protiv evoliuciata.Zashto vsichko triabva da se obrashta na pazar.Vav vsiaka zena ima po neshto krasivo stiga mazkata polovina da ima ochi za nego.
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Да не забравяме нИдялко ]
    (*,)

По принцип трябва да се съгласим,че в по-голям град винаги ще има доста повече красиви момичета,а и момчета.В по-малките градове естествено ще има по-малко.
    Обаче не мога да си изкривя душата и да не спомена,че наистина има мн красиви Ямболийки...
    Бургазлийки също са мн натокани,въобще жените от черноморието,пловдивчанки също,но софиянки,може би със надутото си самочувствие,че са от столицата някак вместо да ги харесаш,ти стават гадни.
    А и мога да кажа,че като цяло хората от единия до другия край на България са твърде различни и всеки си има своя чар.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    София
    офф...много глупава ми се вижда темата...навсякъде има красиви и грозни хора..нали всички сме българи все пак..

Супер фен
    Град
    Тези дето са писали, че "софиянки били надути" сте в грешка. Нема такова нещо, мацките са си много точни и изобщо не се надуват, стига естествено да не им се говори на меко

Град
    София
    софиянки сме надути...бургазлийки са незнам си кви...варненки незнам пък кви...ами пловдивчанки..и те незнам там какви....темата е супер тъпа...айде стига не може да се определя човек по това от къде е...

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    nai-hubavite jeni sa v PLEVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    V Plovdiv nqma momiche koeto da e grozno a nai-grozni sa ot Blagoevrad
    ima mn grozni jeni v plovdiv brat(sestro)ogledai se malko i 6te vidi6 ot 10 8 sa grozni.razbirase 4e ima i mn krasivi momi4eta no v koi li grad gi nqma vse pak!balgarite sme krasivi hora i saotvetno jenite ni sa gotini no ne moje da se kaje 4e vsi4ki sa krasivi vav vseki grad si ima kakto gotini taka i ne tolkova gotini macki!i m/u drugoto az sam ot provinciqta(stz)i ujasno mn se draznq kogato nqkoi si nadut sofiqnec zapo4ne da mi se pravi na grajdanin a vsi4ki ostanali sme selqni,6te vi e'a v buklucite prosti!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    В Бургас естествено
    razbira se v Burgas

Супер фен
    Град
    Днеска ква видех от Трън... явно и в тоя град има яки мадами. Ае 1 глас и за него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си