.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 363

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    [но софиянки,може би със надутото си самочувствие,че са от столицата някак вместо да ги харесаш,ти стават гадни.
    На селянките са им гадни естествено - самочувствието им не е надуто а опрадвано мила.
    2т. системно

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Ami malko sym pristrastna i gordo moga da kaja che v Montana sa nai-gotinite macki(zaedno s men)

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Ami malko sym pristrastna i gordo moga da kaja che v Montana sa nai-gotinite macki(zaedno s men)
    Има готини там, верно е. Лично съм се уверил и аз :P

nai qkite sme si v pazardjik
    Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....

Голям фен
    1.Plovdiv estestveno!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    абе у софийско равно поле сме най-арните невести....

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Па като гледам ква стройна снага си извила на аватаро, баш право си думаш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Па като гледам ква стройна снага си извила на аватаро, баш право си думаш
    чшшшшшшш брат....не е само на аватаро...и на живо ква съм...тънка фиданкаа....хаха

лелелелее, всички тук май забравяте лафа "над Плевен и със самолет да минеш, пак ще хванеш срамна болест"

В Плевен е лудница, след тва е Варна, за др градове не мога да дам мнение

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    лелелелее, всички тук май забравяте лафа "над Плевен и със самолет да минеш, пак ще хванеш срамна болест"

В Плевен е лудница, след тва е Варна, за др градове не мога да дам мнение
    аз това за плевен го знам като виц...дето Бог дал на едно ангелче един чувал с к*рви и казал да мине над Света и да пусна навсякъде по 1..обаче ангелчето се върнало много скоро..Бог го попитал "кво става бе...що толкова бързо се върна" а ангелчето изпсувало и казало "мани над Плевен се скъса чувала"
    значии...нищо лично не искам да кажа за девойките от Плевен просто така го знам вица няма да ми се сърдите

Супер фен
    Град
    Не е само виц, гарантирам ти

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Не е само виц, гарантирам ти
    аа незнам не искам да обиждам никой

Супер фен
    Град
    Според мен не е обида, а си е комплимент

Guest
    Въпрос :
    Какви са красивите студентки от София?
    Отговор:
    Пловдивчанки :P

Guest
    {Бургазлийките} сме си най-красивите и яки мацки :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    [но софиянки,може би със надутото си самочувствие,че са от столицата някак вместо да ги харесаш,ти стават гадни.
    На селянките са им гадни естествено - самочувствието им не е надуто а опрадвано мила.
    ГРАЖДАНИНО!!!
    Дошли от разстояние една туба бензин в Сф и после софианец ми се пишеш!!!
    И не ми разправяй,че събота и неделя ходите по ВИЛИТЕ си на СЕЛО хахаха
    На Вилата съм,тъй като кажеш изглежда по-ГРАДСКО...,май вие се комплексирате повече,щото ви е срам да си кажете,че ваще са довтасали от село в големия град и едно време са лизали задниците на управниците само и само да ги дАрят с някоя панелка-кутийка...
    Признавам само и единсвено старата буржоазия,онея дърти бабки,натоканите и със 3,4 апартамента-рестиТутки...Т`ва вече е софианка...
    Та,за к`во самочувствие става въпрос???

(не искам да слагам под общ знаменател всички граЖдани на София,но като ми излезе някой с подобен коментар,което винаги става и просто не мога да не се зачекна)

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    май София е болна тема на софиянците аз съм си от село и ми е гот по цял ден на "вилата" да си почивам а хората горките само в събота и неделя могат да изживеят това което аз цял живот
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    май София е болна тема на софиянците аз съм си от село и ми е гот по цял ден на "вилата" да си почивам а хората горките само в събота и неделя могат да изживеят това което аз цял живот
    Ти, където и да идеш, селото е в теб и се чувстваш като у дома си. Да си селянин при теб не е статус, това е Философия!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ти, където и да идеш, селото е в теб и се чувстваш като у дома си. Да си селянин при теб не е статус, това е Философия!
    ан така вече ме разбираш перфектно само че всичко е до тук няма да ти давам да ми пипаш пишката
    хуя избирач не е ебач!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Шизъл.............. от доска време искам да ти го призная ...... ти си най-красивата в този форум, мога ли да те поканя на бала?

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    незнам кое е повече в него красотата или умът му мн се затруднявам
    хуя избирач не е ебач!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ГРАЖДАНИНО!!!
    На Вилата съм,тъй като кажеш изглежда по-ГРАДСКО...,май вие се комплексирате повече,щото ви е срам да си кажете,че ваще са довтасали от село в големия град и едно време са лизали задниците на управниците само и само да ги дАрят с някоя панелка-кутийка...
    Признавам само и единсвено старата буржоазия,онея дърти бабки,натоканите и със 3,4 апартамента-рестиТутки...Т`ва вече е софианка...

(не искам да слагам под общ знаменател всички граЖдани на София,но като ми излезе някой с подобен коментар,което винаги става и просто не мога да не се зачекна)
    Ее дъртите са се по партийна линия. Дедо ми е удостоен с почетен медал герой на труда, другия генерал, сички баби се доктори по бивша и настояща номенклатура. Към девето коляно чак имаме един който не еродом от София, един дядо в гърция стария Михайлов който беше роден в македония но за разлика от сега той се е признавал за БЪЛГАРИН от македония. Тогава не е имало такива глупости като сега. И имаме некви снимки от ебем ти времето където го има тоя пра пра пра..дядо и разни войводи, хайдутите яне попаджийски, петко вълчанов, страхил незнам си кой се исторически личности. И тогава лето хиляда осемсотитин незнамс и коя е била такавамизерия че са зели всички сираци на умрелите хайдути и са ги изпратили в канада а те пък са отишли в софия и там се е завила родата и пра дядо ми е разправял как като е бил на 6 годинки неговия дядо стария михайлов му е показвал тая снимка с войводите. А междодругото пък по това време един от тия сираци който се пада някъв братовчед на некой от дядовците се връща от канада и като му показваме от къде е дошъл и какви хора са били неговите родители и му се къса сърцето.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ГРАЖДАНИНО!!!

Ее дъртите са се по партийна линия. Дедо ми е удостоен с почетен медал герой на труда, другия генерал, сички баби се доктори по бивша и настояща номенклатура. Към девето коляно чак имаме един който не еродом от София, един дядо в гърция стария Михайлов който беше роден в македония но за разлика от сега той се е признавал за БЪЛГАРИН от македония. Тогава не е имало такива глупости като сега. И имаме некви снимки от е*** ти времето където го има тоя пра пра пра..дядо и разни войводи, хайдутите яне попаджийски, петко вълчанов, страхил незнам си кой се исторически личности. И тогава лето хиляда осемсотитин незнамс и коя е била такавамизерия че са зели всички сираци на умрелите хайдути и са ги изпратили в канада а те пък са отишли в софия и там се е завила родата и пра дядо ми е разправял как като е бил на 6 годинки неговия дядо стария михайлов му е показвал тая снимка с войводите. А междодругото пък по това време един от тия сираци който се пада някъв братовчед на некой от дядовците се връща от канада и като му показваме от къде е дошъл и какви хора са били неговите родители и му се къса сърцето.
    Амаьо, и да нарежда ДА ДА

Guest
    на този въпрос няма две мнения - Варна , на 2 място Ст. Загора

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    айде стига спорове!трябва да се радваме че българките сме на 3-то място в света по красота!лично го гледах по немската телевизия!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си