- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
На селянките са им гадни естествено - самочувствието им не е надуто а опрадвано мила.Първоначално написано от ultra
![]()
![]()
2т. системно
Ami malko sym pristrastna i gordo moga da kaja che v Montana sa nai-gotinite macki(zaedno s men)![]()
![]()
nai qkite sme si v pazardjik![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
1.Plovdiv estestveno!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
абе у софийско равно поле сме най-арните невести....
чшшшшшшш брат....не е само на аватаро...и на живо ква съм...тънка фиданкаа....хахаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
лелелелее, всички тук май забравяте лафа "над Плевен и със самолет да минеш, пак ще хванеш срамна болест"![]()
В Плевен е лудница, след тва е Варна, за др градове не мога да дам мнение![]()
аз това за плевен го знам като виц...дето Бог дал на едно ангелче един чувал с к*рви и казал да мине над Света и да пусна навсякъде по 1..обаче ангелчето се върнало много скоро..Бог го попитал "кво става бе...що толкова бързо се върна" а ангелчето изпсувало и казало "мани над Плевен се скъса чувала"Първоначално написано от Rookie
значии...нищо лично не искам да кажа за девойките от Плевен просто така го знам вицаняма да ми се сърдите
![]()
аа незнам не искам да обиждам никойПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Въпрос :
Какви са красивите студентки от София?
Отговор:
Пловдивчанки :P
{Бургазлийките} сме си най-красивите и яки мацки :P
ГРАЖДАНИНО!!!Първоначално написано от Amayo
Дошли от разстояние една туба бензин в Сф и после софианец ми се пишеш!!!
И не ми разправяй,че събота и неделя ходите по ВИЛИТЕ си на СЕЛО хахаха![]()
![]()
![]()
На Вилата съм,тъй като кажеш изглежда по-ГРАДСКО...,май вие се комплексирате повече,щото ви е срам да си кажете,че ваще са довтасали от село в големия град и едно време са лизали задниците на управниците само и само да ги дАрят с някоя панелка-кутийка...
Признавам само и единсвено старата буржоазия,онея дърти бабки,натоканите и със 3,4 апартамента-рестиТутки...Т`ва вече е софианка...
Та,за к`во самочувствие става въпрос???
(не искам да слагам под общ знаменател всички граЖдани на София,но като ми излезе някой с подобен коментар,което винаги става и просто не мога да не се зачекна)
май София е болна тема на софиянцитеаз съм си от село и ми е гот по цял ден на "вилата" да си почивам а хората горките само в събота и неделя могат да изживеят това което аз цял живот
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ти, където и да идеш, селото е в теб и се чувстваш като у дома си. Да си селянин при теб не е статус, това е Философия!Първоначално написано от ачката
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ан така вече ме разбираш перфектно само че всичко е до тук няма да ти давам да ми пипаш пишкатаПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Шизъл.............. от доска време искам да ти го признаяПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
...... ти си най-красивата в този форум, мога ли да те поканя на бала?
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам кое е повече в него красотата или умът му мн се затруднявам![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Ее дъртите са се по партийна линия. Дедо ми е удостоен с почетен медал герой на труда, другия генерал, сички баби се доктори по бивша и настояща номенклатура. Към девето коляно чак имаме един който не еродом от София, един дядо в гърция стария Михайлов който беше роден в македония но за разлика от сега той се е признавал за БЪЛГАРИН от македония. Тогава не е имало такива глупости като сега. И имаме некви снимки от ебем ти времето където го има тоя пра пра пра..дядо и разни войводи, хайдутите яне попаджийски, петко вълчанов, страхил незнам си кой се исторически личности. И тогава лето хиляда осемсотитин незнамс и коя е била такавамизерия че са зели всички сираци на умрелите хайдути и са ги изпратили в канада а те пък са отишли в софия и там се е завила родата и пра дядо ми е разправял как като е бил на 6 годинки неговия дядо стария михайлов му е показвал тая снимка с войводите. А междодругото пък по това време един от тия сираци който се пада някъв братовчед на некой от дядовците се връща от канада и като му показваме от къде е дошъл и какви хора са били неговите родители и му се къса сърцето.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Амаьо, и да нареждаПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
ДА ДА
на този въпрос няма две мнения - Варна , на 2 място Ст. Загора
айде стига спорове!трябва да се радваме че българките сме на 3-то място в света по красота!лично го гледах по немската телевизия!![]()
Let The BEAT Control Your Body